Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα μου?

Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα μου? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8079

• lydia
  • Το Άβαταρ του/της lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έχω 2 εβδομάδες στην Ατκινς, 1ο στάδιο. 1 ημέρα μόνο έφαγα 2 κομμάτια πίτσας αναγκαστικά επειδή η πιτσαρία δε είχε τίποτα άλλο! Λοιπόν σκέφτομαι να ακολουθήσω απο εδώ και πέρα το εξής πρόγραμμα:

Πρωινό(9:00): Ομελέτα(πάντα 1 κρόκο και 2-3 ασπράδια) με λαχανικά(μανιτάρι, κολοκύθι, καρότο, πιπεριά) και τυρί φέτα
Αργότερα: Καφεδάκι με ζαχαρίνη
Μεσημεριανό(15:00): Κρέας ή ψάρι με σαλάτα ανάμικτη λαχανικών(πχ μαρούλι,λάχανο,ντομάτα, καρότο ή καμία χωριάτικη)
Αργότερα: Καφεδάκι με ζαχαρίνη
Γυμναστική (βραδάκι καθημερινές πχ 19:00-21:00) αεροβική 1.5 ώρα και 30' ασκήσεις με λίγα βάρη.
Αν μετά τη γυμναστική έχω αδυναμία(επειδή είμαι και υποτασική) ή πείνα θα κουβαλάω μαζί μου λίγους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια) ή θα φτιάχνω σπίτι μου κανά λαχανικό πχ καμία πιπεριά / μελιτζάνα στο φούρνο με τυράκι και φρέσκια ντοματούλα ή φασολάκια ή καμιά σαλάτα ανάμικτη πάλι.

Είμαι 67 κιλά. Λατρέυω τα λαχανικά σε κάθε γεύμα και μου είναι δύσκολο, με κουράζει και με αγχώνει να κάθομαι να ζυγίζω λαχανικά τα οποία έχουν ελάχιστους υδατάνθρακες. Πιστεύω ότι αν είμαι συνεπείς στα παραπάνω να χάσω 1 κιλό /εβδομάδα, δε θέλω να χάνω πιο γρήγορα, δε το θεωρώ και υγιές.

Θα ακολουθήσω αυτό το πρόγραμμα για κανα μήνα και μετά θα αρχίζω να προσθέτω κάποια φρούτα.

Πιστεύετε ότι είναι εφικτο? Κάτι να προσθέσω? Κάτι να αφαιρέσω? Πειράζουν τόσα λαχανικά?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα μου? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8082

• georgiad
  • Το Άβαταρ του/της georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γειά σου lydia
εγώ είμαι στη 3η ημέρα. Απ' ότι βλέπω στο πρόγραμμά σου΄μου φαίνεται οτι έχεις πολλά λαχανικά=υδατάνθρακες
Δεν είμαι σίγουρη όμως ας μιλήσουν οι παλαιότεροι....
Καλή συνέχεια και κουράγιο.

Re: Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα μου? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8086

• lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι έχω πολλά λαχανικά αλλά έχουν απο 2%-6% υδατ.με εξαίρεση κάποια. Εγώ στη 2η φάση που θα μπώ θα μπορώ να καταναλώνω 25 γρ.καθαρών υδατανθράκων το λιγότερο που σημαίνει τουλάχιστον 600γρ λαχανικών που είναι μεγάλη ποσότητα. Επίσης για το ρυθμό απώλειας των κιλών μου καλά είναι νομίζω, χωρίς βέβαια να είμαι και ειδική.

Re: Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα μου? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8087

• georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μάλλον εγω κάνω κάτι λάθος! Μήπως βάζω εγώ λιγότερα λαχανικά και δεν το ξέρω; Λοιπόν είμαι στη α φάση και τρώω το πολύ 2κουπες μαρούλι κάνω κάτι λάθος; Μακάρι να βγω απο την α φάση και να μπορώ να φάω όσο εσύ μου λείπουν πολύ τα λαχανικά έχω πήξει στο κρέας!!!!

Re: Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα μου? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8093

• lydia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
2 κουπες των 250ml με μαρούλι είναι σύνολο 5 υδατ. το πολύ. Και παίρνουμε υδατάνθρακες και από αλλού πχ τυρία αλλαντικά αν τρώμε. Στην πρώτη φάση λέμε όσο πιο λίγους τόσο το καλύτερο για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να γίνει η κέτωση. Αν θες φάε περισσότερους-έως 20 γρ. για να είσαι και πιο ευχαριστημένος. Και εγώ το πολύ κρέας το βαρέθηκα αλλά με τα λαχανικούλια μου βρήκα μια ισσοροπία. Μπορεί να χάνω με πιο αργό ρυθμό αλλά έτσι μπορώ να συνεχίσω για πολύ. Τις πρώτες μέρες βασανιζόμουν πολύ αλλά κάποια στιγμή με πολύ διάβασμα εδώ βρήκα το ρυθμό μου.

Re: Πώς σας φαίνεται το πρόγραμμα μου? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8100

• georgiad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
έχεις δίκιο και εγω πιστεύω οτι κάποια στιγμή θα βρω το ρυθμό μου. Απλώς δεν είμαι και πολύ κρεατοφάγος και μου λείπουν όλα τα υπόλοιπα! Μακάρι να βρώ τη δίαιτα που μου ταιριάζει. Αν χάσω δεν πρόκειται να την αφήσω με τίποτα!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Syndication