Stardust έγραψε:
Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι εμείς εδώ μιλάμε για εγκράτια!
Εμείς είμαστε πλέον οι αρχιερείς της εγκράτιας.Τι να μου πεί εμένα η νηστεία όταν έχω 6 μήνες να φάω ζυμαρικά,πατάτες,ρύζι,ψωμί,όσπρια και γλυκά με ζάχαρη!?!?Πόσοι νομίζεις οτι είναι πιο εγκρατείς σε σχέση με εμάς και για πόσο καιρό?Κανένας!
Ακόμα και οι ισραηλινοί που έχουν τις αυστηρότερες νηστείες ωχρειούν μπροστά στον άθλο που όλοι εμείς κάνουμε καθημερινά!Ποιός μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει οτι δεν έχω νηστέψει το τελευταίο εξάμηνο?Σίγουρα όχι κάποιος ιερωμένος.Γιατί αν μου το πεί θα πάω στο ιερό και θα το συλλάβω επαυτοφόρω να μασαμπουκιάζει κρουασάν με σοκολάτα και σουβλάκι με πίτα απ'ολα.Και αν δεν είναι έτσι θα γίνω εγω παπάς.:-)
προσεχε τι λες! προσεχε! ο παππους καθολου δεν το περιμενε να γλιτωσει τοσο απο το γκρεμο οσο και απο τους γερμανους και...βρεθηκε με ρασο! χαχα! εγω αν και κοριτσακι (ενταξει, λιγο ατακτο) λογω μεσου (για τον παππου μιλαω) βρεθηκα ουκ ολιγες φορες (κρυφα βεβαιως) μεσα στο ιερο κι εκανα τρελα μεθυσια με τα ρεστα καλα μου ξαδερφακια....πω ρε φιλε τι μου θυμιζεις τωρα....σουβλακια δεν πηρε η μυτη μου αλλα απο πιτες μπολικες, τι, ξεροσφυρι θα πηγαινε το αναμα; παντως περα απο την πλακα, οι παπαδες στην συντρηπτικη τους πλειοψηφια ειναι παχυσαρκοι. μην κοιτατε τον Ζαλμα, αυτος ετρεχε το πρωι και ξενοπη...σε το βραδυ! συμπερασμα: η αγωνια της αμαρτιας καιει θερμιδες!