Καλημέρα κορίτσια.
Το Σοφάκι έδωσε την πιο σοφή λύση, αλλά επειδή ξέρω πως δεν μπορούμε να τηρούμε όλοι ένα πρόγραμμα, θα σας πω κάτι πιο απλοϊκό.
Πας σούπερ μάρκετ μια φορά την εβδομάδα. Παίρνεις απόλα αλλά από νορμάλ ποσότητες. Είτε φας τα κρεατικά σε 4 μέρες συνεχόμενες, είτε τα χωρίσεις και τα τρως μέρα παρά μέρα το ίδιο είναι. Είτε φας την μαγιονέζα μέσα σε 2 μέρες, είτε την χωρίσεις σε ισόποσες δόσεις, επίσης είναι το ίδιο.
Προσωπικά τρώω κολλήματα με φαγητά. Τώρα είμαι στην φάση που τρώω αυγά με μαγιονέζα και φέτα επί 3 συνεχόμενες μέρες. 6 έχω φάει σε 3 μέρες. Ε, σήμερα θα το γυρίσω σε γαριδούλες και αύριο και για κανένα τριήμερο μέχρι να τελειώσουν σε μπριζολίτσες. Μετά σκέφτομαι να πάρω κοτόπουλο -που θα είχα αλλά μου πήραν ένα με φρυγανιά από λάθος.

Δεν κάνω τίποτα κακό, από την στιγμή που ξέρω πότε να σταματήσω. Εννοείται πως αυτά αποτελούν το βασικό γεύμα μου που συνοδεύεται μέσα στην ημέρα από σαλατικά, τυριά, ζαμπόν, γιαούρτι και γλυκά με σαντιγύ, ταχίνι ή κρέμα γάλακτος.
Ναι η διατροφή μου είναι ολίγον βαρετή, αλλά επειδή το μαγείρεμα μου την δίνει και προτιμώ να σκέφτομαι άλλα πράγματα εκτός από το φαϊ, αν κάτι γευστικά μου αρέσει το κρατάω μέχρι να φτάσει στα όρια της υπερβολής ή να το βαρεθώ.
Στο θέμα με την πρωτεϊνη η Σοφία απάντησε επίσης σωστά, με την αναλογία περίπου 1 προς 1. Αλλα επειδή ο οργανισμός μας δεν δουλεύει σε 24ωρα, ας πούμε ότι στο τέλος της εβδομάδας ένας άνθρωπος 70 κιλών θα πρέπει να έχει φάει 490 γραμμάρια πρωτεϊνης πάνω κάτω. Αλλά και να μην τα έχει φάει δεν πειράζει. Θα τα φάει την επόμενη.