Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κόλλησα

κόλλησα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7816

• elinaz
  • Το Άβαταρ του/της elinaz
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για σε όλους! Την Ατκινς την κάνω από το Φεβρουάριο . Ήμουν 67 . την πρώτη μίνα έχασα 6 κ. Άρχισα να προσθέσω υδατάνθρακές στο διαιτολόγιο μου, περισσότερη σαλάτα, όσπρια (όχι πολλά) 30 γ. σοκολάτα από λιδλ με 22,8 υδ. ,μία κουταλίτσα μέλι με στραγγιστό γιαούρτη . Και έτσι έτρωγα για ένα μίνα χωρίς να πάρω κιλά αλλά ούτε να χάσω, δλδ κόλλησα. Όλη την δίαιτα γυμναζόμουν 40 λ. τρις φορές την εβδομάδα. Πριν μια εβδομάδα γράφτηκα σε άλλο γυμναστήριο που κάνω μια ώρα αεροβική πιο έντονο. (είπα να ξεκολλήσω,). Μετά από 2 μέρες γυμναστικής ανεβαίνω ζυγαριά και τι βλέπω , 2 κ. περισσότερο (ήμουν 61 και τώρα 63). Η εμφάνιση μου δεν άλλαξε, το σόμα μου είναι το ίδιο απλά το νιώθω πιο βαρύ. Σκαφτικά να κάνω το κολπάκι με υδ. Κυριακή το απόγευμα έφαγα ένα πορτοκάλι και 100γ. μαύρα μακαρόνια. Την δευτέρα έφαγα μόνο κρέας , 30γ. τυρί ένα φίλο μαρούλι 30 γ. αγγούρι. σήμερα το πρωί η ζυγαριά το ίδιο 63 κ. Αναρωτιέμαι τι έκανα λάθος? :?: :oops:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κόλλησα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7817

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
elinaz καλημερα!! δεν κανεις τπτ λαθος!! απλα οπως υποθετω οτι καπου θα εχεις διαβασει, οταν εχουμε λιγα κιλα ειναι δυσκολο να τα χασουμε κιολας!! τα κιλα σου ειναι σχεδων-αν οχι απολυτα- στο κανονικο (δεν μας γραφεις ποσο υψος εχεις) οποτε οπως καταλαβαινεις θα σου παρει πολυ υπομονη κ επιμονη να πας παρακατω! καλο θα ειναι οταν αυξανεις τους υδατανθρακες για ξεμπλοκαρισμα να αποφυγεις τα μακαρονια! γενικος τα μακαρονια αστα για το τελος!! περοτιμησε να αυξησεις πιο φυσικους υδατανθρακες με περισσοτερα γαλακτοκομικα(γαλα κτλ) φρουτα, σαλατες οσπρια ακομα κ πατατες! κ μετα πεσε σε μια μερα με πολυ λιγους οπως πολυ καλα εκανες! γενικα τα παραπανω κιλα που ειδες μη σε τρομοκρατουν, μπορει καποια κατακρατηση για χ λογους να ειναι! οπως κ ναχει θα ειναι πιο δυσκολη απο δω κ περα η απωλεια οπως σου ειπα πριν γτ δεν εχεις κ πολλα κιλα να χασεις!! :mrgreen:

Re: κόλλησα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7819

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!!!
Δεν θέλω να φανώ αυστηρή, ειλικρινά μην το πάρεις έτσι, αλλά δεν νομίζω ότι κόλλησες! Ανέβασες τους υδατάνθρακες, μάλλον κατά πολύ και όχι από τροφές που θα έπερεπε. Για παράδειγμα, τα όσπρια, το μέλι, όσο λίγο και να έτρωγες, έχουν αρκετούς υδατάνθρακες για να σε κρατήσουν στάσιμη. Πιστεύω ότι αφού ξέρεις πια πως δουλεύει για σένα, θα πρέπει να συνεχίσεις ψάχνοντας τι σε κολλάει. Για παράδειγμα, τρως μέλι-κολλάς. Άφησέ το. Δοκίμασε να "παίξεις" με την ποιότητα των υδ/κων που προσθέτεις.
Όσο για τα δύο κιλά που βλέπεις περισσότερα στη ζυγαριά, το είπες και μόνη σου: το σώμα σου δεν έχει αλλάξει. Άρα δεν είναι πρόβλημα η ζυγαριά. Και αιτίες για το ανέβασμα μπορεί να υπάρχουν πολλές!Μπορεί να έρχονται οι "δύσκολες μέρες του μήνα". Αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι απλά κατακράτηση των μυών, επειδή άλλαξες τον τρόπο που γυμνάζεσαι (που είναι πάαααρα πολύ καλό να κάνεις περισσότερη αεροβική).
Επομένως, μην πανικοβάλλεσαι. Άσε μακαρόνια κτλ για πιο μετά, όταν θα σαι σχεδόν στα κιλά στόχο σου!
Και κάτι ακόμα που βλέπω σε μένα: και οι θερμίδες μετράνε. Γράφε τι τρως καθημερινά για να έχεις τον έλεγχο. Εγώ ακολουθούσα τη δίαιτα κατά γράμμα, αλλά όταν έκατσα να δω πόσο τελικά τρώω, ανακάλυψα ότι έτρωγα πάνω από 2000 θερμίδες!!! Και φυσικά δεν έχανα γραμμάριο!
Αυτά! Καλή συνέχεια σου έυχομαι. Θα τη βρεις τη λύση, είμαι σίγουρη. Απλά μην αγχώνεσαι και βάλε τα πράγματα κάτω !!! :)

Re: κόλλησα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7827

• elinaz
  • Το Άβαταρ του/της elinaz
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα μακαρόνια τα έφαγα για να κάνω το κολπάκι που το είδα στο φόρουμ, (ανεβάσεις τους υδ. μια μέρα και τρις μέρες τους κατεβάζεις στα 5) που σε μένα δεν έπιασε. Δεν ήξερα ότι ένα κουταλάκι μέλι μπορεί να σε κολλήσει και 2-3 κουταλιές όσπρια. Έτσι και αλλιώς τα έκοψα όλα και αρχίζω από την αρχή. Θα τρώω 20 υδ. και σιγά σιγά θα τους αυξάνω αλλά από ένα προϊόν για να δω πιο μου πάει. Σας ευχαριστώ κορίτσια, μου ανοίξατε τα μάτια

Re: κόλλησα 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7829

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτό εννοώ!Ξεκίνα από τα βασικά, που ξέρεις ότι δουλεύουν,και από κει και πέρα πειραματίσου ακολουθώντας όσο μπορείς το βιβλίο. Κάθε οργανισμός δουλεύει διαφορετικά, και μάλιστα ο ίδιος οργανισμός μπορεί να έχει διαφορετική αντίδραση σε κάθε φάση της ζωής του. Ένα κουταλάκι μέλι μπορεί να κολλάει εμένα, αλλά να μην επηρεάζει εσένα! Και βέβαια έχε κατά νου ότι οι περισσότεροι κολλάνε για κάποιο διάστημα, και οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι, ή απλώς το σώμα σου να αυτοπροστατεύεται από την απότομη απώλεια... μην απογοητεύεσαι! Ψάξε το όσο μπορείς!!! και στέλνε μας τα νέα σου!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication