Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Βρώμη και οφέλη;

Re: Βρώμη και οφέλη; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8198

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν εχει αλλες details :lol: :lol: Αυτό είναι όλο. βγαίνει Σαν ψωμάκι του τοστ (βάζω και λίγο μπεικιν καμια φορά-όχι ότι φουσκώνει τρελλά-Αλλά τέλος πάντων στέκεται στο χέρι!!!)
Μαγιονέζα Helman's, έχει τους λιγότερους υδ/κες. Όταν έχω κέφια φτιάχνω και μόνη μου. Μου γίνεται πιο νερουλή (δεν είμαι και δεινή μαγείρισσα :lol: ).
Γενικά με τα αυγά έχω καταβολευτεί για πρωινό. Μέχρι που θυμήθηκα ότι όταν ήμουν πιτσιρίκι η γιαγια μου με έβαζε να τρώω κάθε απόγευμα ένα αυγό χτυπητό!!! Τη θυμάμαι που έσπαγε έναν κρόκο, έβαζε ένα κουταλάκι ζάχαρη και το χτύπαγε με το κουταλάκι κανά δεκάλεπτο!!! Το έτρωγα σαν τρελλή!!! τώρα δεν το έχω επιχειρήσει. Τα ωμά αυγά του εμπορίου τα φοβάμαι...Τότε έτρωγα αυγά από το κοτέτσι του παππού στο χωριό...
Πειραματίσου πάντως. Και στο ίντερνετ αν ψάξεις θα βρεις α π ε ι ρ ε ς lowcarb συνταγές...
Τα τσακίσαμε το ποστ... Βρώμη και οφέλη... και εμείς το χουμε κάνει @@@@@
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Βρώμη και οφέλη; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8199

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλέ , αυτό εγώ το τρώω ακόμα ! Με ζαχαρίνη !!! Δε γίνεται πηχτό , ούτε θέλει 10 λεπτα ! Να διαλυθεί ,τί ??? Η ζαχαρίνη ??? Απλά επειδή σα νερουλό μυρίζει , βάζω και 1 κουταλάκι κακάο και γίνεται πηχτούλι και γλυκούλι ...2 κρόκους ...Αλλά 2 κρόκοι, 6 κουταλάκια ζαχαρίνη (3 γρ) και 1 κουταλάκι σχεδόν κακάο = 7 περίπου υδατ !! :? ? ?
Ε και μετά μου έμεναν λίγοι για λαχανικά, καμιά τσίχλα , κανά αυγό παραπάνω ρε αδερφέ !! Θα την δοκιμάσω τη hellman's ! Επιτρέπεται ε ? Να μην αγχωθώ !!!
(Όντως άλλα ντ'άλλων το ποστ ! Forgive us our friends ! Last question angel gel angel gel angel gel )
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Βρώμη και οφέλη; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8204

• georgiad
  • Το Άβαταρ του/της georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sos είμαι στη 6η ημέρα και δεν έχω πάει ακόμα στη τουαλέτα. Πήρα τις κάψουλες psillium. Εδώ και τρεί ημέρες που τις πέρνω δεν γίνεται τίποτα. έχω χάσει 1 κιλό και πιστεύω ότι αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα θα έχανα περισσότερο. τι να κάνω;
το μόνο που μπορεί να με βοηθήσει είναι οι καραμέλες λαξατόλ αλλά δεν θέλω να χαλάσω τη διατροφή γιατί περιέχουν ζάχαρη...... έχετε καμία ιδέα είμαι στην 5η μέρα χωρις wc.....

Re: Βρώμη και οφέλη; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8206

• lydia
  • Το Άβαταρ του/της lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
prasina laxanika

Re: Βρώμη και οφέλη; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8208

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
georgiad έγραψε:
sos είμαι στη 6η ημέρα και δεν έχω πάει ακόμα στη τουαλέτα. Πήρα τις κάψουλες psillium. Εδώ και τρεί ημέρες που τις πέρνω δεν γίνεται τίποτα. έχω χάσει 1 κιλό και πιστεύω ότι αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα θα έχανα περισσότερο. τι να κάνω;
το μόνο που μπορεί να με βοηθήσει είναι οι καραμέλες λαξατόλ αλλά δεν θέλω να χαλάσω τη διατροφή γιατί περιέχουν ζάχαρη...... έχετε καμία ιδέα είμαι στην 5η μέρα χωρις wc.....
Αν έχεις να πας στην τουαλέτα 6 μέρες είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, θα σου έλεγα να πάρεις κλύσμα ή υπόθετα γλυκερίνης από το φαρμακείο, όλα αυτά τα σκευάσματα που λαμβάνονται από το στόμα (ψίλιο, λαξατόλ κτλ)θέλουν χρόνο για να δράσουν, εσύ χρειάζεσαι άμεση λύση, από το ορθό. Έχω χρόνια δυσκοιλιότητα γι' αυτό σου τα λέω αυτά.

Re: Βρώμη και οφέλη; 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8210

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
georgiad έγραψε:
Φίλη μου το έχω ξαναγράψει. Δώσε χρόνο στο εαυτό σου.
Πάρε σταυρόλεξο και ξέχνα την ώρα. Κάποια στιγμή κι
ενώ έχεις αφοσιωθεί στο σταυρόλεξο, έρχεται και η λύτρωση......
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.106 δευτερόλεπτα

Syndication