Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: αλκοολ στη φαση ενεργοποιησης

αλκοολ στη φαση ενεργοποιησης 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8325

• l3nou
  • Το Άβαταρ του/της l3nou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα,
ειμαι καινουρια στο forum και εχω μια απορια.επειδη μου ειναι αδυνατον να μην πιω αλκοολ λογω δουλειας και βραδυνων εξοδων θα ηθελα να μου πειτε για ποιο λογο απαγορευεται η καταναλωση στην πρωτη φαση εφοσον τα ποτα εκτος της μπυρας οπως διαβασα,δεν περιεχουν υδατανθρακες?αν το "αγνοησω" και καταναλωνω 4-5 ποτακια 3-4 φορες την εβδομαδα δεν θα καταφερω ποτε να περασω στην κετωση?

ευχαριστω πολυ!!χχχ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: αλκοολ στη φαση ενεργοποιησης 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8326

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς ήρθες!!! Λοιπόν, σου αντιγράφω ακριβώς τι λέει το βιβλίο και αποφασίζεις:
" Όταν το σώμα έχει στη διάθεσή του αλκοόλ, το καταναλώνει ως καύσιμο. Και όταν καίει αλκοόλ δε θα καίει λίπος. Αυτό δεν σταματά το αδυνάτισμα, απλώς το αναβάλλει. Επειδή το αλκοόλ δεν αποθηκεύεται στον οργανισμό σαν γλυκογόνο, αφού τελειώσετε αυτό που έχετε πιει, μπαίνεται πάλι αμέσως σε λιπόλυση. Αν δεν επιβραδύνει τον ρυθμό με τον οποίο χάνετε βάρος, μπορείτε να πίνετε που και που ένα ποτήρι κρασί, αφού βγείτε από τη φάση της ενεργοποίησης, με την προϋπόθεση να μετράτε τους υδατάνθρακες στη συνολική σας ημερήσια ποσότητα..."

Re: αλκοολ στη φαση ενεργοποιησης 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8327

• sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
15 ημερες δεν ειναι τοσο τραγικες πιστευω για να μην πιει καποιος..το αντιτιμο αξιζει τον κοπο!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα

Syndication