Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα...

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6483

• teodrak
  • Το Άβαταρ του/της teodrak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα και χρονια πολλά. Είμαι πιά στην έκτη εβδομάδα και η απώλεια μου ειναι στα δεκα ισως και έντεκα κιλά (δεν έχω ζυγαριά εδώ που είμαι τώρα). Το πρόβλημα το αντιμετώπισα κι εγώ και το είχα γράψει και σε σχετικό ποστ την πρώτη εβδομάδα. Ήταν όντως βασανιστικό αλλά λύθηκε μονο του. Είχα πάρει μόνο ένα χαπάκι το οποίο δεν έκανε τίποτα και δεν ξαναπήρα. Μετά από μια εβδομάδα την όγδοη μέρα όλα λύθηκαν. Πιστεύω ότι έτσι θα γίνει και με σένα. Ο οργανισμός θα απαιτήσει και θα επιβάλλει διέξοδο. Πιστεύω επίσης ΄ότι σημαντικό ρόλο παίζει και ο ψυχολογικόε παράγοντας. όσο μπορείς μην το σκέπτεσαι.
Και τώρα ακόμα δεν ενεργούμαι τόσο συχνά όσο πριν την Ατκινσ αλλά δεν νοιώθω άσχημα, δεν σκάω. Όταν έρθει η ώρα γίνεται. Προφανώς παίζει ρόλο και το είδος της τροφής.
Τώρα που σου γράφω πιστεύω ότι το πρόβλημά σου μπορεί και να έχει λυθεί.
Πάντως δεν αξίζει να εγκαταλείψεις, όλα θα βρούν το δρόμο τους με φυσιολογικό τρόπο. Νομίζω όλοι το ίδιο λένε.
Καλή συνέχεια και καλή χρονιά να έχουμε όλοι.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9814

• sakis72gr
  • Το Άβαταρ του/της sakis72gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπέρα,

βρήκα το μύνημα ύστερα από πολύ καιρό...
Αντιμετωπίζω και εγώ μεγάλο πρόβλημα με τις εκκενώσεις. Αυτό το αλεύρι από βρώμη είναι καλό????
Πές και άλλα, πως θα το προμηθευτώ?
Ευχαριστώ

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9817

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλησπερα σ ολους..
Αν κ θυμαμαι οτι καπου τοχω ξαναποσταρει..το προβλημα με τη δυσκοιλιοτητα ειναι πραγματικα εξαιρετικα δυσκολο, οταν συμβαινει, υπαρχει φυσικη κ εξαιρετικα ταιριαστη με την διατροφη μας..1 κουταλακι ωμο λαδι το πρωι, νηστικοι..ΠΡΟΣΟΧΗ να ξεκινησετε οταν δεν θαχετε να βγειτε εξω για να σιγουρευτειτε οτι δε θα τρεχετε.. κ αν χρειαστει αυξανετε τη δοση..καρατσεκαρισμενο!! κ αν δεν το μπορειτε σκετο, βαλτετο μεσα σ ενα βραστο αυγουλακι..οπως μας τοκαναν οι γιαγιαδες μας..κ ετσι λειτουργει..σιγουρο..δε μουχει τυχει να μη δουλεψει σε καποιον αλλα κ αυτο μπορει να συμβει..
μια μπουκια λαδι το πρωι "μπουκωμα" για λιγη ωρα κ μετα το "αποχωριζομαστε", καθαριζει τις τοξινες απο την στοματικη κοιλοτητα κ βοηθα την απομακρυνση των δυσαρεστων οσμων..
ειναι προτιμοτερο ενας φυσικος τροπος (δοκιμαστε το) παρα κατευθειαν σε φαρμακευτικες διεξοδους..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication