Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Τι θα γίνει με τα ενδιάμεσα γεύματα?

Τι θα γίνει με τα ενδιάμεσα γεύματα? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5318

• Dreamer
  • Το Άβαταρ του/της Dreamer
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα σας,

Ομολογουμένως το site έιναι αυτό που θέλει κάθε άνθρωπος που κάνει δίαιτα για να καταφέρει να την συνεχίσει.

Πάθος, επιμονή και αλληλοβοήθεια! I like it a lot!!

Ξεκίνησα κι εγώ πρόσφατα την δίαιτα, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες πάντως τα έκανα όλα:

-Και βιβλίο πήραμε
-Και προϊόντα Ατκινς πήραμε (λίγα γιατί εθίζεσαι)
-Και πολλές φορές super market για να εφοδιάζομαι με τα απαραίτητα (θέλει λεφτά η άτιμη η δίαιτα)
-Μαγειρέψαμε (θέλει χρόνο η άτιμη η δίαιτα)
-Ketostix πήραμε

Όλα complet, από δω και πέρα προσπαθούμε να την κάνουμε τρόπο ζωής.

Έχω μια απορία για ένα θέμα που με βασανίζει, όλα οκ με τα γεύματα, χορταστικά κ.λ.π. αλλά τι κάνει κανείς με τα ενδιάμεσα (κυρίως στην 1η φάση)?

Δηλαδή εκτός από τυρί και πάλι τυρί (τόσο τυρί δεν έχω ξαναφάει), τι άλλο τρώμε?
Γιατί άντε παλιά, έτρωγες το γιαουρτάκι σου, το μηλαράκι σου, την φρυγανιά σου, το γαλατάκι σου, τώρα τι? Ούτε τα αλλαντικά επιτρέπονται πολύ γιατί κάνουν κατακράτηση, χυμοί όχι, φρούτα όχι, γιαούρτι ναι μεν αλλά, ξηροί καρποί όχι...

Εσείς οι παλιοι τι τρώγατε στην 1η φάση? Ή γενικά μπορείτε να μου δώσετε μια ιδέα για κάτι απλό να μασουλήσω όταν είμαι στην δουλειά και αδημονώ να φτάσει 2 για να φάω μεσημεριανό?

Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια bravo avo
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Τι θα γίνει με τα ενδιάμεσα γεύματα? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5319

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα.
Δεν είμαι από τις παλιές για να σου απαντήσω στο ερώτημα των ενδιάμεσων, θα σου πω τι κάνω εγώ (20μέρες στην Άτκινς) και ίσως σε βοηθήσει...
όταν είμαι στο γραφείο και πεινάω, έχω : πιπεριές πράσινες και κόκκινες και μασουλάω, τόνο σε λάδι, ελίες, φέτα (μην το παρακάνεις με τα τυριά, θα στο πούν και οι παλιότεροι αυτό), γαλοπούλα σε φέτες, αυγά βραστά (πολύ καλή λύση, σε κρατάνε!).
Γιατί όχι και λίγο κοτόπουλο βραστό κρύο?
Γενικώς, το ταπεράκι από το σπίτι δηλαδή.
και πιάτο με αγγουράκι, ελίτσα, πιπεριά με ξύδι και αλάτι (τύπου συνοδευτικό στα ποτά) μπορεί να σε βοηθήσει.
Φιλιά
Αθηνά

ΥΓ. Εγώ γενικά δεν μαγειρεύω. Αλλά στο φορουμ θα βρεις εξαιρετικές συνταγές για πίτες χωρίς φύλλο, για σνακς και άλλα που μπορείς να έχεις μαζί σου στην δουλειά.
Καλή συνέχεια.

Re: Τι θα γίνει με τα ενδιάμεσα γεύματα? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5324

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
A!!!Ειναι απλο!!! Δεν τρως ενδιαμενο!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Πλακα κανω....οκ!
Εγω δεν τρωω ενδιαμεσα γιατι πινω τοσο πολυ νερο(3 λιτρα την ημερα)που δεν νοιωθω πεινα(προς το παρον...)Μια φορα που αγορασα γαλοπουλα ζαμπον κλπ, να χω στο ψυγειο να βρισκονται ρε ποαιδι μου,τα τσακισε ο γιος μου...(ηθελε λεει να κανει ατκινς κι αυτος τρομαρα του και μου ρθε χθες βραδυ σπιτι και κραταγε κουτακι αναψυκτικο κι επινε...τι να πεις!!)
Παρε Φετουλες γαλοπουλας, ζαμπον, φτιαξε και κανα κιοφτε στρογγυλο ξερεις μπουκιτσα...ε, και αν σε βολευει να παιρνεις μαζι σου ταπερακι εχεις πολλες επιλογες οπως λεει και η athina_elpida.
Καλη δυναμη...

Re: Τι θα γίνει με τα ενδιάμεσα γεύματα? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5338

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γαλοπουλα, παριζα, τυρακια, αγγουρακια, κουλουρακια ατκινς απο δω μεσα! μισο γιουρτακι με 1-2 καρυδακια, αυγο βραστο ελιτσες,κ τοσα αλλα αρκει να εχει ορεξη κ φαντασια........ goodluck odluck

Re: Τι θα γίνει με τα ενδιάμεσα γεύματα? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5339

• Ranja
  • Το Άβαταρ του/της Ranja
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλημέρα! Εγώ παίρνω ένα μικρό φρούτο ζυγισμένο με υπολογισμένους υδατάνθρακες (περίπου 100-130 γραμμαρίων με 10-15 υδατάνθρακες).

Σκοπεύω να κάνω το σ/κ και τις low carb κρέπες, που έχουμε εδώ στις συνταγές. Ανάλογα με τι αλεύρι θα χρησιμοποιήσεις, έχουν κι αυτές ελάχιστους υδατάνθρακες και μπορείς να τις γεμίζεις με ζαμπόν και τυρί.
Καλή συνέχεια! :)

Re: Τι θα γίνει με τα ενδιάμεσα γεύματα? 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5342

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσια ενα καλο ενδιαμεσο για μενα,που το θυμηθηκα χθεσ ,αλλα ειναι παλιο μαυτο μεγαλωσαμε στην περιοχη μου το κανουν οι γιαγιαδεσ στα παιδακια γιατι ειναι θρεπτικο επειδη τρωσ ομω αυγουλακι...λοιπον βαζουμε ενα αυγο σε ενα φλυτζανι.(χωριατικο ομωσ ε?απο την γιαγια φρεσκο φρεσκο )δεν ξερω για τα αγοραστα αν κανει να φαγωθουν ωμα,κ στην συνεχια το χτυπαμε στο μιξερακι του καφε,ριχνουμε κ μια κουταλια κακαο κ μια κουταλια ζαραρινη κ ξαναχτυπαμε κ ειναι ετοιμο ειναι τελειο μαρεσει παρα πολυ,δεν καταλαβαινεις οτι ειναι αυγο...αυτο το εχω για τισ λιγουρεσ μου γιαγλυκο ειναι σαν τρωω σιροπι σοκολατασ χωρισ ομωσ αυτεσ τι θερμισδεσ...αν θελω βαζω κή περισσοτερο κακαο ή περισσοτερο ζαχαρινι..ειναι απ τα αγαπημενα μου κ η ονομασια τησ γιαγιασ:ΧΤΥΠΗΤΟ ΑΥΓΟ χαχαααα,(απλα η γιαγια το εκανε ενα κουταλακι κακαο κ 3 κουταλαρεσ ζαχαρι) hungry ngry hungry ngry
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication