Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε?

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6825

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πως ομως φτιαχνεται???εγω που θελω να ακολουθησω ολη την νυστεια χωρις κρεας.......??αμα υπαρχει θελησει γινεται!!!απλα θα την βγαζω με σαλατες λαχανικα μαγειρευτα κ καλαμαρακια μυδια....ελεις ,ξοιρους καρπους,
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6839

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Και γιατί όλη αυτή η υπερπροσπάθεια και η αυτοτιμωρία παρακαλώ;Υπάρχει κάποιος λόγος;

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6841

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Και γιατί όλη αυτή η υπερπροσπάθεια και η αυτοτιμωρία παρακαλώ;Υπάρχει κάποιος λόγος;
χαχα!! στην νηστεια αναφερεσαι καλη μου; γιατι στους καλους μητροπολιτες με τους τροφαντους σβερκους αρεσουν πολυ πολυ τα λευκοαιμα και οι αστακοι... χαχα! νηστεια σημαινει αποχη απο το φαι σε βαθμο αυτοσυντηρησης και οχι τρωμε ενα σκασμο χταποδια και σουπιες! το να πεινασεις τρωγωντας μονο δυο σουβλακια τη μερα, νηστεια δεν ειναι; το χταποδακι συγκεκριμενα μπορει να μην κανει μπε, αλλα εχει πολυ πιο ανεπτυγμενη νοημοσυνη απο το προσφιλες τετραποδο! το οτι αποφασιστηκε να επιτρεπεται η καταναλωση του κατα τη νηστεια ειναι μαλλον ολων των παπαδων μαζι ευαγγελιο..! να σας πω και μια ασχετη ιστορια; ο παππους μου ηταν δασκαλος. τα χρονια της κατοχης περιεθαλψε εναν καταζητουμενο απο τους γερμανους, ο οποιος στη συνεχεια τον εδωσε στεγνα (η πεινα κανει τους ανθρωπους ζωα). οταν λοιπον τον κυνηγουσαν οι γερμανοι (τον παππου) βρεθηκε μπροστα σε εναν γκρεμο και ειπε πως αμα γλιτωσει θα γινει παπας, θεωρωντας πως θα ηταν το αμεσως λιγοτερο κακο πραγμα που θα μπορουσε να του ειχε συμβει. και εγινε...χαχα! ασχετο με τα παραπανω αλλα ειχα την διαθεση να ξεβρακωσω το σοι μου λιγακι...!

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6844

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και βεβαια υπαρχει λογος..ο μεγαλυτερος κιολας..για την σωτηρια της ψυχης...τοσα παθη περασε για εμας ο χριστουλης κ δεν αξιζει μια νυστεια,τοσα αγαθα μας εχει προσφερει μην ειμαστε κ αχαριστοι!!!!!!!!!!!κ σιγα το πραγμα απο φαγητο ειμαστε σκασμενοι παντοτε τι θα παθουμε αν εχουμε για λιγο καιρο εγκρατια??μονο καλο μπωρι να μας κανει!!!

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6865

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι εμείς εδώ μιλάμε για εγκράτια!
Εμείς είμαστε πλέον οι αρχιερείς της εγκράτιας.Τι να μου πεί εμένα η νηστεία όταν έχω 6 μήνες να φάω ζυμαρικά,πατάτες,ρύζι,ψωμί,όσπρια και γλυκά με ζάχαρη!?!?Πόσοι νομίζεις οτι είναι πιο εγκρατείς σε σχέση με εμάς και για πόσο καιρό?Κανένας!
Ακόμα και οι ισραηλινοί που έχουν τις αυστηρότερες νηστείες ωχρειούν μπροστά στον άθλο που όλοι εμείς κάνουμε καθημερινά!Ποιός μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει οτι δεν έχω νηστέψει το τελευταίο εξάμηνο?Σίγουρα όχι κάποιος ιερωμένος.Γιατί αν μου το πεί θα πάω στο ιερό και θα το συλλάβω επαυτοφόρω να μασαμπουκιάζει κρουασάν με σοκολάτα και σουβλάκι με πίτα απ'ολα.Και αν δεν είναι έτσι θα γίνω εγω παπάς.:-)

Re: Καθαρη Δευτερα-Τι τρωμε? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6871

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Stardust έγραψε:
Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι εμείς εδώ μιλάμε για εγκράτια!
Εμείς είμαστε πλέον οι αρχιερείς της εγκράτιας.Τι να μου πεί εμένα η νηστεία όταν έχω 6 μήνες να φάω ζυμαρικά,πατάτες,ρύζι,ψωμί,όσπρια και γλυκά με ζάχαρη!?!?Πόσοι νομίζεις οτι είναι πιο εγκρατείς σε σχέση με εμάς και για πόσο καιρό?Κανένας!
Ακόμα και οι ισραηλινοί που έχουν τις αυστηρότερες νηστείες ωχρειούν μπροστά στον άθλο που όλοι εμείς κάνουμε καθημερινά!Ποιός μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει οτι δεν έχω νηστέψει το τελευταίο εξάμηνο?Σίγουρα όχι κάποιος ιερωμένος.Γιατί αν μου το πεί θα πάω στο ιερό και θα το συλλάβω επαυτοφόρω να μασαμπουκιάζει κρουασάν με σοκολάτα και σουβλάκι με πίτα απ'ολα.Και αν δεν είναι έτσι θα γίνω εγω παπάς.:-)
προσεχε τι λες! προσεχε! ο παππους καθολου δεν το περιμενε να γλιτωσει τοσο απο το γκρεμο οσο και απο τους γερμανους και...βρεθηκε με ρασο! χαχα! εγω αν και κοριτσακι (ενταξει, λιγο ατακτο) λογω μεσου (για τον παππου μιλαω) βρεθηκα ουκ ολιγες φορες (κρυφα βεβαιως) μεσα στο ιερο κι εκανα τρελα μεθυσια με τα ρεστα καλα μου ξαδερφακια....πω ρε φιλε τι μου θυμιζεις τωρα....σουβλακια δεν πηρε η μυτη μου αλλα απο πιτες μπολικες, τι, ξεροσφυρι θα πηγαινε το αναμα; παντως περα απο την πλακα, οι παπαδες στην συντρηπτικη τους πλειοψηφια ειναι παχυσαρκοι. μην κοιτατε τον Ζαλμα, αυτος ετρεχε το πρωι και ξενοπη...σε το βραδυ! συμπερασμα: η αγωνια της αμαρτιας καιει θερμιδες!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication