Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #447

• rosanera
  • Το Άβαταρ του/της rosanera
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας,ειμαι καινουργια και σκοπευω απο σημερα να αρχισω τη διατροφη ατκινς..Εχω βεβαια κατι στο μυαλο μου που δεν ξερω ακομη αν θα ειναι εφαρμοσιμο και θελω τα φωτα σας..Εχω τρομερη αδυναμια στο κοτοπουλο και γενικα στο κρεας..
Τι θα γινει εαν ακολουθησω το παρακατω πλανο διατροφης για πολυ καιρο ??

Πρωινο:1-2 αυγα (και καφες χωρις γαλα) (0-2 )γρ

Μεσημεριανο: κοτοπουλο και αμελητεα ποσοτητα φυτικων ινων (0-1) γρ

απογευματινο: τσαι-coca light

δειπνο:κοτοπουλο η αλλο κρεας-τυρι-μαγιονεζα κ λιγες φυτικες ινες (0-1) γρ

ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΡΑΣ 0-4 γραμμαρια.

Εαν μπορεσω(που θα μπορεσω!!) να το τηρησω αυτο,
τι ρυθμους απωλειας θα εχω περιπου?
Θα σταματησει σε καποια φαση ο οργανισμος να χανει?
Πειραζει που με τους παραπανω η και με αλλους συνδυασμους θα τρωω 0-4 γρ υδατανθρακες τη μερα??
κ τι γινεται αν εγω μπορω καθε μερα να τρωω 0 υδατανθρακες που δε μ αρεσουν κιολας?Αντε να παιρνω 1 γρ απο τα λαχανικα..
Παρακαλω τα φωτα σας!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #449

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλησπέρα rosanera.

Αρχικά να ρωτήσω κάτι. Προφανώς έχεις να χάσεις πολλά κιλά. Αν υποθέσουμε ότι το σενάριο που μου δίνεις παρακάτω, δουλέψει, τι σκοπεύεις να κάνεις όταν χάσεις τα κιλά που θες;

Περιμένω απάντησή σου για να σου πω τα συν και τα πλην. :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #450

• rosanera
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχεις απολυτο δικιο,θελω να χασω 25-30 κιλα..Μπορω να επιβληθω στον εαυτο μου,αλλα δεν το ειχα παρει αποφαση.Ειμαι 89-90 και θελω να παω 60,αλλα και στα 65 θα μαι μια χαρα..Σκοπευω να φτασω σε ενα ιδανικο βαρος,στη συνεχεια να προσθετω υδατανθρακες πολυυ σιγα..Δε με πειραζει οσο και να κρατησει η φαση της διατηρησης και δεν εχω σκοπο ποτε να γυρισω σε διατροφη με υδατανθρακες-λεω να τους περιορισω για παντα..
Επισης σκεφτομαι να αρχισω γυμναστηριο μετα,ωστε να ειμαι και κερδισμενη τοτε απο θεμα ισοζυγιου..Και απλα θα θελα αν καποιος -κι εσυ ιδιαιτερα- που ξερετε τοσο την ατκινς,βλεπετε αυτο το προγραμμα να δουλευει,με τι ρυθμους και τα συναφη..Θελω να μου πεις τοσο για το προγραμμα με τα 4-5 γρ υδατανθρακες,οσο κ για το προγραμμα με τα 0-1 γραμμαρια.Ο,τι νομιζεις..τα υπερ,τα κατα,τα κιλα,το διαστημα..
Ευχαριστω θερμα για την απαντηση..

Re: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #452

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Καλησπέρα και πάλι.

Ο λόγος που ρώτησα είναι γιατί ναι μεν σε βλέπω αποφασισμένη και χαίρομαι, από την άλλη ξέρω ότι αν κάποιος το δει ως δίαιτα, σύντομα θα απογοητευτεί.

Ας πάμε λοιπόν στα βασικά.

Η διατροφή που μου λες, ναι μεν είναι σωστή από πλευράς υδατανθράκων αλλά δεν έχει καθόλου φυτικές ίνες. Οπότε θα αντιμετωπίσεις γρήγορα πρόβλημα με την τουαλέτα και επίσης θα έχεις και έλλειψη βιταμινών η οποία είναι και η πιο σημαντική.

Επίσης, ο οργανισμός πολύ σύντομα θα συνηθίσει στις συγκεκριμένες τροφές, οπότε θα σταματήσεις να χάνεις με τον ίδιο βαθμό που έχανες πριν.

Ο ρυθμός απώλειας ποικίλει, ανάλογα με το πόσο αυστηροί είμαστε, με το πόσο πολύ τρώμε και με το πόσο είμαστε διατεθειμένη να έχουμε υπομονή και επιμονή. Μπορεί να χάσεις πχ 3 κιλά σε 10 μέρες και μετά για ένα διάστημα να φεύγουν με απίστευτη δυσκολία. Αν εκεί δεν τα παρατήσεις, θα δεις πως σιγά σιγά θα ξαναρχίσεις να χάνεις. Απλά θέλει τον χρόνο του.

Γενικά φτιάξε μικρά μενού -στο μυαλό σου έστω-, διαφορετικά κάθε μέρα, περίπου 1000 θερμίδων και 15-20 υδατανθράκων και ακολούθησέ τα κατά γράμμα. Φρόντισε να βάλεις τα πάντα μέσα, ώστε και να αισθάνεσαι χορτάτη και να μην έχεις προβλήματα με την τουαλέτα ή τον κύκλο σου. Γενικώς φέρε την διατροφή στα μέτρα σου. Συνήθως όταν είμαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας και κάποια στιγμή κάτι δεν πάει καλά -πχ σταματήσουμε να χάνουμε- μετά τα κάνουμε χειρότερα και πέφτουμε σε μεγάλα λάθη.

Δες το σαν κάτι που κάνεις για τον εαυτό σου. Σαν έναν σκοπό ζωής. Να είσαι πρώτα υγιής και μετά αδύνατη. Αν το καταφέρεις αυτό, αποκλείεται να αποτύχεις! :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #454

• rosanera
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωραια..να αφησω τοτε τις ακραιες λυσεις και να τρωω πιο σωστα..Αντε να ξεκινησω και να δουμε..Να,σημερα εφαγα κοτοπουλο,ντοματα και μια κοκα λαιτ..Δεν το εκανα επιτηδες,αλλα ειμαι στο 1 γραμμαριο..!και σκασμενη στο φαι..Θα φαω κανενα γιαουρτακι,για να ανεβουν τα γραμμαρια..σωστα?

Re: ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: 17 Χρόνια 9 Μήνες πριν #458

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Δεν είναι κακό το 1 γραμμάριο. Απλά αφήνει έξω τις πολύτιμες φυτικές ίνες. Οπότε απλά πρόσθεσε μερικά λαχανικά για να αυξήσεις υδατάνθρακες και να κάνεις και καλύτερη διατροφή. Και σιγά σιγά αντικατέστησε την μαγιονέζα με ελαιόλαδο που είναι και πιο υγιεινό. :wink:
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication