Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα...

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1382

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ! το ευχαριστηθηκα σημερα, γελασα με την ψυχη μου!!! καλον....υπνο, ετσι ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ :lol: :lol: :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1386

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Hemma έγραψε:
Ναι !δεν ειχε ανακαλυψει τα υπόθετα γλυκερίνης."Είναι απλό και συνιθισμένο."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω θα παω για υπνο.Θα την απολαυσω το πρωι με το καφεδακι μου.Καλη νυχτα σε ολους. :D D
καλα εχω χασει επισοδια σημερα :lol: ντροπη σας βρε :wink: :wink:

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1396

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Βρε,δεν υπάρχει σεβασμός βρε σήμερα βρε που πάμε !βρε που πάμε!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά με κάνατε και λύθηκα στα γέλια.Κοριτσια δεν παίζεστε!Η μια κόβει η άλλη ράβει.Δηλαδή σας φοβήθηκε το μάτι μου.Πάντως εγώ με το συγκεκριμμένο θέμα ακόμα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ακόμα .Ηθελα να βοηθήσω τον προβληματισμένο συνάνθρωπό μου!Αλλά που να καταλάβετε εσείς!!!Βρήκατε ευκαιρία :lol: :lol: :lol: Πάντως άν προβληματιστώ, θα εφαρμόσω το σύστημα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1401

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευθυμια που ησουν??? :lol: :lol: Λυθηκαμε στα γελια.Χαιρομαι που μετα απο τοσα χρονια παντρεμενη ''δεν αντιμετωπιζεις πρόβλημα ακόμα''.
:lol: :lol: :lol:
Βαστα γερα.Και οταν με το καλο βρεθουμε ισως μας δειξεις κι ολας. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6244

• cozy
  • Το Άβαταρ του/της cozy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
abebablom έγραψε:
Φιλες και φιλοι...

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ειμαι στα προθυρα αυτοκτονιας και εγκαταλειψης...

Τελικά δεν βρίσκω το "κουμπι" μου και εχω φτασει σε φαση 1 φορα τουαλετα τη βδομαδα και αυτη την "προκαλώ" με dulcolax!

κριμα πραγματικα...ενω δοκίμασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

τι να πω...
με βλεπω να εγκαταλειπω γιατι κοντευω ΝΑ ΣΚΑΣΩ! :roll:

δοκιμασε να πιεις ενα ποτηρι κρυο νερο το πρωι που σηκωνεσαι...μονορουφι....εμενα αυτο με στελνει αμεσα...αν και δεν εχω θεμα...ακομα και τωρα 10η ημερα ενεργοποιησης μη σου πω οτι εχω μεγαλυτερη..."ευκολια".....ελπιζω να μην κανω τιποτα λαθος... :?

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6482

• scarlett
  • Το Άβαταρ του/της scarlett
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Είμαι κι εγώ καινούργια. Ξεκίνησα τη διατροφή πριν από τρεις περίπου εβδομάδες (με ενδιάμεσες παρασπονδίες λόγω Γενεθλίων-τι, δεν θα φάω από την τούρτα μου?- και Χριστουγέννων) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα κιλά που θέλω να χάσω δεν είναι πολλά (6-7) αλλά είναι 'επίμονα'! Με τη βοήθεια όλων σας όμως είμαι σίγουρη οτι θα καταφέρω να φτάσω και κυρίως να διατηρήσω το επιθυμητό βάρος.

Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα (όπως και πολλοί άλλοι) είναι η δυσκοιλιότητα που προκαλείται λόγω της διατροφής. Κατάφερα όμως να βρώ λύση και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Ίσως λειτουργήσει και στη δική σας περίπτωση.

Η λύση που βρήκα είναι το 'Lepicol'. Το αγόρασα πό φαρμακείο και η εταιρεία που το παράγει είναι η 'Healthy Bowels'. Το σκεύασμα περιέχει φυτικές ίνες από το φυτό psyllium και είναι εμπλουτισμένο με πρεβιοτικά. Στη συσκευασία αναγράφονται πλήρη διατροφικά στοιχεία και η ποσότητα των υδατανδράκων ανά 100gr είναι μικρότερη του ενός gr.

Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 1 κουταλάκι του γλυκού διαλυμένο σε νερό δύο φορές την ημέρα. Εγώ δεν πήρα ποτέ δύο κουταλιές του γλυκού, αλλά μία. Την πρώτη και την δεύτερη ημέρα λήψης δεν είδα αποτέλεσμα. Από την τρίτη όμως ημέρα ξανάρχισα να κλείνω ραντεβού με την τουαλέτα καθημέρινα. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να με αποτρέπει από την τήρηση της διατροφής.

Είμαι πολύ καινούργια και δεν μπορώ να ξέρω αν οι φυτικές ίνες μπορεί να 'μπλοκάρουν' την απώλεια κιλών και φυσικά δεν είμαι σίγουρη για το αν δρούν σε όλες τις περιπτώσεις. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικώς. Επειδή όμως εγώ είδα αποτέλεσμα, σκέφτηκα οτι θα ήταν καλό να το μοιραστώ μαζί σας. Ίσως κάποιοι βοηθηθούν.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Υ.Γ. Όπως όλα τα συμπηρώματα διατροφής το λαμβάνουμε κατόπιν σκέψης, έρευνας και, αν συντρέχει λόγος, κατόπιν ενημέρωσης του γιατρού.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication