Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα...

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #553

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κι απο μενα! εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με τη τουαλετα. με την διατροφη στο ξεκινημα μου προκληθηκε κ εμενα μια δυσκολια αλλα βασικα βρηκα τη λυση με τα εξης: καταρχας μη ξεχνας ποτε το πρωινο! κ οταν λεμε πρωινο εννοουμε το πολυ μεχρι μια ωρα που θα ξυπνησεις! γενικως μολις ξυπνησει θα τρως το πρωινο σου. βοηθαει να ξυπνησει κ το εντερο σου μαζι!ο περισσοτερος πλυθυσμος παει τουαλετα το πρωι! κ επισης απαραιτητη ενοειται η σαλατα παντα συνοδευτικα κ με οσο το δυνατο περισσοτερη ποικιλια μεσα. δηλαδη οχι ενα ειδος μονο μεσα, να ειναι μια αναμειξη απο διαφορα λαχανικα. επισης εγω τουλαχιστον 3 φορες την εδδομαδα δυδιαζω το φαγητο με τη σαλατ κ τρωγω ενα μεγαλο μπολ! δηλαδη πχ. θα βρασω κοτοπουλο θα το κοψω κομματακια κ θα το βαλω μεσα στη σαλατα μου η ψαρι κ.ο.κ. εμενα ουτεσιαλος τα φρουτα δεν ηταν ποτε απο τις αδυναμιες μου αλλα η σαλατα παντα! ετσι εξισοροπουσα την κατασταση ωστε να μη διμιουργω προβλημα στον εαυτο μου γενικως! αυτα κανω σε εμενα τουλαχιστον! πιστευω να πιασουν κ σε εσενα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #558

• abebablom
  • Το Άβαταρ του/της abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τελικα βρήκα και πήρα φυτικές ίνες σε σκόνη σακουλακια που διαλυεται σε νερο...
προστατευει και 'κανονιζει' λεει την χλωριδα του εντέρου.

Σημερα ειναι η δεύτερη μέρα που προσπαθω με το κολπάκι με τα δαμάσκηνα και το νερο...της nanage αλλα χωρις αποτελεσμα.

Χθες το βραδυ ξεκινησα τα σκονακια... για να δουμε λοιπον...!
:?

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #570

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δεν ξερω βρε παιδια αλλα αυτα τα φαρμακευτηκα δεν τα πολυθελω! νοσηλευτρια μεν αλλα νομιζω οτι με ολα αυτα συνηθιζει ο οργανισμος μας κ μετα δεν κανει τιποτα μονος του με φυσικες μεθοδος! γνωμη μου βεβαια αυτη αλλ γιατι δε δοκιμαζεις στη σαλατα σου ασ πουμε να βαζεις κ μισο ακτινιδιο η κανενα δαμασκηνο ξερο μεσα. η να τρως το πρωι ενα δαμασκινο με το πρωινο σου?

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #573

• abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δαμάσκηνο
11,4
Δαμάσκηνο, αποξηραμένο
63,9

Θα αστειευεσαι βεβαια :?

σιγά μη βαλω τοσους ΥδΑνθ. στην καθημερινοτητα μου για ενα Χ@σιμο χαχαχα!

εχεις δίκιο αλλα αυτα τα σκονάκια ειναι Natural και οχι φαρμακευτικα ;)
καμια σχεση με Dulcolax δηλαδη που κοντεψα να Χε...ρετησω ολο τον κοσμο!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #577

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να σου πω κατι? εχειςσκευτει οτι μεγαλο προβλημα μπορει να σου διμιουργει κ το γεγονος οτι δεν αλλαζεις τη διατροφη σου κ πολυ? δαμασκηνο εχει καθαρα χωρις τις φυτικες ινες 9 υδ. εν πασει περιπτωση κ κανονικα να μετρας παλι δεν παθαινεις τιποτα αν κανονισεις τα υπολοιπα γευματα σου να ειναι στους 20 ολα μαζι! τελοσπαντων κανε οτι νομιζεις απλα σε βλαπω κ το εχεις παρει πολυ εντονα το ολο θεμα κ περιοριζεις πολυ τον εαυτο σου! καταλαβαινω βεβαια γιατι κ εμεις στην αρχη τρωγαμε ολο τα ιδια κ τα ιδια αλλα καποια στιγμη αν δεν εμπλουτισεις τη διατροφη σου ο οργανισμος σου θα μουρμουρισει!! μπορεις να εχεις το ιδιο αποτελεσμα με περισσοτερη ποικιλια κ το εντερο σου θα δουλευει καλυτερα! βασικα στην διατροφη αυτη δεν καταπιεζομαστε κ αποριπτουμε φαγητα, μαθαινουμε απλι να τα τρωμε σε σωστες ποσοτητες! κανω αυτη τη διατροφη πολλους μηνες τωρα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη για αυτο το λογο. γιατι μπορω να τα απολαμβανω ολα με μετρο κ να διατηρουμε! καλη συνεχεια!~

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ-Σημαντικό πρόβλημα... 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #578

• abebablom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καταρχην σε ευχαριστω που ασχολεισαι με το προβλημα μου, και ναι εχεις δίκιο το χω παρει σοβαρα το θέμα γιατι είμαι στην αρχη στην φάση ενταξης και θελω να κρατω καλο κοντρολ στον εαυτο μου...
Το θέμα με το "ξεφορτωμα" (χιχι) ειναι οντως σημαντικό αλλα ρε συ Καθριν 9Υδ για ενα δαμασκηνο!!! ειναι φρίκη και δεν νομιζω οτι 1 δαμασκηνο τη μέρα θα κανει τη διαφορα...
Οταν λεω οτι τρωω τα ιδια και τα ιδια εννοω βεβαιως οτι τα γευματα ειναι αυστηρα 3...και το πρωι ειναι αυγα και ζαμπονοκασερικα , το μεσημερι κρεας ή ψαρι με λαχανικα ή σαλατα και το βράδυ κατι ελαφροκρεατικογαλακτοκομικο...!

απλα ο οργανισμος μου πρεπει να εχει παθει ενα ψιλο/χοντροσοκ γιατι πριν ειμουν τρελος με τα φρουτα και τις σαλατες και τωρα φρουτο Γιοκ...(τι να κατσω να φαω 1 φετουλα Πορτοκαλι ενω πριν κατεβαζα στην κυριολεξια 6 πορτοκαλια τη μερα) και σαλατες με το γραμμαριο!

τελος παντων θα το γυρισω λιγακι στο φασουλι (το πρασινο) και το σπαρραγγι μαζι με τα σκονακια (για λιγο καιρο) μεχρι να βρω τα κουμπια του εντερου μου... ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΟΥ!

μεχρι τότε θα τα λεμε...

μου θυμίζει παντως τις πρώτες μέρες στο στρατο που το χ@@σιμο ήταν μεγάλη υποθεση και η πρώτη φορα σε νεοσύλλεκτο ερχεται απο 4 εως 7 μερες μετα λόγω αγχους, φοβου, τρελης αλλαγης σε ΟΛΑ κλπ κλπ ... χεχεχε και οποιος "παει" για πρωτη φορά πανηγυρίζει !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication