Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ο πριχτης ξαναχτυπα

ο πριχτης ξαναχτυπα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8443

• sofos3gr
  • Το Άβαταρ του/της sofos3gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπεραα :) τι κανετε ελπιζω ολοι να ειμαστε καλα!!
Λοιπον πρωτη ερωτηση για την ανακατοσουρα που ειπα σε ενα αλλο ποστ παιρνω κατι χαπακια laprazol fast ελπιζω να μην κανω λαθος?? οι παλιοι θα ξερουν... για τις ζαλαδες αυτεσ τισ εχω μονιμα αλλα ειπαμε υπομονη!!!
δευτερη ερωτηση πηγα και εκανα εξετασεις μετα απο μια βδομαδα που κανω την διαιτα και σχετικα καλα αλλα ρε παιδια το ουρικο οξυ ειναι οχι απλα στα υψη αστα να πανε ειναι φυσιολογικο ειχατε παρομοια αποτελεσμετα ???? για να μην αρχιζω και ρωταω γιατρους και με πριξουν με την διαιτα!!! και τροτη ερωτηση που επρεπε να μπει σε αλλη ενοτητα γυρο τρωμε??? hungry ngry hungry ngry
keep walking....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ο πριχτης ξαναχτυπα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8444

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είχες κάνει εξετάσεις πριν ξεκινήσεις τη διατροφή; Σε ρωτάω διότι μπορεί να ήταν πολύ πιο ανεβασμένο πριν αλλά και μια εβδομάδα διατροφή δε νομίζω να έχει συνέπειες στις εξετάσεις ούτε θετικές ούτε αρνητικές. Επανέλαβε τις εξετάσεις μετά από 1-2 μήνες για να δεις διαφορά. Πάντως πρέπει να βρεις σωστούς γιατρούς, διότι τη διατροφή εμένα μου την πρότεινε η κουνιάδα μου που είναι καρδιολόγος. Αν τα νεφρά σου είναι εντάξει μπορείς άνετα να κάνεις τη διατροφή, ΜΗΝ φοβηθείς από αυτά που θα ακούσεις, τώρα όσον αφορά τις ανακατωσούρες δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ούτε τα χαπάκια γνωρίζω.

Re: ο πριχτης ξαναχτυπα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8449

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Sofo μου, θα σε μαλωσω!! Δεν το διαβασες καλα το βιβλιο. Ο Ατκινς, προτεινει να κανεις εξετασεις πριν ξεκινησεις τη διατροφη, και να ξανακανεις μετα απο δυο μηνες παλι. Μονο ετσι θα δεις τις διαφορες. Το χρονικο περιθωριο των 2 μηνων, ειναι αυτο που χρειαζεται το σωμα σου να προσαρμοστει, και να αρχισει να διορθωνει τις κακες τιμες του παρελθοντος. (Χοληστερινη, τριγλυκεριδια, ουρικο οξυ, κλπ)
Οσο για τα χαπια, ουτε εγω τα γνωριζω. Απο πιεση πως πας; Μπορει να εχει πεσει.
love your self

Re: ο πριχτης ξαναχτυπα 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8459

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
eva.k κατι ανεφερες για τα νεφρα.Μπορεις σε παρακαλω να γινεις πιο συγκεκριμενη?Δηλ αν εχεις προβλημα με τα νεφρα (οχι ανεπαρκεια) τι κινδυνος υπαρχει?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Syndication