Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα...

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #545

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα!

Το θεματάκι σου δεν είναι καθόλου μικρό αλλά δεν είναι και λόγος να τα παρατήσεις. Απλά γιατί υπάρχουν λύσεις...

Εκτός από τα γενικά λαχανικά, δοκίμασε οτιδήποτε με σπόρια. Πχ μελιτζάνες, κολοκυθάκι, αγγουράκι, ντοματούλα.

Επίσης δοκίμασε καστορέλαιο και φυτικές ίνες σε σακουλάκια που θα βρεις σε μαγαζιά του εξωτερικού -ίσως και εδώ σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής.

Τέλος δώσε στην τουαλέτα το χρόνο της. Δηλαδή, κάθε πρωί, ή πρωί παρά πρωί βάλε την τουαλέτα στο πρόγραμμα. Πήγαινε, άραξε και ... αφιερώσου. Μην το παραλείψεις αυτό, ακόμη και αν δεν νοιώθεις την ανάγκη.

Είναι αλήθεια πως στην Άτκινς η τουαλέτα δεν σε φωνάζει, την φωνάζεις εσύ. Στην αρχή όλοι παθαίνουμε το σοκ, μετά απλά το βάζουμε στο πρόγραμμα και όλα καλά! :D
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #546

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina σε ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σου...

Θα ψάξω σήμερα κιολας για τις ουσιες που είπες...και ευχομαι να βρω κάτι...
είμαι και εξωτερικό (Γερμανια) οπότε ίσως βρω κάτι σε καποιο σουπερμαρκετ με υγιεινές τροφες bio κλπ κλπ..

αλλά οι φυτικες ινες δεν εχουν υδατάνθρακες;;; και οταν λες φυτικες ίνες τι ακριβως εννοεις; έχεις καποιο ονομα προϊόντος στο νου; και πως τα τρώμε αυτά; στο μαγείρεμα;;ή μια κουταλια καθε μερα; ειναι σκόνη τι ειναι;;;

και το καστορέλαιο ειναι για αυτό το λόγο ; γιατι καστορέλαιο εχω δει και μπορώ να βρω αλλα είναι για αυτό; βοηθάει;

ευχαριστω για την βοήθεια σου...

οι υπολοιποι ομως εδω μέσα ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ;;; ΠΩΣ το αντιμετωπισατε;;; εσύ Marina;;;

αγχώθηκα τωρα και στενοχωριέμαι ρε γμτ!

τεσπα θα σας κρατώ ενήμερους...

καλημέρα σας...

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #550

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Prosopika eixa to sigkekrimeno themataki k prin ksekiniso ti diatrofi, to opoio antimetopiza eite me damaskina apoksiramena eite me aktinidia. Pleon kathe vradi vazi 2 apoksiramena damaskina mesa se ena potiri nero k to epomeno proi, petao ta damaskina k pino to nero. Den ksero akrivos posous idatanthrakes apodidei alla den mporei na einai para polloi k epipleon exo to enteraki mou se kinisi!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #551

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nanage έγραψε:
Prosopika eixa to sigkekrimeno themataki k prin ksekiniso ti diatrofi, to opoio antimetopiza eite me damaskina apoksiramena eite me aktinidia. Pleon kathe vradi vazi 2 apoksiramena damaskina mesa se ena potiri nero k to epomeno proi, petao ta damaskina k pino to nero. Den ksero akrivos posous idatanthrakes apodidei alla den mporei na einai para polloi k epipleon exo to enteraki mou se kinisi!

Σε ευχαριστώ !

ελπίζω να εννοεις βάζεις και όχι βράζεις...= vazi?
θα το δοκιμάσω και αυτο και θα δούμε...
οπως βλέπεται ειμαι σουπερ απελπισμενος μιας και αυτο ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προβλημα που αντιμετωπιζω ΑΡΚΕΤΟ ομως να με κανει να τα παρατησω...

ευχαριστω... ολους σας για το ενδιαφερον...

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #552

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nai, ennoousa oti ta vazo! den ta vrazo! kali sinexeia!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #553

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κι απο μενα! εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με τη τουαλετα. με την διατροφη στο ξεκινημα μου προκληθηκε κ εμενα μια δυσκολια αλλα βασικα βρηκα τη λυση με τα εξης: καταρχας μη ξεχνας ποτε το πρωινο! κ οταν λεμε πρωινο εννοουμε το πολυ μεχρι μια ωρα που θα ξυπνησεις! γενικως μολις ξυπνησει θα τρως το πρωινο σου. βοηθαει να ξυπνησει κ το εντερο σου μαζι!ο περισσοτερος πλυθυσμος παει τουαλετα το πρωι! κ επισης απαραιτητη ενοειται η σαλατα παντα συνοδευτικα κ με οσο το δυνατο περισσοτερη ποικιλια μεσα. δηλαδη οχι ενα ειδος μονο μεσα, να ειναι μια αναμειξη απο διαφορα λαχανικα. επισης εγω τουλαχιστον 3 φορες την εδδομαδα δυδιαζω το φαγητο με τη σαλατ κ τρωγω ενα μεγαλο μπολ! δηλαδη πχ. θα βρασω κοτοπουλο θα το κοψω κομματακια κ θα το βαλω μεσα στη σαλατα μου η ψαρι κ.ο.κ. εμενα ουτεσιαλος τα φρουτα δεν ηταν ποτε απο τις αδυναμιες μου αλλα η σαλατα παντα! ετσι εξισοροπουσα την κατασταση ωστε να μη διμιουργω προβλημα στον εαυτο μου γενικως! αυτα κανω σε εμενα τουλαχιστον! πιστευω να πιασουν κ σε εσενα!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.060 δευτερόλεπτα

Syndication