Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Συμπληρώματα διατροφής, κατά Ατκινς Vitanutrients

Συμπληρώματα διατροφής, κατά Ατκινς Vitanutrients 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2189

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Με τα συμπληρώματα τι γίνεται; Δεν έχει μιλήσει κανείς γι' αυτά, εδώ στο φόρουμ, λίγο πιο αναλυτικά αν και ο Atkins στο βιβλίο του, στην πρόσφατη έκδοση, του 2000 και κάτι, λέει ρητά σαν τίτλο του αντίστοιχου κεφαλαίου: "Nutritional Supplements: Don't Even Think of Getting Along Without Them!".

Πέρνει κανείς σας; Και αν ναι τι (εννοώ μάρκα και τύπο, πχ. Solgar, Formula VM-2000) και με ποια κριτήρια το διάλεξε; Ποιά ήταν η εμπειρία του, μετά από πόσο διάστημα;

Είπα να αρχίσω να το ψάχνω για να ξεκινήσω να πέρνω.

Υπενθυμίζω ότι οι τρεις πυλώνες της διατροφής Ατκινς είναι: χαμηλοί υ/α, άσκηση, συμπληρώματα διατροφής. Τα δύο πρώτα τα παλεύω το τρίτο τώρα άρχισα να το ψάχνω.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Συμπληρώματα διατροφής, κατά Ατκινς Vitanutrients 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2191

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
yianni εγώ λόγω της φωτοευαισθησίας και των άπειρων χαπιών που έχω πάρει, έχω ένα κάτι με τα χαπάκια.

Αυτό όμως που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι πως αν τρως τα λαχανικά σου δεν θα έχεις ανάγκη τα συμπληρώματα. Ο βασίκός λόγος που ο Άτκινς προτείνει συμπληρώματα είναι γιατί πολλοί τρώνε συγκεκριμένες ομάδες τροφών και απορρίπτουν τελείως άλλες. Πχ ξεχνάνε να φάνε ψάρι και τρώνε μόνο κρέας. Ή τρώνε συνέχεια μαγιονέζα. Ή δεν τρώνε καθόλου λαχανικά. Ναι μεν τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα στην Άτκινς, όμως το να αποκλείσεις τελείως κάποιες τροφές θα σε οδηγήσει σε έλλειψη βιταμινών.

Αν δεν κάνεις εξαιρέσεις και τρως μια πληθώρα τροφών, πάντα μέσα στα πλαίσια της Άτκινς, οι βιταμίνες δεν θα σου είναι απαραίτητες.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Συμπληρώματα διατροφής, κατά Ατκινς Vitanutrients 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2194

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η Marina τα λέει καλά. Επειδή όμως εγώ ανήκω στην κατηγορία, που δεν τα τρώει όλα, έχω ψάξει αρκετά τα συμπληρώματα -και παίρνω κάμποσα.
Σαν μάρκα η Solgar, που αναφέρεις, είναι εξαιρετικής ποιότητας πλην όμως πανάκριβη. Συνήθως αγοράζω Quest και Health Aid. Παίρνω ανελλιπώς μαγνήσιο, Ω3 και μια πολυβιταμίνη. Το χειμώνα παίρνω και βιτ.C.
Επίσης στην αρχή της Atkins συνιστάται συμπλήρωμα καλίου (potassium) είτε ως χαπάκι είτε ως αλάτι (έχει η Fytro αλάτι με λιγότερο νάτριο και περισσότερο κάλιο). Αυτό γιατί χάνοντας πολλά υγρά χάνεις και κάλιο.

Re: Συμπληρώματα διατροφής, κατά Ατκινς Vitanutrients 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2206

• Φρίξος
  • Το Άβαταρ του/της Φρίξος
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κλείνοντας την 2η εβδομάδα αισθάνθηκα μια κάποια αδυναμία, και τώρα την παλεύω με ένα πολυβιταμινούχο χαπάκι Geriatric Pharmaton την ημέρα. Δεν ξέρω εάν αυθυποβάλλομαι, αλλά νοιώθω μια χαρά!

Re: Συμπληρώματα διατροφής, κατά Ατκινς Vitanutrients 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2217

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Δεν αυθυποβαλεσαι Φριξο. Ειναι απο τα καλυτερα. Για υ/ες δεν το εχω ψαξει. Ξερει κανεις?
love your self

Re: Συμπληρώματα διατροφής, κατά Ατκινς Vitanutrients 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #2233

• Jack_Bower
  • Το Άβαταρ του/της Jack_Bower
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τα συμπληρωματα διατροφης ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στην διαιτα

το γραφει και Ατκινς στο βιβλιο

προσωπικα παιρνω πολυβιταμινουχα της λεινς, τα μουλτις, τα οποια ειναι απιστευτα καλα

εχουν βεβαια και 14-17 € το κουτι, αλλα αξιζουν..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.135 δευτερόλεπτα

Syndication