Καλησπέρα κορίτσια και Annie ειδικά.
Annie μου, εδώ το έχουμε σύστημα να μην χαϊδεύουμε αυτάκια και κοιλίτσες, γιατί μιλάμε για την ανθρώπινη ζωή. Οπότε να είσαι σίγουρη ότι ακόμη και αυστηρές όταν γινόμαστε είναι απλά γιατί έχουμε ήδη εκτιμήσει αυτό που έχουμε.
Εγώ σου έχω άλλη παροιμία. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει.
Έχεις περάσει τα πάνδεινα, πιστεύεις ότι τίποτα δεν θα δουλέψει, ότι θα είσαι μια ζωή χοντρή, ότι ποτέ δεν θα γίνεις αυτό που θες. Ε λοιπόν.... είναι αλήθεια!
Είναι αλήθεια γιατί απλά το πιστεύεις. Μην περιμένεις να αλλάξει η ζωή σου αν εσύ δεν έχεις πιστέψει ότι μπορεί να αλλάξει. Οπότε πριν ακόμη ξεκινήσεις οτιδήποτε, κάτσε και κάνε σύσκεψη με τον εαυτό σου. Το θες; Το θες πολύ; Πόσο πολύ; Τι είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις για να γίνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν;
Ξέρεις, όταν μου λένε πώς αντέχω να ζω 4,5 χρόνια χωρίς υδατάνθρακες -το μεγαλύτερο που έχω φτάσει είναι 30- απαντάω πως θα ζούσα και με ένα ποτήρι νερό μόνο την ημέρα αν ήξερα πως αυτό θα μου σταματήσει τις συμπτώματα. Αν για μένα είναι θέμα ζωής και θανάτου, ακριβώς το ίδιο είναι και για σένα. Γιατί στην κατάστασή σου και με αυτά που περιγράφεις δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Έχεις καταστρέψει τον οργανισμό σου τελείως.
Οπότε απλά πάρε μια απόφαση. Πώς θες να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου. Ζωντανή ή απλά να επιβιώσεις; Όταν είσαι έτοιμη μας λες και εμείς εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε.