Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Προς γνώσιν και συμμόρφωση!

Απ: Προς γνώσιν και συμμόρφωση! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15948

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
Κατερίνα καλησπέρα,

Και εγώ στην ίδια κατάσταση με τον μικρό ταλιμπάν που έχω στο σπίτι!!! :-P Να μας ζήσουν και να τα χαιρόμαστε!!!

Για τις υπογλυκαιμίες η λύση είναι ή τα δικά μας γλυκά (που δεν είναι και λίγα) ή καμία κρέμα καραμελέ S&B ή ακόμα και σοκολάτα S&B.
Πάντα να έχεις κάτι στο ψυγείο, ντουλάπι απαραιτήτως.

Κράτα γερά λοιπόν για να κρατήσω και εγώ γερά (που σε λίγο θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην δουλεία) γιατί ό ένας είναι το στήριγμα του άλλου μέσα εδώ.
Εγώ με το καλημέρα (ούτε καφέ δεν έχω πιει) ανοίγω το forum να επικοινωνήσω μαζί σας ακόμα και όταν την έχω κάνει την «κουτσουκέλα» μου!!! Και πάντα με επαναφέρεται στην «τάξη» και στο στόχο μου.

Σχετικά με τα sticks είναι μάρκας Bayer λέγονται Keto-diabur έχουν μέσα 50 και κοστίζουν περίπου 16-17 ευρώ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": katarina

Απ: Προς γνώσιν και συμμόρφωση! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15950

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μια χαρα ευχαριστω κοριτσακια μου θα παρω και γω να δω τι κανω...λογικα εγω που ειμαι στην πρωτη φαση δευτερης μερας θα ξερω σε καμια βδομαδα αν μπηκα σε κετωση ή οχι?
sb ειναι τα sweet&balance ΜΑΛΛΟΝ Ε? θα παρω μωρε γιατι περιμενω και μηνιαια φιλεναδα μου οποτε εσω ετοιμη.
ναι μωρε οταν εχεις μικρουλια στο σπιτι οι πειρασμοι ειναι μεγαλυτεροι....αν και θα πρεπει να μπουνε και αυτα σιγα σιγα στο τρυπακι μιας ισσοροπημενης διατροφης.....αλλα οι γιαγιαδες δυστυχως κακομαθαινουν.
απο 10/1/2012

Απ: Προς γνώσιν και συμμόρφωση! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15952

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπέρα κορίτσια
Οσον αφορά την κέτωση και εγώ την ελεγχω με τα ketosticks.Αλλά παρατήρησα το εξής (σας το λέω για να το έχετε υποψη σας ). Μετράω το βράδε φουλ κέτωση. Το στικ μωβ έντονο. Παίρνω θάρρος τρώω ένα μικρο μπισκοτάκι. Ξαναμετράω το πρωί τίποτα κέτωση , μόνο με ένα μικρό μπισκοτάκι. Αυτά ,θέλει πολύ προσοχή Γειά σας και προσοχή σε όλα
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": katarina

Απ: Προς γνώσιν και συμμόρφωση! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15953

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Οταν λες μπισκοτακι τι εννοεις?Με αλευρι,ζαχαρη κτλ?Λογικο ειναι να βγαινεις μ'αυτα.

Απ: Προς γνώσιν και συμμόρφωση! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15956

• Venia
  • Το Άβαταρ του/της Venia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και θα σου δώσω ένα παράδειγμα:

Δώσανε στον γιο μου πριν 2 μέρες ένα πακέτο σοκοφρέτες τις ποιο γνωστής μάρκας, που μέσα έχουν νομίζω 6 μικρά μπαστουνάκια.
Κοιτάω το περιτύλιγμα από συνήθεια πλέον και βλέπω ότι το κάθε μπαστουνάκι έχει περίπου 6γρ. υ/δ.
Αν λοιπόν κατά την διάρκεια όλης την ημέρας δεν έχεις φτάσει στους 20 αλλά είσαι περίπου στους 10 γιατί να μην το φας???? Δεν θα ξεπεράσεις το όριο….

Βέρα κάπως έτσι δεν είναι τα πράγματα???

Κάποιος μέσα στο forum είχε πει φάε ότι θέλεις αρκεί να μην ξεπερνάς τους 20 υ/δ. την μέρα αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.

Απ: Προς γνώσιν και συμμόρφωση! 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15957

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Δε νομιζω να μπορεις να φας ο,τι θες ,αν φας ζαχαρη πιστευω οτι σε βγαζει απο την κετωση.Κετωση δημιουργειται οταν δεν υπαρχει γλυκοζη στο αιμα,αρα αν του δωσεις ζαχαρη βγαινεις απο την κετωση.

Εδω περισσοτερα...
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν από christinaki1989.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication