Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: θερμίδες & βραδινό

θερμίδες & βραδινό 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8203

• liaeva
  • Το Άβαταρ του/της liaeva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σε όλους!είμαι καινούρια στη δίαιτα (είμαι στην 3η μέρα) και θα ήθελα να διευκρινίσω 2 θεματάκια:
1. Έχω μπερδευτεί λίγο με τις θερμίδες γιατι μεσα στο forum διαβασα απόψεις που λίγο διαφέρουν!να τις υπολογίζω ή δεν έχει καμια σημασία?
2. Έχει σημασία αν τρώω το βράδυ ή πρέπει να άφηνω κάποιες ώρες από το τελευταίο γεύμα μέχρι τον ύπνο?

Αυτα προς το παρόν!!σίγουρα θα προκύψουν κι άλλες απορίες στην πορεία της διατροφής!!!!!
Μπράβο πάντως για το site!!!!είναι πολύ πολύ χρήσιμο για αρχάριους σαν κι εμένα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΘΕΡΜΙΔΕΣ & ΒΡΑΔΙΝΟ 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8205

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλωσόρισες liaeva
1. Το ότι σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν μετράμε θερμίδες δεν σημαίνει ότι θα τρως απεριόριστες ποσότητες μέχρι σκασμού, απλά μειώνοντας στο ελάχιστο τους υδατάνθρακες και με τα υπόλοιπα φαγητά που θα τρως θα χορταίνεις και πιο εύκολα. Βέβαια οι συνολικές θερμίδες που πρέπει να παίρνεις έχουν να κάνουν με πολλούς παράγοντες, φύλο, ύψος, ηλικία, δραστηριότητα κ.α. Απλά στην αρχή δώσε προτεραιότητα στη μείωση υδατανθράκων.
2. Σε κάθε διατροφή, ακόμη κι όταν δεν κάνει κανείς δίαιτα, δεν πρέπει να πηγαίνεις μόλις έχεις φάει για ύπνο για να μην δυσκολέψεις την πέψη. Ανάλογα φυσικά και για τι βραδινό μιλάμε.

Καλή επιτυχία, εδώ είμαστε θα τα λέμε.

Re: ΘΕΡΜΙΔΕΣ & ΒΡΑΔΙΝΟ 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8207

• liaeva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου eva7 . Κι εγώ αυτό θεωρούσα λογικό, τόσο για τις θερμίδες όσο και για το βραδινό ,αλλά είπα να το επιβεβαιώσω! και πάλι ευχαριστώ!!!!

Re: θερμίδες & βραδινό 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8259

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γεια σου liaeua! οτι σου ειπε η eua7 ισχυει κ επαυξανω απλα πως μην ασχοληθεις σχεδων καθολου για αρχη με τις θερμιδες γτ θα μπερδευτεις αν εχεις στο νου σου τις θερμιδες! εμεις δεν τις κοιταμε! εκτος αν νομιζεις οτι καταναλωνεις πανω απο 2500 ημερισιως! αν ειναι ετσι απλα φροντισε να μην περνας περιπου τις 2000.. οχι λιγοτερες! δεν κανουμε υποθερμιδικη διαιτα κ δεν υπαρχει κανενας λογος να πεινας!! αλλωστε αυτο ειναι κ ενα απο τα μεγαλα αβανταζ αυτης της διατροφης! μονο αν δεις οτι κολλας θα μειωσεις λιγο αλλα κ παλι ποτε κατω απο 1700 περιπου! οσον αφορα τωρα το θεμα του βραδυνου φαγητου ειναι σχετικο! δεν υπαρχεις κανενα προβλημα στο να φας το βραδυ! κ αυτο στα αβανταζ!!! μην σκευτεις τις αλλες διαιτες που λενε οχι μετα τις 8 κ τετοιες βλακεις!@! απλα να ξερεις οτι αν φας αρκετα το βραδυ κ ειδικα πολυ αργα, ειναι αυτονοητο πως μεχρι το πρωι- κ εφοσον δεν κανεις κ πολλες δραστηριοτητες το βραδυ- (εκτος εαν πας για τρελλο χορο!!α0 ) ο οργανισμος σου δεν θα τα εχει καψει! αυτο σμνει πως αν το κανεις συχνα δεν θα εχεις ευκολα κ γρηγορα αποτελεσματα! οχι πως δε θα χανεις αλλα θα δεις πιο αργα αποτελεσματα απο εναν ου τρωει πιο ελαφρια το βραδυ! μονο απο αυτη την αποψη! για αραια κ που δεν μας νοιαζει! αντε καλη συνεχεια! :P

Re: θερμίδες & βραδινό 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8264

• liaeva
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerina27 σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου!έχω μπερδευτεί λίγο με τους κανόνες!βασικά, οι 2000 θερμίδες μου φαίνονται πάρα πολλές, γιατί δεν πεινάω!!!!τέλεια η atkins!!!και να φανταστεις έχω να χάσω 20 κιλα!!ουκ ολίγα!!θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου και ελπίζω να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!και πάλι ευχαριστώ!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα

Syndication