Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Pilates,yoga ?

Re: Pilates,yoga ? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8194

• tink123
  • Το Άβαταρ του/της tink123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν εγώ κάνω χρόνια yoga βοηθάει απίστευτα κυρίως πλάτη πόδια και χέρια. Πιλάτες πάλι δουλεύει κυρίως με κοιλιακούς. Προσωπικά προτιμώ yoga γιατί είναι λίγο περίεργη έχει και τα ακροβατικά της ενώ πιλατες είναι πιο "γυμναστική" με βάση αυτό που έχω τουλ εγώ στο μυαλό μου.. άσε που αν δεν είσαι γυμνασμένος υποφέρεις αν ακολουθείς πιστα χαχαχαχα :D
ax peirazei na to girisw se greeklish? grafo pio grigora xaxaxa :D

loipon p les gia na ksekiniseis psakse ta poses na matheis siga siga tis staseis k apo kei k pera tha kaneis moni sou tis askiseis p theleis analoga me to ti thes na gumnaseis. kathe fora epiikentrwsou se mia katigoria px podia i xeria i plati min ta anakateveis an k sti yoga mporei na kaneis askiseis gia xeria alla gimnazesai olokliros. gia mena pare to sun salutation http://audioyoga.com/Routines/SunSaluta ... our-LR.jpg kane siga siga ola ta stadia ena ena mexri na to matheis k otan ksekinas tis askiseis sou kane 2-3 kiklous oloklirous tou xeretismou se grigoro rithmo xoris endiamesi pausi. an katafereis na ftaseis stous 6 oloklirous kathe fora eisai comple!!! epeita mathe tis staseis tou polemisti kai meine se kathe mia ligo gia arxi k oso pernane oimeres olo k perisotero mexri ta 2mins opos kai tis staseis tou skilou kirios ton pano... einai poli zoriki alla aksizei! episis poli poli prosoxi na euthigramizeis to soma sou giati mporei na xtipiseis.. ta podia sou na patane kala kato olokliro to pelma omoi piso roufas koilia kai lekani pros ta ekso.
pantos den einai eukoli ipothesi eidika gia arxi egw tha sou lega na pas se kapoio kentro gia 2 fores tin evdomada mporo na sou proteino kiolas. pragmatika aksizei.
tora an thes na deis k alla psakse se torrent ta video tis petroulaki pou kai pali einai mikres enotites k oxi olokliro programma :( to kako einai oti auta se vazoun stous dikous tous rithmous eno prepei esy na prosarmoseis tis askiseis sto diko sou rithmo! gia otidipote rotise me!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Pilates,yoga ? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8211

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ' ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση,πολύ κατατοπιστική.Βρήκα τελικά 1 ωριαίο προγραμμα πιλάτες για όλο το σώμα,1 μισάωρο για κοιλιακούς,1 μισάωρο για γλουτούς και 1 ώρα γιόγκα.Αυτά κατέβασα,επειδή είμαι νευρικός τύπος η γιόγκα με τις στάσιμες ασκήσεις δεν μου πολυπάει.Μάλλον θα κάνω τα πιλάτες(είναι της winsor πρόγραμμα).Ελπίζω να έχω αποτέλεσμα σε 2 μήνες.Η συχνότητα που θα κάνω είναι 3-4 βδομάδες από 2 ώρες,εύχομαι να μαι συνεπής και να το κρατήσω.Πάντως με την δίαιτα ατκινσ την ακολουθώ πιστά και σήμερα την πέμπτη μέρα είμαι κάτω 3 κιλά,προφανώς υγρά.Απλά απέχω απο το κόκκινο κρέας.Θα δείξει πως θα πάει,θέλω μέχρι ιούνιο να μαι 55 κιλά,τώρα είμαι 60.Αν μπορεί κάποιος να μου πεί κάτα πόσο είναι εφικτός αυτός ο στόχος,γα τα δεδομένα αυτής της δίαιτας θα το εκτιμούσα.Ελπίζω να μην χαλαρώσω κι άλλο με την απώλεια 8 κιλών σε ένα μήνα

Re: Pilates,yoga ? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8212

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
tasa μου, εχω μετανοιωσει για πολλα πραγματα στη ζωη μου. Γι αυτο ομως που σκυλομετανιωσα, ειναι που παρατησα το πιλατες. Για να ειμαι ειλικρινης, το ξεκινησα γιατι μου φανηκε ευκολο, ως κλασικη ψιλοτεμπελα, και γιατι μου ειπαν οτι ειναι η ιδανικη γυμναστικη για αυτους που εχουν προβληματα μεσης. (βλ. καταγματα). Την πρωτη μερα που εκανα, σηκωθηκα μουσκεμα στον ιδρωτα λες και εκανα αερομπικ, χωρις ομως το γνωστο λαχανιασμα και την αναγκη να πεσεις στο κρεβατι για καμμια βδομαδα. Συνεχισα για ενα χρονο. Η σταση του σωματος μου, βελτιωθηκε, το σωμα μου σμιλευτηκε, και εχασα και κιλα. Πανω απ'ολα ομως αισθανομουν δυνατη και υγειης. Μετα στραβωσαν τα πραγματα με το μαγαζι, με τις ωρες, και τα παρατησα. Το ορκιστηκα ομως οτι απο τον Σεπτεμβριο, ξεκιναω και παλι, δυναμικα!!! Αυτο που θελω να σου πω, ειναι οτι επειδη θα το κανεις στο σπιτι, μην τα παρατησεις. Το γυμναστηριο, ειναι μια καλη ωθηση για γυμναστικη, ισως γιατι το πληρωνεις. Στο σπιτι μετα απο λιγο καιρο, λες, "θα το κανω λιγο αργοτερα", και το αργοτερα, δεν ερχεται ποτε!!! character43 aracter43
Οσο για τον φοβο σου, αν κανεις γυμναστικη, δεν θα χαλαρωσεις.
love your self

Re: Pilates,yoga ? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8214

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαίρομαι μ' αυτά που διαβάζω,είμαι αποφασισμένη να το κάνω γιατι δε πάει άλλο.Μέχρι τα 19 μου ήμουν κάθε μέρα γύμναστήριο και γήπεδο,έκτισα ένα καλό αθλήτικό σώμα με στίβο και καράτε χρόνια απο 5 ετών.Δυστυχώς με τις σπουδές και τις κραιπάλες εκοψα τον αθλητισμό μαχαίρι και πλαδάρεψα.Έχω καλή σωματοδομή,φαίνεται δηλαδή αθλητικό το σώμα μου,απλα επίνα πολύ για μια 10 ετία και εκανα στομάχι.Την τελευταία φορά που πήγα σε γυμναστήριο πριν 4 χρόνια με ρώτησαν αν έχω κάνει παιδιά γιατί η κοιλιά μου δεν δένει με το υπόλοιπο σώμα και συνήθως αυτές που έχουν γεννησει είναι έτσι.Φυσικά και έπαθα σοκ,γιατί δεν έχω παιδιά και εξήγησα ότι πίνω πολύ.ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΔΑΡΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.Ελπίζω με το πιλάτες να δω αποτέλεσμα.Γυμναστήριο δεν πάω γιατί έχω ένα θέμα με τα πολυμελή τμήματα,δεν μπορώ την πολυκοσμία γυρω μου και ειδικά το ιδρωμένο πλήθος.Σε όσα τμήματα αερόμπικ έχω πάει είναι στριμωχμένα και τις ώρες που πήγαινα, πήγαιναν όλοι.Άσε που για να πας σήμερα σ' ενα αξιοπρεπές γυμναστήριο πρέπει να σκάσεις 70-80 ευρώ τουλάχιστον.Σευχαριστώ για την απαντησή σου,μου δίνει κουράγιο.

Re: Pilates,yoga ? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8215

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Pilates... Δεν έχω λόγια... Πήγαινα αρκετά χρόνια σε διάφορα μαθήματα αερόμπικ, έκανα διάδρομο, όργανα κτλ. Τη διαφορά που είδα με το Pilates δεν την είδα με τπτ άλλο. Ίσια πλάτη, γραμμωμένοι μύες, κοιλιά πέτρα. Δεν ξέρω για τη γιόγκα, αλλά στο Pilates ιδρωκοπάς χωρίς να κάνεις καμία απότομη κίνηση. Εγώ θα συνιστούσα να βρεις ένα γυμναστήριο να παρακολουθήσεις κάποια μαθήματα στην αρχή, να μπεις στο νόημα, και μετά μπορείς και μόνη στο σπίτι. Αν πάλι δε θες, σε κάποια περιοδικά κυκλοφορούν αξιόλογα προγράμματα μιας ώρας. Εγώ αγόρασα και ένα βιβλίο (είμαι του διαβάσματος, το χω ξαναπεί) το οποίο εξηγεί κάθε άσκηση τόσο αναλυτικά, που δεν μένουν απορίες. Βέβαια είχα ήδη παρακολουθήσει τα μαθήματα, οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι απόλυτα αντικειμενική.
Και με τα δεκάλεπτα προγράμματα που βρίσκεις στο ιντερνετ μπορείς να ξεκινήσεις. Να μάθεις τις βασικές αρχές και κάποιες κινήσεις, και μετά θα μπορείς να τις συνδυάσεις και μόνη σου...
Καλή αρχή!!!

Re: Pilates,yoga ? 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8216

• tasa
  • Το Άβαταρ του/της tasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια μ' ενθαρρύνετε πολύ μ' αυτά που μου γράφεται.Θα ξεκινήσω και θα σας ενημερώνω
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.188 δευτερόλεπτα

Syndication