Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: dr ATKINS

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4736

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
Ωραία τα πάμε...

low-carber απλά διάβασε. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σε αντιπαραθέσεις και εξηγήσεις δεν μπαίνω. Μετά μπορούμε να συζητήσουμε το πώς είναι ίδιοι δύο τρόποι διατροφής την στιγμή που ο ένας μετράει υδατάνθρακες και ο άλλος γλυκαιμικό δείκτη. Επίσης μπορούμε να συζητήσουμε από ποιό εργαστήριο βγαίνουν τα αποτελέσματα του gi και να κάνουμε συγσυμπτώματα τιμών από διάφορετικά εργαστήρια.

Marina θα ηθελα να μου κανεις copy-paste εδω ποιος αρχισε αντιπαραθεση γιατι εγω αυτο που ειδα και με ενοχλησε ειναι οτι μπηκε ενα νεος μελος,ρωτησε για τον θανατο του Ατκινς και θεωρω οτι του εγινε επιθεση απο το πουθενα,συνεχιζοντας και αφου την κουβεντα την εφερες εσυ στην κετογενη διατροφη μου ειπες και οτι ειμαι ημιθαθης και δεν ξερω τι διατροφη κανω και ψαχνοντας στο φορουμ θα μου λυθουν οι αποριες :roll: :roll:

και στο ξαναλεω ....η μαλλον στο ρωταω γιατι οσο προχωραει η κουβεντα τοσο μπερδευομαι,το φορουμ αφορα την διατροφη χαμηλων υδατανθρακων η την διαιτα Ατκινς?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4737

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Προς τι τα μιση και ο αλληλοσπαραγμος, αδελφοι; Οποιος θελει να κανει atkins, κανει atkins. Οποιος θελει να κανει southbeach, την κανει. Οποιος θελει υποθερμιδικη, κανει υποθερμιδικη. Αν ειναι να εξηγουμε και μεταξυ μας πως λειτουργει η διατροφη, τοτε τι θα κανουμε με τους ανιδεους. Τς,τς,τς, δεν ειναι πραγματα αυτα.

Οσο, αγαπητε memos, για το αν ειναι αληθινες, ή οχι οι φωτογραφιες του Ατκινς, τι να πω; Μια βολτα στις εικονες του google, και θα βρεις φωτογραφιες του που δεν ειναι απο στουντιο.
Εγω παντως, δεν χρειαζομαι ρετουσαρισμα-ευχαριστω πολυ- γιατι με ΑΥΤΗΝ την διατροφη, και στυλακι εχω γινει, και σκαω απο υγεια, δοξα το Θεο.
love your self

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4738

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
low-carber έγραψε:
memos έγραψε:

Φιλικά πάντοτε…Σ αυτή την φάση που κάνεις τώρα ναι δεν έρχεσαι σε κέτωση…αν έκανες όμως όλη την South Beach από την αρχή όπως περιγράφεται στο βιβλίο(στα πλείστα παραδείγματα του βιβλίου αυτοί που έκαναν South Beach αναφέρουν πως κρατούσαν τους υδατάνθρακες κάτω από 20γρ για 3-4 μήνες) τότε ήσουν σε κέτωση στις τρεις πρώτες φάσεις (όπως και εγώ που έκανα την φάση ενεργοποίησης με την Atkins ήμουν σε κέτωση)...τώρα αν ξεκίνησες από την αρχή με 150 γρ υδατάνθρακές είναι κάτι εντελώς διαφορετικό....και στην Atkins στην φάση ισόβιας συντήρησης δεν γίνεται κέτωση όπως και στην αντίστοιχη φάση της South Beach

Oχι ποτε δεν ερχεσε σε κετωση με την South Beach και ειμαι σιγουρη γιαυτο που σου λεω γιατι το εχω ψαξει πολυ.Πρωτα πρωτα ποτε δεν μετρας υδατανθρακες ουτε θερμιδες γιατι εχεις λιστα τροφων και την πρωτη φαση που την εκανα για δυο βδομαδες (για 2-3 μηνες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ :shock: ) οι υδατανθρακες δεν επεφταν κατω απο 50γρ.
Δεν ξερω πως την εκαναν αυτοι που αναφερεις αλλα μαλλον δεν ηταν South Beach αλλα καποιος τυπος της Ατκινς.Ειμαι σε ξενα φορα για διαιτες χαμηλων υδατανθρακων και κανεις δεν εχει γραψει οτι φερνει τον οργανισμο του σε κετωση
Η South Beach εχει μια φαση που κραταει 2 βδομαδες και ποτε παραπανω (οσοι την κανουν ειναι λαθος) την δευτερη φαση που κραταει μεχρι να χασεις τα κιλα και την τριτη φαση που ειναι η συντηρηση και την ακολουθεις για ολη σου την ζωη.
stef έγραψε:
low-carber έγραψε:

Οσο για το μονο λαχανικα και κανεις δεν ειπε κατι τετοιο.Ερευνες υπαρχουν πολλες και για το ποσο κακο κανει το ζωικο λιπος και για την μεσογειακη διατροφη που θεωρειται η καλυτερη.και η μεσογειακη διατροφη εχει και λαδι και λαχανικα και φρουτα και ψαρι και ελαχιστο κρεας.
Περιμένω τις ερευνες. Show me the data.

Απο το Keeping Your Heart Healthy

If you eat too much saturated fat, you could increase your blood cholesterol levels and raise your risk of coronary heart disease.

Try to cut back on saturated fat and instead choose unsaturated fats – monounsaturated or polyunsaturated fats – which can improve your cholesterol level.

Απο το Περισσότερα λαχανικά, λιγότερο κρέας, για να αποφύγετε τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Οι ερευνητές Gregory Austin και η ομάδα του, του University of Northern Carolina, στο Chappel Hill, εξέτασαν 725 άτομα που μόλις είχαν εξεταστεί με κολονοσκόπηση, σχετικά με τις διατροφικές τους συνήθειες, το κάπνισμα και την άσκηση. Από αυτούς, 203 εμφάνισαν αδενώματα και πολύποδες.

Το δείγμα χωρίστηκε σε τρεις ομάδες. Σε αυτούς που έτρωγαν πολλά φρούτα και λίγο κρέας, σε αυτούς που έτρωγαν πολλά λαχανικά και μέτρια ποσότητα κρέατος και σε αυτούς που έτρωγαν πολύ κρέας.

Η ομάδα που κατανάλωνε μέτριες ή μεγάλες ποσότητες κρέατος εμφάνισε πολύποδες κατά 70% σε σχέση με όσους έτρωγαν πολλά φρούτα και λίγο κρέας.

Μedlook

Όταν τρώτε ένα γεύμα πλούσιο σε κορεσμένα ζωικά λίπη, προκαλείται άμεσα μια φλεγμονώδης αντίδραση στο αγγειακό σύστημα που δεν βοηθά τις αρτηρίες στο να επιτελούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό, το ρόλο τους για μεταφορά αίματος στους ιστούς και στα όργανα.

Σταδιακά η κατάσταση αυτή οδηγεί στη δημιουργία της αθηρωματικής πλάκας που στενεύει τον αυλό των αρτηριών, προκαλεί την αρτηριοσκλήρυνση με το μεγάλο κίνδυνο της απόφραξης να απειλεί με εγκεφαλικά επεισόδια, έμφραγμα του μυοκαρδίου και άλλα σοβαρά αρτηριακά προβλήματα.

Η ψηλή κατανάλωση ζωικών λιπών, διακόπτει την παραγωγή του νιτρικού οξέος από το ενδοθήλιο των αρτηριών. Το νιτρικό οξύ βοηθά στη διατήρηση της ευκαμψίας των αρτηριών. Τα καρύδια περιέχουν αργινίνη η οποία χρησιμοποιείται από τον ανθρώπινο οργανισμό για την παραγωγή νιτρικού οξέος.

Οι ερευνες εγιναν απο τα Βritish heart foundation

American college of cardiology

USDA

για το δικό μου κομμάτι έχεις λάθος....η south beach ach μετρά gr υδατάνθρακων 10000000000% ...και όταν είσαι κάτω από κάποια gr υδατανθράκων(διαφορετικά για κάθε άτομο) τότε είσαι σε κέτωση....θα σου γράψω τις σελίδες από το βιβλίο να δεις και μόνη σου όταν καθίσω να πιω την φραπεδιά μου beach ach

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4739

• memos
  • Το Άβαταρ του/της memos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki έγραψε:
Προς τι τα μιση και ο αλληλοσπαραγμος, αδελφοι; Οποιος θελει να κανει atkins, κανει atkins. Οποιος θελει να κανει southbeach, την κανει. Οποιος θελει υποθερμιδικη, κανει υποθερμιδικη. Αν ειναι να εξηγουμε και μεταξυ μας πως λειτουργει η διατροφη, τοτε τι θα κανουμε με τους ανιδεους. Τς,τς,τς, δεν ειναι πραγματα αυτα.

Οσο, αγαπητε dance nce memos, για το αν ειναι αληθινες, ή οχι οι φωτογραφιες του Ατκινς, τι να πω; Μια βολτα στις εικονες του google, και θα βρεις φωτογραφιες του που δεν ειναι απο στουντιο.
Εγω παντως, δεν χρειαζομαι ρετουσαρισμα-ευχαριστω πολυ- γιατι με ΑΥΤΗΝ την διατροφη, και στυλακι εχω γινει, και σκαω απο υγεια, δοξα το Θεο.

εμένα λάθος με πήρε η μπάλα
dance nce

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4741

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
sorry memos...... η μπαλα στον manos.
love your self

Re: dr ATKINS 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #4743

• low-carber
  • Το Άβαταρ του/της low-carber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
memos έγραψε:

για το δικό μου κομμάτι έχεις λάθος....η south beach ach μετρά gr υδατάνθρακων 10000000000% ...και όταν είσαι κάτω από κάποια gr υδατανθράκων(διαφορετικά για κάθε άτομο) τότε είσαι σε κέτωση....θα σου γράψω τις σελίδες από το βιβλίο να δεις και μόνη σου όταν καθίσω να πιω την φραπεδιά μου beach ach

δεν ξερω τι βιβλιο εχεις ουτε χρειαζεται να μπεις στον κοπο να αντιγραφεις απο εκει,ριξε μια ματια στο σαιτ της South Beach
http://www.southbeach-diet-plan.com/how.html
και εδω θα δεις οτι δουλευει ακολουθοντας την λιστα τροφων
http://www.southbeach-diet-plan.com/food_list.html
που πρεπει να τρως και αυτες που πρεπει να αποφευγεις.το μονο που εχει ειναι ζυγισμα και τιποτα αλλο.Αν ακολουθεις πιστα την λιστα δεν εχεις να μετρας ουτε υδανθρακες ουτε θερμιδες

The South Beach Diet does not involve counting calories, fat grams, or portion sizes. This plan was designed to be simplistic and will help you understand the principles of metabolism and put it to work for your own body. A major key to success with the South Beach Diet is the Glycemic index (GI), which ranks carbohydrate foods based on the effect on blood sugar levels. When you start adding foods back into your diet in Phase 2, keep your focus on low-GI foods such as apples, berries, grapefruit, high-fiber cereal, and whole grain breads.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.207 δευτερόλεπτα

Syndication