Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Nηστεία και Ατκινς

Re: Nηστεία και Ατκινς 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #12283

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Κορίτσια ευχαριστώ για τις τόσο άμεσες απαντήσεις. Μια βδομάδα είναι πράγματι...και είχα ξεχάσει τα θαλασσινά. Μια χαρά θα τη βολέψω μου φαίνεται!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Nηστεία και Ατκινς 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #12303

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καζεΐνη είναι φωσφοπρωτεΐνη του γάλακτος
And for the record, όσοι νηστεύετε, μην παραμυθιάζεστε με τα νηστήσιμα τυριά. Σπάνια θα βρείτε νηστίσιμο τυρί χωρίς καζείνη. Το έμαθα πρόσφατα, και αυτό με θυμώνει, γιατί υπήρξαν εποχές, που νήστευα 50 μέρες. Και αγόραζα τέτοια τυριά. Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα αγοράσετε τέτοιο τυρί, ρωτήστε την κοπέλα στο ψυγείο, να διαβάσει τα συστατικά, και αν υπάρχει καζείνη, τότε καλύτερα φάτε κανονικό! Έτσι κι αλλι'ως, και αυτό πρωτείνες έχει!
Και για του λόγου το αληθές:
[url:17tpapot]www.phorum.gr/viewtopic.php?f=44&t=150176[/url]
Οι σκέψεις και τα σχόλια, δικά σας.
love your self

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16958

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα σε ολες και ολους !!!
Πολυ καιρο εχω να γραψω ...αλλα σας παρακολουθουσα !!! Δεν ημουν καλο παιδι,,,,απο τα χριστουγεννα και μετα πηρα 2 κιλακια εκανα ..ζαβολιες ...και πανω που ελεγα τι θα τα κανω ..τι θα τα κανω....ηρθαν αλλα 2,5 !!!!!!!!!!!!!!!
Συνολο 4,5 κιλα....φτου μου!!! με μαλωνω...
Τα αλλα 2,5 ομως ηρθαν ..απο την περασμενη εβδομαδα που αρχισα την νηστεια...
Γιαυτο και βρεθηκα σε αυτα εδω τα σχολια σχετικα με την ατκινς και την νηστεια ...
Δεν παλευεται η κατασταση καθολου!!!
Ειμαι χαλια ψυχολογικα ..η νηστεια μου ειναι ταμα και διαρκει και εως 50 μερες . Πειναω συνεχεια και τρωω ασταματητα υδ/κες !!!
Νιωθω ο,τι δεν μπορω να κανω ατκινς και ...αφεθηκα....
Την ατκινς και γενικοτερα αυτη την διατροφη την ξεκινησα τα καλοκαιρι που περασε και πριν τα χριστουγεννα πλησιαζα τα 14-15 κιλα μειον...
Εχω απιστευτα νευρα ...νιωθω εγκλωβισμενη με την νηστεια ..φοβαμαι θα παρω πολλα κιλα....εχω πρησμενα ποδια και δαχτυλα απο το ουρικο οξυ και το εντερο μου τυμπανιζεται απο κολιτιδες ....και εχω μπροστα μου πανω απο μηνα και βαλε νηστειας ......
Με την ατκινς ημουν χαρουμενη ..ετρωγα απιστευτες ποσοτητες ...και υπεροχες συνταγες (ιδιως απο το ρουλακι ..θαυματα!!!) εχανα κιλα η το πολυ πολυ να κολλουσα ...το μονο αρνητικο ηταν οτι εχασα λιγα μαλλια σε καποια στιγμη..ομως πηρα βιταμινες για τα μαλλακια και ολα οκ ...
Τωρα ΤΙ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑΑΑΑΑΑ???????????????
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
φιλια σε ολους Εβιτα!!

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16959

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Πραγματικα δε ξερω τι να σου πω,θα σου ελεγα να κανεις το κλασσικο(νηστεια μονο τη Μεγαλη βδομαδα) αλλα αφου ειναι ταμα....Προσπαθησε να τρως λιγοτερες θερμιδες για οσο καιρο κανεις νηστεια.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν από christinaki1989.

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16960

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χριστινακι μου ...σε ευχαριστω που μου απαντησες !!
Ποσο σημαντικο ειναι να νιωθεις παρεα ...υποστηριξη...
Σκεφτομαι εδω και πολυ ωρα ...τι να κανω ...Σκεφτηκα να βαλω μεσα στην νηστεια μου τα αυγουλακια και τον τονο ....
Ειμαι πολυ προβληματισμενη...ειναι ταμα...
Ομως σκεφτηκα πως τα αυγουλακια μας τα δινουν οι κοτουλες ...δεν ειναι αιμα...
Ο τονος θα μου πεις ...ειναι
αλλα δεν αντεχω...
Εχω ακουσει πολλους που κανουν νηστεια απο το κρεας βασικα ...απο το αιμα...
Αν βαλω αυγουλακι γινονται πολλες συνταγες απο το φορουμ ( ασε δε που το πρωινο βραστο αυγο με φρυγανιες σκανδιναβικες κοβει μαχαιρι την πεινα) ..ομελετουλες με πιπερια κ μανιταρι ...ρουλο-πιτσα με τα ιδια ...ειδα κ μια ωραια μελιτζανοσαλατα με ταχινι εδω ...μπριαμακι- κουνουπιδι- καλαμαρακια....
Μαλλον θα το παλεψω ....αν βαλω αυγο ...θα φυγει ενας μεγαλος μπελας !! ΤΟ ΨΩΜΙ
Να φαω κ 2 φορες φακες δεν με πειραζει ....ειχα φαει κ πριν την νηστεια σαν να ημουν στην 4η φαση κ δεν με εμποδισαν πολυ .
Σκεφτομαι και μελιτζανες με κιμα σογιας κ τυρακι σογιας επανω ...επιτρεπεται?
Να βαλω αυγουλακια? Και καμμια φορα τονο κ φακες ?
Σε αυτο το σημειο βρισκομαι....και νομιζω πως κι απο πλευρα υγειας σωστο ειναι να μην παιρνω κιλα ...αλλα να χανω ...το γονατα μου ηδη πονανε παλι ...και το ουρικο οξυ με τρελαινει!!!
Αχχχχχχχχχχχχ!!! Σας κουρασα!!!
Σας αγαπω ....Εβιτα!!

Απ: Nηστεία και Ατκινς 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16961

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αρκετά χρόνια, προ Άτκινς, νήστευα κι εγώ! Αποτέλεσμα; Πάντα 5 κιλά +, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα! 50 μέρες, με φοβερές κρίσεις κολλίτιδας! Μέχρι που μίλησα με ένα καλόγερο από το Αγ. Όρος!
Ξέρεις τι μου είπε; Πως Ο Θεός δεν θέλει να αρρωσταίνουμε. Πως η νηστεία, δεν είναι στο τι θα βάλεις στο στόμα σου, αλλά στο τι θα βγει από αυτό. Και φυσικά με παρότρυνε να σταματήσω την νηστεία. Τώρα περιορίζομαι στην Μ.εβδομάδα, και μάλιστα με τυρι σόγιας, κιμά σόγιας κλπ. Μια χαρά! Φεν θέλω να σου πω να την κόψεις, αλλά σκέψου ότι υπάρχουν δεκάδες προιόντα που απευθύνονται στη νηστεία. Τυριά λευκά, κίτρινα, υποκατάστατα γάκτος, κιμάς, κεμπάπ κλπ!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication