Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τίς πταίει ;;;;;

Τίς πταίει ;;;;; 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9425

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Παλιά παλιά , αλλά με πολλές βλακείες που πρέπει να καταγραφούν για να μην γίνουν και από άλλους !Πχ αντικαθιστούσα γεύμα με ένα red bull zero , ή cola light , ενώ στις αρχές δε έτρωγα φυστίκια κ τυρί όλη μέρα ! Μέχρι 800 θερμίδες , αλλά μόνο αυτά τα 2 ! Ή ξερά κανά τόνο , καμιά γαλοπούλα, λίπος ούτε καν ! Τέλοσπαντων , είπα να συμμορφωθώ μπας και μπω στα παλιά μου τζιν ~γιατί καλά τώρα το καλοκαίρι με τα σορτς ~ !
Αποφάσισα να πάρω ζυγαριά και να αντιμετωπίσω την αλήθεια !!! Το να λες θέλω να χάσω 5 κιλά δε μου λέει κάτι .. Κιλά μπορεί να μη φεύγουν αλλά όπως έχουμε πει τόσες φορές το παν είναι να φεύγουν κ πόντοι =λίπος !
Ζυγίστηκα ~με πόνο ψυχής~ αφού έκανα εκείνη τη μέρα εκτόξευση υδατανθράκων ! Ο δείκτης έδειξε 60,9 ενώ υπέθετα ότι είμαι γύρω στα 55... ! Ουφ !
Η ζυγαριά ευτυχώς είχε και λιπομετρητή , κ μετρητές μυϊκής μάζας , νερού αφού βάλεις ύψος (1,63 με μεζούρα δεν ξέρω αν είναι ακριβής ο παθολόγος με είχε βγάλει 1,66 dance nce ), ηλικία(21 εγώ) , φύλο .
Ποσοστό λίπους : 28,3 %
Ποσοστό ύδατος : 53 %
Ποσοστό μυϊκής μάζας : 40,7%
Και μετά από εκείνη τη μέρα back to Atkins ! 1 1/2 βδομάδα περίπου μετά , ζυγίστηκα πάλι
Βάρος : 61,5
Ποσοστό λίπους: 27,4%'
Ποσοστό ύδατος: 53,7%
Ποσοστό μυϊκής μάζας: 41,5 %
Σήμερα , που κλείνω 2 βδομάδες πάλι, ζυγίστηκα (πρωΐ αυτή τη φορά )
61,5 κιλά
29,8 το λίπος
51,9 το νερό
μυϊκή μάζα 40,3 %

Δεν ξέρω τί φταίει , αλλά θα κάνω υπομονή και θα συνεχίσω τη διατροφή ό,τι και να γίνει ...
Πίνω νερό , περπατάω , και από αύριο ξεκινάω και γυμναστήριο character43 aracter43 κ κολύμβηση swim2 im2 λόγω οσφυαλγίας και φρικτών πόνων στη μέση !
Ωστόσο, να παραθέσω και τί τρώω περίπου μπας και κάνω καμιά μπούρδα (σε θερμίδες ή υδατ/κες)
Το πρωΐ , 2-3 αυγά με μαγιονέζα ΑΒ χωρίς ζάχαρη ..(Και τώρα που ήμουν στο χωριό τιμούσα κ φέτα βαρελίσια αλλά όχι πάνω από 80-90 γρ .)Ενδιάμεσα μπορεί κανά αγγούρι ή λίγο βούτυρο Βιτάμ με γιαούρτι με ζαχαρίνες δισκία (ναι σκέτα ) Cologran και κανά τσαγάκι (πράσινο ή nestea light ή κανάν ντεκαφεϊνέ) .
Μεσημέρι : κοτόπουλο ψητό ή τόνο ή σολωμό ή μπριζόλες χοιρινές λαιμού ή καμιά πανσέτα και σαλάτα (καμιά ντομάτα, κανά κολοκυθάκι με λάδι και ξύδι)
απόγευμα μπορεί λίγο γιαούρτι πάλι ή λίγο μαγιονέζα σκέτη (που πεθαίνω) κ κάτι ελαφρύ .Μπορεί τόνο, ψάρι , κοτόπουλο κανά καλαμαράκι .Αυτά .
Θερμίδες υπολογίζω να είμαι γύρω στις 1500..Διότι πέρυσι που ήμουν εκεί που ήθελα σε κιλά , έτρωγα αντίστοιχες ποσότητες ...
Δεν ξέρω τί κάνω λάθος ! Πάσα συμβουλή/κατσάδα δεκτή ! Γιατί δίσταζα να τα γράψω δημόσια δεν ξέρω γιατί ! Αρβανίτικο κεφάλι μάλλον ! fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan
wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τίς πταίει ;;;;; 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9431

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα lamare,
θα προσπαθήσω να βοηθήσω από απόσταση, μια και ειμαι ακόμη σε άδεια και δεν έχω πρόχειρους λιπομετρητές, θερμιδομετρητές και λοιπά βοηθήματα.
Κατ' αρχήν πρέπει να ζυγίζεσαι ίδια ώρα κάθε φορά, ώστε να είναι συγκρίσιμα τα νούμερα που βλέπεις - πρωί-πρωί και νηστική είναι το καλύτερο.
Το ζύγισμα στη 1,5 εβδομάδα δείχνει κατακράτηση υγρών, άρα έφαγες κάτι παραπάνω σε υ/α - μπορεί και πολύ σαλάτα, αφού δεν τρως τίποτα "απαγορευμένο". Οι υ/α, στις τροφές που αναφέρεις, βρίσκονται στα γιαούρτια, το nestea και στις σαλάτες. Ακόμα και όταν είσαι σε πλήρη κέτωση, αν παίρνης αρκετές θερμίδες από το λίπος στη διατροφή, δεν θα κάψης το συσσωρευμένο λίπος. Δεν θα παχύνης (ελλείψει ινσουλίνης) αλλά ούτε θα αδυνατίσης. (Γι αυτό ήθελα το λιπο-calculator).
Το τρίτο ζύγισμα απέχει μόνο 3 μέρες από το δεύτερο? Μήπως πρίν πάρης τη ζυγαριά είχες ξεφύγει στη διατροφή και τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα? Ο οργανισμός χρειάζεται κάμποσες μέρες να αφομοιώση την τροφή και να αποθηκεύση το λίπος ή αντίστοιχα να το κάψη.
Περιμένω νέα σου

Re: Τίς πταίει ;;;;; 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9433

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση ! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 wordthanx rdthanx
Όχι , από σαλάτες δεν παίζει γιατί προσέχω πόσο τρώω...Και φοβάμαι να το ξεπερνάω κιόλας.. Το nestea είναι light και γράφει 0 υδατάνθρακες κ σάκχαρα..Τώρα αν λέει ψέματα θα μηνύσω την εταιρία !!!
Δεν τρώω γιαούρτι ! Είναι Βιτάμ soft με γιαούρτι και έχει στα 100 γρ έναν υδατάνθρακα ! Οπότε ούτε από κει ...
Πόσο λίπος δλδ ;;; Δεν έχω καταλάβει ! Ή μόνο μαγιονέζα ή ελαιόλαδο ή κρέας παχυντικό ;! hungry ngry
Ναι ζυγίσματα λίγες μέρες μετά ,απλά για να δω μετά από 14 μέρες πόσο ήμουν (να τα συγκρίνω με τα πρώτα όχι με τα δεύτερα αποτελέσματα )
Όχι δεν είχα ξεφύγει από τη διατροφή ! Ήμουν 100+ μέρες στη διατροφή , και είπα να ανεβάσω υδατάνθρακες και να πέσω τις 3 επόμενες στις 1000 θερμίδες και τους 5 υδατ. να μπω πάλι σε κύκλο ...
:roll: :roll: :roll: So...?

Re: Τίς πταίει ;;;;; 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9434

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
So? Αμα παρω μια βρεμενη σανιδα.......θα σου πω εγω so :lol:
Λοιπον, εψαξα στον κυριο διαδικτυο, και βρηκα, οτι τα ποσοστα λιπους στο σωμα σου, ειναι κανονικα!!! Λιγο αφυδατωμενη εισαι, αλλα αυτο διορθωνεται ευκολα.
Απ'οτι καταλαβα, σε υδατ/ες, εισαι οκ, αλλα βρε πουλακι μου, πολυ φαι!!!! Αυτα που τρως εσυ σε μια μερα, εγω τα τρωω σε δυο!!!!
Οπως λεει και η stef, μπορει να μην παχυνεις, αλλα δεν θα αδυνατισεις κι ολας!
Πιες λιγο νερακι παραπανω, (να φουσκωνεις και να μην πεινας), ριξε και λιγο τις θερμιδες σου, και μια χαρα θα μπεις στο τζιν σου.
Ασε που το σκαρι σου, ειναι μαλλον γι αυτα τα κιλα, γι'αυτο και τα φυσιολογικα επιπεδα λιπους στο σωμα σου.
love your self

Re: Τίς πταίει ;;;;; 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9435

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ahahahahahahahaah !!!!!!!!!!!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 clap ap
Ελήφθη όβερ !!!!!!!!!!!! Από αύριο κιόλας μπαίνει φραγή στις θερμίδες ! Κανά 1000άρι ,άντε 1200 maximum ! beach ach
Πίνω πίνω νεράκι κ θα το συνεχίσω ! !
Δυστυχώς , ενδόμυχα, και εγώ το πιστεύω ότι για το σκαρί μου αυτά τα κιλά πρέπει να έχω...Αλλά θέλω να χάσω κ άλλο λίπος , πόντους δηλαδή ..
Ξεκίνησα και θεραπεία για τη μέση , με αντιφλεγμονώδη και λοιπά κ με φόβισε ο ορθοπεδικός για διάτρηση γι αυτό και τις ανέβασα αυτές τις μέρες ..
Απλά θα τρώω όταν είναι να πάρω τα χάπια !
Ξεκίνησα και γυμναστήριο 1,5 ώρα έκανα σήμερα όργανα, κοιλιακούς και λίγο διάδρομο και τώρα θα πάω κ για περπάτημα ...
Άρα δε σταματάω το nestea που μ αρέσει ε ; Νερόόό και πώμα στο στόμα! :mrgreen: :mrgreen: (Βασικά πέταξα ήδη τη μαγιονέζα γιατί η σιχαμένη με κολάζει ! )
Θενξ μάνα του web ! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

Re: Τίς πταίει ;;;;; 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9436

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αρα κ γω λαθος το παω δεν μου φενονται πολλα αυτα που τρωει,εφοσον απ οσο ξερω τα λιπαρα μας πρεπει να ειναι αρκετα στην συγκεκριμενη διαιτα,δηλαδη απο το μενου που εγραψε το ραμελοκι τι να αφαιρεσουμε για να ειμαστε οκ,εγω πχ δεν τρωω τοσα αυγα...αλλα βαζω πρωι μεσημερι βραδυ μια φετα κομματι
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.120 δευτερόλεπτα

Syndication