nanage έγραψε:
Jack_Bower έγραψε:
τα μουλτις, τα οποια ειναι απιστευτα καλα
roulaki έγραψε:
Ειναι απο τα καλυτερα.
stef έγραψε:
Σαν μάρκα η Solgar, που αναφέρεις, είναι εξαιρετικής ποιότητας
Μια ερώτηση, ίσως αφελής: τι σημαίνει η φράση "τα συμπληρώματα τάδε είναι
καλα"; Δλδ πώς είναι τα καλά κ πώς είναι τα κακά συμπληρώματα; Βλέπω μια ευκολία στο να προτείνει ο καθένας αυτό που παίρνει ο ίδιος και να τα προβάλλει κ ως "καλά" (???????)..., σαν να είμαστε όλοι οι άνθρωποι ο ίδιος οργανισμός, έχουμε ίδιες ανάγκες, κάνουμε επακριβώς την ίδια διατροφή, έχουμε την ίδια απορρόφηση..! Λίγη προσοχή σε αυτά τα θέματα, παιδιά.
Ο γιατρός μετά από εξετάσεις ή τουλάχιστον ο φαρμακοποιός είναι ο κατάλληλος να μας συστήσει ΑΝ κ ΠΟΙΟ συμπλήρωμα χρειάζεται στον καθένα.
Υ.Γ. Τα συμπληρώματα δεν είναι πανάκεια. Κανένας γιατρός δεν συστήνει ανυπολόγιστη και ανορθολόγιστη χρήση τους (η υπερβιταμίνωση έχει τις ίδιες συνέπειες με την έλλειψη βιταμινών) και η μακροχρόνια χρήση κουράζει τα νεφρά.
κοιτα
οπως λες κι εσυ, δεν κανει να παιρνουμε πανω απο δυο συνεχομενους μηνες πολυβιταμινουχα.. το γραφουν και οι οδηγιες χρησεως τους. θελει εναν μηνα παυση (ανά δυο μηνες καθημερινης χρησης) λογω πιθανης υπερβιταμίνωσης.
τωρα, στην ερωτηση που εκανες θα σου πω το εξης..
εχω δοκιμασει πολλα βιταμινουχα σε διαφορες φασεις της ζωης μου, οχι μονο μεσα στην Ατκινς.
οι διαφορες που παρατηρησα ειχαν να κανουν με την αντοχη του οργανισμου μου στις απαιτησεις της ημερας, και στην μνημη..
εκει με την λεινς ειδα εμφανεις διαφορες.
εξαλλου, αν διαβασεις το βιβλιο, ο Ατκινς αναφερει για την σημασια της Ω3 και του συνενζιμου Q10, που η συγκεκριμενη λεινς τα εχει στις μεγαλυτερες ποσοτητες που τουλαχιστον εγω βρηκα σε πολυβιταμινουχα..
το ειχα ψαξει αρκετα πριν καταληξω εδω, και παντα με γνωμονα τα γραφόμενα του Ατκινς..