Καλημέρα!!!
Δεν θέλω να φανώ αυστηρή, ειλικρινά μην το πάρεις έτσι, αλλά δεν νομίζω ότι κόλλησες! Ανέβασες τους υδατάνθρακες, μάλλον κατά πολύ και όχι από τροφές που θα έπερεπε. Για παράδειγμα, τα όσπρια, το μέλι, όσο λίγο και να έτρωγες, έχουν αρκετούς υδατάνθρακες για να σε κρατήσουν στάσιμη. Πιστεύω ότι αφού ξέρεις πια πως δουλεύει για σένα, θα πρέπει να συνεχίσεις ψάχνοντας τι σε κολλάει. Για παράδειγμα, τρως μέλι-κολλάς. Άφησέ το. Δοκίμασε να "παίξεις" με την ποιότητα των υδ/κων που προσθέτεις.
Όσο για τα δύο κιλά που βλέπεις περισσότερα στη ζυγαριά, το είπες και μόνη σου: το σώμα σου δεν έχει αλλάξει. Άρα δεν είναι πρόβλημα η ζυγαριά. Και αιτίες για το ανέβασμα μπορεί να υπάρχουν πολλές!Μπορεί να έρχονται οι "δύσκολες μέρες του μήνα". Αλλά το πιο πιθανό είναι να είναι απλά κατακράτηση των μυών, επειδή άλλαξες τον τρόπο που γυμνάζεσαι (που είναι πάαααρα πολύ καλό να κάνεις περισσότερη αεροβική).
Επομένως, μην πανικοβάλλεσαι. Άσε μακαρόνια κτλ για πιο μετά, όταν θα σαι σχεδόν στα κιλά στόχο σου!
Και κάτι ακόμα που βλέπω σε μένα: και οι θερμίδες μετράνε. Γράφε τι τρως καθημερινά για να έχεις τον έλεγχο. Εγώ ακολουθούσα τη δίαιτα κατά γράμμα, αλλά όταν έκατσα να δω πόσο τελικά τρώω, ανακάλυψα ότι έτρωγα πάνω από 2000 θερμίδες!!! Και φυσικά δεν έχανα γραμμάριο!
Αυτά! Καλή συνέχεια σου έυχομαι. Θα τη βρεις τη λύση, είμαι σίγουρη. Απλά μην αγχώνεσαι και βάλε τα πράγματα κάτω !!!