Παλιά παλιά , αλλά με πολλές βλακείες που πρέπει να καταγραφούν για να μην γίνουν και από άλλους !Πχ αντικαθιστούσα γεύμα με ένα red bull zero , ή cola light , ενώ στις αρχές δε έτρωγα φυστίκια κ τυρί όλη μέρα ! Μέχρι 800 θερμίδες , αλλά μόνο αυτά τα 2 ! Ή ξερά κανά τόνο , καμιά γαλοπούλα, λίπος ούτε καν ! Τέλοσπαντων , είπα να συμμορφωθώ μπας και μπω στα παλιά μου τζιν ~γιατί καλά τώρα το καλοκαίρι με τα σορτς ~ !
Αποφάσισα να πάρω ζυγαριά και να αντιμετωπίσω την αλήθεια !!! Το να λες θέλω να χάσω 5 κιλά δε μου λέει κάτι .. Κιλά μπορεί να μη φεύγουν αλλά όπως έχουμε πει τόσες φορές το παν είναι να φεύγουν κ πόντοι =λίπος !
Ζυγίστηκα ~με πόνο ψυχής~ αφού έκανα εκείνη τη μέρα εκτόξευση υδατανθράκων ! Ο δείκτης έδειξε 60,9 ενώ υπέθετα ότι είμαι γύρω στα 55... ! Ουφ !
Η ζυγαριά ευτυχώς είχε και λιπομετρητή , κ μετρητές μυϊκής μάζας , νερού αφού βάλεις ύψος (1,63 με μεζούρα δεν ξέρω αν είναι ακριβής ο παθολόγος με είχε βγάλει 1,66

nce ), ηλικία(21 εγώ) , φύλο .
Ποσοστό λίπους : 28,3 %
Ποσοστό ύδατος : 53 %
Ποσοστό μυϊκής μάζας : 40,7%
Και μετά από εκείνη τη μέρα back to Atkins ! 1 1/2 βδομάδα περίπου μετά , ζυγίστηκα πάλι
Βάρος : 61,5
Ποσοστό λίπους: 27,4%'
Ποσοστό ύδατος: 53,7%
Ποσοστό μυϊκής μάζας: 41,5 %
Σήμερα , που κλείνω 2 βδομάδες πάλι, ζυγίστηκα (πρωΐ αυτή τη φορά )
61,5 κιλά
29,8 το λίπος
51,9 το νερό
μυϊκή μάζα 40,3 %
Δεν ξέρω τί φταίει , αλλά θα κάνω υπομονή και θα συνεχίσω τη διατροφή ό,τι και να γίνει ...
Πίνω νερό , περπατάω , και από αύριο ξεκινάω και γυμναστήριο

aracter43 κ κολύμβηση

im2 λόγω οσφυαλγίας και φρικτών πόνων στη μέση !
Ωστόσο, να παραθέσω και τί τρώω περίπου μπας και κάνω καμιά μπούρδα (σε θερμίδες ή υδατ/κες)
Το πρωΐ , 2-3 αυγά με μαγιονέζα ΑΒ χωρίς ζάχαρη ..(Και τώρα που ήμουν στο χωριό τιμούσα κ φέτα βαρελίσια αλλά όχι πάνω από 80-90 γρ .)Ενδιάμεσα μπορεί κανά αγγούρι ή λίγο βούτυρο Βιτάμ με γιαούρτι με ζαχαρίνες δισκία (ναι σκέτα ) Cologran και κανά τσαγάκι (πράσινο ή nestea light ή κανάν ντεκαφεϊνέ) .
Μεσημέρι : κοτόπουλο ψητό ή τόνο ή σολωμό ή μπριζόλες χοιρινές λαιμού ή καμιά πανσέτα και σαλάτα (καμιά ντομάτα, κανά κολοκυθάκι με λάδι και ξύδι)
απόγευμα μπορεί λίγο γιαούρτι πάλι ή λίγο μαγιονέζα σκέτη (που πεθαίνω) κ κάτι ελαφρύ .Μπορεί τόνο, ψάρι , κοτόπουλο κανά καλαμαράκι .Αυτά .
Θερμίδες υπολογίζω να είμαι γύρω στις 1500..Διότι πέρυσι που ήμουν εκεί που ήθελα σε κιλά , έτρωγα αντίστοιχες ποσότητες ...
Δεν ξέρω τί κάνω λάθος ! Πάσα συμβουλή/κατσάδα δεκτή ! Γιατί δίσταζα να τα γράψω δημόσια δεν ξέρω γιατί ! Αρβανίτικο κεφάλι μάλλον !

yingpan

yingpan

yingpan

yingpan

rdthanx

rdthanx