Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κάντε την Άτκινς ακόμη πιο αποτελεσματική!

Re: Κάντε την Άτκινς ακόμη πιο αποτελεσματική! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6690

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γραφεις: "Πολλοί μένουν νηστικοί όλη την ημέρα και καταναλώνουν όλες τις θερμίδες το βράδυ. Όσο και να το θέλουν αν δεν υπάρχει ο ανάλογος χρόνος, οι θερμίδες αυτές δεν μπορούν να καούν".

αμα μενει νηστικος ολη μερα γιατι να μην μπορει να καψει τις βραδυνες θερμιδες; θα εχει χρονο ολη την ημερα... κατι δεν πιανω;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κάντε την Άτκινς ακόμη πιο αποτελεσματική! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6697

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γραμμάρια υδατανθράκων Χ 4 = Οι θερμίδες που περιέχονται στους υδατάνθρακες που καταναλώνουμε.

Μήπως ο συντελεστής είναι 40 και όχι 4;

Re: Κάντε την Άτκινς ακόμη πιο αποτελεσματική! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6698

• yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
@μαμαμαρία

Εννοεί ότι τρώει (και πίνει) το βράδυ, πχ. 1200 θερμίδες και μετά πέφτει για ύπνο. Τότε... πάπαλα.

Re: Κάντε την Άτκινς ακόμη πιο αποτελεσματική! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6699

• yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Προσοχή. Αν δεν φάει κάτι μεταξύ 1 που θα έχει χωνέψει και πχ 3 που θα ξαναπεινάσει, οι θερμίδες που δεν κατανάλωσε δεν παραμένουν στο ισοζύγιο. Πάει τις χάσαμε αυτές. 105*2=210 θερμίδες δεν μπορούν πλέον να καταναλωθούν κατά την διάρκεια της ημέρας, απλά γιατί δεν υπάρχει πλέον χρόνος να τις κάψει!

Δεν σας αντελήφθη. Μπορείτε να το κάνετε πιο λιανά;;

Re: Κάντε την Άτκινς ακόμη πιο αποτελεσματική! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6700

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
yiannis έγραψε:
Προσοχή. Αν δεν φάει κάτι μεταξύ 1 που θα έχει χωνέψει και πχ 3 που θα ξαναπεινάσει, οι θερμίδες που δεν κατανάλωσε δεν παραμένουν στο ισοζύγιο. Πάει τις χάσαμε αυτές. 105*2=210 θερμίδες δεν μπορούν πλέον να καταναλωθούν κατά την διάρκεια της ημέρας, απλά γιατί δεν υπάρχει πλέον χρόνος να τις κάψει!

Δεν σας αντελήφθη. Μπορείτε να το κάνετε πιο λιανά;;

αν δεν φαει στο διαστημα 1 με 3, τοτε ισως φαει οντας πεινασμενος, παραπανω, τοσο ωστε να μην μπορει να καταναλωσει τοσες θερμιδες οσες πιθανα να παρει λογω ελλειψης χρονου. ενω αν φαει ενα σνακ 200 θερμιδων, μετα απο ενα 2ωρο θα μπορεσει να ξαναφαει τοσο ωστε να υπαρχει χρονος να τις καψει τις θερμιδες διοτι λογω του σνακ θα αισθανεται λιγο χορτατος και θα φαει λιγοτερο. κοινως αν καταλαβα καλα, 2 ειναι τα συμπερασματα.1. τρωμε λιγο και τακτικα ωστε να ενεργοποιουμε τον μεταβολισμο και να προλαβαινουμε να κανουμε καυσεις και 2. εγω κι εσυ μπορουμε σε συνδυασμο και με λιγη μελετη να ακολουθησουμε το συλογισμο της Marina, χαχα! σπιρτα ειμαστε!!!

Re: Κάντε την Άτκινς ακόμη πιο αποτελεσματική! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6702

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αχ σας μπέρδεψα! Λολ!

Πάμε μαζί.

Mamamaria, αν φάω 1200 θερμίδες στις 12 το βράδυ πριν να κοιμηθώ, χωρίς να έχω φάει τίποτα άλλο την ημέρα μου και καίω 100 θερμίδες ανά ώρα ύπνου πότε θα έχω κάψει αυτά που έφαγα; Στις 12 το μεσημέρι της επομένης! Άρα όσο και να μην έχω φάει την προηγούμενη, οι θερμίδες μου θα καούν την επόμενη απλά γιατί δεν προλαβαίνουν να καούν όσο κοιμάμαι.

Άρα είσαι ελεύθερη να ξαναφάς μετά τις 12 το μεσημέρι, εκτός και αν αυτά που φας τα προσθέσεις στο σύνολο όπως είπα.

Αυτό που θέλω να πω -να το πω πιο απλά- είναι πως ο οργανισμός δεν κάνει reset κάθε μέρα στις 8 το πρωί πχ. Ο οργανισμός κάνει reset όταν τελειώσουν οι θερμίδες που έχει να κάψει. Όλα λειτουργούν προσθετικά και οι θερμίδες δεν καίγονται αναδρομικά.

Βοήθησα;
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication