Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!!

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3860

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας και πάλι, σας παρακολουθώ εδώ και ένα 10ήμερο και βλέπω πολύ ωραία θέματα και μεγάλο ενθουσιασμό...
Έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις για την εμπειρία μου με την Άτκινς. Λοιπόν, θα έλεγα ότι το διατροφικό πλάνο λειτουργεί σε ότι αφορά την απώλεια βάρους, όμως λόγω βεβαρυμένου δικού μου ιστορικού δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσω πλάνο 20 γρ. υδατάνθρακα τη μέρα...το πεπτικό μου σύστημα είναι χάλια και το θέμα τουαλέτα με δυσκόλεψε αφάνταστα, βέβαια ότι κάνω ατασθαλίες με τρόφιμα που έχουν υδατάνθρακες είναι γεγονός. Θεωρώ ότι είναι αδύνατον για μένα να ακολουθήσω μακροχρόνια διατροφή με 20 ή 25 υδατάνθρακες την ημέρα..χρειάζομαι και φρούτο και γάλα ή γιαούρτι. Οπότε σκέφτομαι να ακολουθήσω ένα πλάνο low carbs αποκλείοντας ρύζι, μακαρόνια, δημητριακά, αλεύρια κλπ. αλλά έχοντας ένα φρούτο ή γάλα τη μέρα και κοιτάζοντας ΚΑΙ τις θερμίδες. Αυτό το απεριόριστο σε ποσότητα εμένα με κάνει να ταράζω τα αλλαντικά, τα κρέατα και τα τυριά και οι θερμίδες να είναι πάρα πολλές. Βλέπω μέλη που τρώνε μέχρι 60 ή 80 γρ.υδατάνθρακα τη μέρα και θα ήθελα να μου πουν την εμπειρία τους...
Χάρηκα που σας ξαναβρήκα και καλή συνέχεια σε όλους...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3865

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ο εθισμός στους υδατάνθρακες είναι ένα κεφάλαιο που μας απασχόλησε και μας απασχολεί όλους μας.
Σας μιλάει μια γυναίκα που΄ετρωγε ένα κιλό ψωμί την ημέρα και ό,τι είχε σ΄χαση με μακαρονάδες και πίτσες ήταν η βασική της διατροφή.
Τώρα 4 ΄μήνες μετά έχω απεξάρτηση αλλά υπάρχουν στιγμές που ζητάω το ψωμάκι μου σαν παιδί κι εγώ.
Ωστόσο το φόρουμ εδώ με βοηθάει αφάνταστα.
΄Κλανε το ίδιο.
Κάθε φορά που αποθαρρύνεσαι πες το μας.
Θα δεις ότι δουλεύει το σύστημα.Και δουλέυει καλά.

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3866

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλη επιτυχια ανι κανε ατκινς και θα χασεις οσα κιλα θες εσυ εγω εχασα 22 σε 3 μηνες goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

δημητρης

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3876

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ παιδιά...αν και δεν μπορώ να την κάνω πολύ πιστά την πρώτη φάση θα προσπαθήσω για 25 με 30 υδατάνθρακες τη μέρα...Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μην τρως υδατάνθρακες, κάθε εθισμός θέλει υπομονή και πείσμα φαντάζομαι... wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3902

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
annie ξεκινησε απο σιγα σιγα αν νομιζεις οτι ζοριζεται ο οργανισμος σου πολυ! επειδη εχεις αυτη την προιστορια κανε το λιγο διαφορετικα! προσπαθησε ομως κ παρτο αποφαση γτ ολα ειναι στο μυαλο μας κ τοτε θα δεις οτι θα τα καταφερεις! τρωγε μισο με εν γιαουρτακι την ημερα! δεν απαγορευεται απλα βρες αυτο που εχει τους λιγοτερους! εχω ξανααναφερει οτι το Lidl εχει ενα με 3,2 υδατ. το γαλα αν νομιζεις οτι το θες τοσο πινε λιγο ενα μικρο ποτηρι απλα γαι να εχεις την ιδεα κ σιγα σιγα θα το κοψεις! μην ξεκινησεις με 20 αμεσως εαν δεν μπορεις! ξεκινα με 30 μεχρι να συνηθισεις κ μετα κατεβα στους 20 να αρχοισει ο οργανισμο κανονικα! περιορισε ομως τις ποσοτητες κ κοψε εαν μπορεις ολους τους κακους υδατανθρακες οπως αλυρια σφολιατιειδη πατατεςς μακαρονια ψωμια κ φροντισε να γεμιζεις ο στομαχι σου με λαχανικα κτλ! προσεχε ομως παραλληλα κ τις θερμιδες γτ επειδη δεν κανεις κανονικα την διατροφη δεν θα χανεις το ιδιο ευκολα κ ετσι πρεπει να μην τραβας πολυ κ τις θερμιδες!! ολα καλα μην αγχωνεσαι θα το βρεις μονη σου!! goodluck odluck

Re: Εθισμένη στους υδατάνθρακες!! 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #3910

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φίλος με τις ίδιες επιπτώσεις από δακτύλιο που τελικά αφαίρεσε, και βέβαια τεράστιο εθισμό σε υδατάνθρακες κάνει Άτκινς δύο μήνες.
Έχασε με 30 υδατάνθρκες την ΄μέρα 8 κιλά.
Τώρα ούτε 20 δεν παίρνει.
Είναι ωραίο να περνάς από εξάρτηση σε απεξάρτηση.
Χάνει κιλα φουλ και είναι γεμάτος ενέργεια.
Καλή επιτυχία
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication