Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Γ.Μουλίνος,διατροφολόγος

Γ.Μουλίνος,διατροφολόγος 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15758

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Βλέπω τώρα τον εν λόγο κυριο στο πρωινο του αντ1 να μιλαει για την ατκινς και να τους λεει"δοκιμαστε να μη φατε υδατανθρακες για μια μερα μονο και δε θα μπορειτε να κοιμηθειτε το βραδυ,θα ειστε ανησυχοι κτλ" και λεω τι λεει ο π@π@ρ@ς :lol: !Ας έρθει να με δεί που κοιμάμαι σαν πουλάκι και είμαι χίλιες φορές καλύτερα ψυχολογικά απ'οτι όταν έτρωγα.
Γενικά μιλάει για όλες τις δίαιτες και όλες κατι έχουν βρέ παιδί μου!Μόνο αν πας και τα σκάσεις σ'αυτόν θα χασεις βαρος.Μου τη δίνουν οι διατροφολόγοι :evil: !!!!!!!!!!Ποτέ δε τους έχω δώσει ουτε ένα ευρώ!
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Γ.Μουλίνος,διατροφολόγος 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #15759

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
αμ τι θα έλεγε νομίζεις??!! Το ίδιο με εσένα και εγώ απο τότε που ξεκίνησα την ΑΤΚΙΝΣ ρίχνω κάτι ύπνους ξεγυρισμένους χωρίς τα φουσκώματα απο τις πατάτες ,τα ψωμιά και τα λαδομπούκια.
Ατκινς βέβαια!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Γ.Μουλίνος,διατροφολόγος 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15866

• jakarta
  • Το Άβαταρ του/της jakarta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερες....στον Μουλινο χανεις μισο κιλο στις δυο εβδομαδες με τα ψωμια κ τις αραβικες που σου δινει...συμπερασμα για να χασεις 10 κιλα μπορει να κανεις κ 2 χρονια...δε λεω πως ειναι σωστο να χασει κανεις γρηγορα τα κιλα του,αλλα σιγουρα τον πρωτο καιρο ολοι θελουμε να δουμε καποια αποτελεσματα πιο γρηγορα για να παρουμε τα "πανω"μας κ να συνεχισουμε με περισσοτερη ορεξη κ θεληση.Μια φιλη μου τον ειχε επισκεφθει πριν απο χρονια κ εχασε 15 κιλα σε διαστημα δυομιση ετων.Βεβαια ετρωγε παρα πολυ,κουλουρια Θεσσαλονικης καθε πρωι,αραβικες καθε μεσημερι,κανονικο φαγητο το βραδυ με 2 φετες ψωμι κτλ.κτλ.
Εγω δεν θα αντεχα κ θα την χαλαγα.....

Απ: Γ.Μουλίνος,διατροφολόγος 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #15869

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Καλημέρα σε όλους,

Έλειπα για τα φώτα και σχεδόν όλη την εβδομάδα….
Σήμερα ανοίγοντας τα mail μου βρίσκω αυτό.....

Εάν πραγματικά θέλετε να χάσετε βάρος με την βοήθεια της σύγχρονης έρευνας και την φροντίδα του
επιστημονικού μας επιτελείου, θεωρώντας ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, μπορείτε να μας
επισκεφθείτε, αφού πρώτα ενημερωθείτε για τον πλήρη τρόπο λειτουργίας μας, την υλικοτεχνική
υποδομή και την σοβαρότητα που μας διακατέχει από το site μας www.moulinos-g.gr.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
210-90 25 103
210-90 25 700
210-90 22 046
Κιν: 6972 514 702
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γ. ΜΟΥΛΙΝΟΣ
phd φυσιολογία της άσκησης και της διατροφής

Φανταστείτε πως πάνε οι δουλειές του που έχει βγει στο κουρμπέτι για πελατεία….
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν από Venia.

Απ: Γ.Μουλίνος,διατροφολόγος 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #16053

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Σαν να λέει"ελατε μακακες να σας τα φαω".Νευριαζω με διατροφολογους,κεντρα αδυνατισματος,gilli diet Κτλ!Μονο πως θα στα φανε, λες και μεις δε ξερουμε τι πρεπει να φαμε για να χασουμε.Επειδη δε συμφερει ολους αυτους να αναδιχθει η lowcarb διατροφη ποτε δε θα γινει δημοφιλης στην Ελλαδα.Δυστυχως υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν εχουν προσβαση στο ιντερνετ ωστε να πληροφορηθουν.

Απ: Γ.Μουλίνος,διατροφολόγος 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #16078

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
χαχαχα απορώ πως βρήκανε το e-mail σου venia. Περίεργο δεν είναι ??? Τώρα ο κόσμος δεν έχει λεφτά .... σιγά με τέτοια οικονομική κρίση μη τρέχει σε διαιτολόγους που πέρνουν 150 ε στην επίσκεψη. Ατκινς παιδί μου ....δωρεάν συμβουλές απο το site μας και μέτα οτι πρωτεινή φάμε. Φιλάκιααααααααα
Ξεκίνησα 12/12/2011

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication