Έχω 2 εβδομάδες στην Ατκινς, 1ο στάδιο. 1 ημέρα μόνο έφαγα 2 κομμάτια πίτσας αναγκαστικά επειδή η πιτσαρία δε είχε τίποτα άλλο! Λοιπόν σκέφτομαι να ακολουθήσω απο εδώ και πέρα το εξής πρόγραμμα:
Πρωινό(9:00): Ομελέτα(πάντα 1 κρόκο και 2-3 ασπράδια) με λαχανικά(μανιτάρι, κολοκύθι, καρότο, πιπεριά) και τυρί φέτα
Αργότερα: Καφεδάκι με ζαχαρίνη
Μεσημεριανό(15:00): Κρέας ή ψάρι με σαλάτα ανάμικτη λαχανικών(πχ μαρούλι,λάχανο,ντομάτα, καρότο ή καμία χωριάτικη)
Αργότερα: Καφεδάκι με ζαχαρίνη
Γυμναστική (βραδάκι καθημερινές πχ 19:00-21:00) αεροβική 1.5 ώρα και 30' ασκήσεις με λίγα βάρη.
Αν μετά τη γυμναστική έχω αδυναμία(επειδή είμαι και υποτασική) ή πείνα θα κουβαλάω μαζί μου λίγους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια) ή θα φτιάχνω σπίτι μου κανά λαχανικό πχ καμία πιπεριά / μελιτζάνα στο φούρνο με τυράκι και φρέσκια ντοματούλα ή φασολάκια ή καμιά σαλάτα ανάμικτη πάλι.
Είμαι 67 κιλά. Λατρέυω τα λαχανικά σε κάθε γεύμα και μου είναι δύσκολο, με κουράζει και με αγχώνει να κάθομαι να ζυγίζω λαχανικά τα οποία έχουν ελάχιστους υδατάνθρακες. Πιστεύω ότι αν είμαι συνεπείς στα παραπάνω να χάσω 1 κιλό /εβδομάδα, δε θέλω να χάνω πιο γρήγορα, δε το θεωρώ και υγιές.
Θα ακολουθήσω αυτό το πρόγραμμα για κανα μήνα και μετά θα αρχίζω να προσθέτω κάποια φρούτα.
Πιστεύετε ότι είναι εφικτο? Κάτι να προσθέσω? Κάτι να αφαιρέσω? Πειράζουν τόσα λαχανικά?