Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Atkins και βάρη

Atkins και βάρη 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8423

• giota_lowcarber
  • Το Άβαταρ του/της giota_lowcarber
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαιρετώ όλη την παρέα!
Ακολουθώ τη διατροφή Atkins εδώ και ένα μήνα περίπου και έχω χάσει 4 κιλά! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα!!! Ξέρω ότι θα μπορούσα να είχα χάσει περισσότερα κιλά αλλά ακολουθώ με τον δικό μου τρόπο (δηλαδή δεν μετράω υδατάνθρακες και πίνω αλκοόλ όταν βγαίνω), έναν πιο "ελεύθερο" τρόπο μιας και δεν φημίζομαι για την πειθαρχία μου...Οπότε, επειδή όλα έχουν το τίμημά τους έχω δεχτεί ότι θα χάσω τα περιττά μου κιλά πιο αργά. Αυτά όσον αφορά την πορεία μου με τη διατροφή αυτή.
Τώρα θέλω να μυήσω τον αδερφό μου στη διατροφή αυτή μιας και πρέπει να χάσει αρκετά έως πολλά κιλά. Το θέμα είναι ότι γυμνάζεται με βάρη μισή με μία ώρα κάθε μέρα και πιστεύει ότι δεν μπορεί να κόψει τους υδατάνθρακες λόγω αυτού του τύπου γυμναστικής. Για να κόψει τα βάρη δεν παίζει, αφού είναι η λατρεία του. Τι θα με συμβουλεύατε; Τι είναι καλό για την περίπτωσή του; Με άλλα λόγια, πράγματι Άτκινς και βάρη δεν πάνε μαζί;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Atkins και βάρη 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8435

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γεια σου Γιωτα. Ενεργοποιηση εκανες; Ξερεις, αυτο με τις 15 μερες κατω απο 20. Γιατι η ενεργοποιηση, ειναι αυτο που λεει. Ενεργοποιει τον οργανισμο σου. Του μαθαινει βρε παιδι μου, τα νεα δεδομενα, πανω στα οποια πρεπει να δουλεψει απο δω και περα.
Οσο για τον αδερφο σου, αν του αρεσει το σωμα του καινουργιου James Bond, (που να με σκοτωσεις τωρα, δεν θυμαμαι το ονομα του), πες του οτι το εφτιαξε με ατκινς και βαρη.
love your self

Re: Atkins και βάρη 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8491

• vpnmaster
  • Το Άβαταρ του/της vpnmaster
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κανένα πρόβλημα, κάνω βάρη καθημερινά με ΑΤΚΙΝΣ και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα

Syndication