Γεια σας και πάλι, σας παρακολουθώ εδώ και ένα 10ήμερο και βλέπω πολύ ωραία θέματα και μεγάλο ενθουσιασμό...
Έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις για την εμπειρία μου με την Άτκινς. Λοιπόν, θα έλεγα ότι το διατροφικό πλάνο λειτουργεί σε ότι αφορά την απώλεια βάρους, όμως λόγω βεβαρυμένου δικού μου ιστορικού δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσω πλάνο 20 γρ. υδατάνθρακα τη μέρα...το πεπτικό μου σύστημα είναι χάλια και το θέμα τουαλέτα με δυσκόλεψε αφάνταστα, βέβαια ότι κάνω ατασθαλίες με τρόφιμα που έχουν υδατάνθρακες είναι γεγονός. Θεωρώ ότι είναι αδύνατον για μένα να ακολουθήσω μακροχρόνια διατροφή με 20 ή 25 υδατάνθρακες την ημέρα..χρειάζομαι και φρούτο και γάλα ή γιαούρτι. Οπότε σκέφτομαι να ακολουθήσω ένα πλάνο low carbs αποκλείοντας ρύζι, μακαρόνια, δημητριακά, αλεύρια κλπ. αλλά έχοντας ένα φρούτο ή γάλα τη μέρα και κοιτάζοντας ΚΑΙ τις θερμίδες. Αυτό το απεριόριστο σε ποσότητα εμένα με κάνει να ταράζω τα αλλαντικά, τα κρέατα και τα τυριά και οι θερμίδες να είναι πάρα πολλές. Βλέπω μέλη που τρώνε μέχρι 60 ή 80 γρ.υδατάνθρακα τη μέρα και θα ήθελα να μου πουν την εμπειρία τους...
Χάρηκα που σας ξαναβρήκα και καλή συνέχεια σε όλους...