Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: φυσιολογική απώλεια κιλών

φυσιολογική απώλεια κιλών 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8177

• tink123
  • Το Άβαταρ του/της tink123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημέρα σε όλους! βρίσκομαι στην τρίτη μέρα που ακολουθώ διατροφή Atkins και έχω ήδη χάσει 2 ολόκληρα κιλά. Θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο είναι αυτό φυσιολογικό. Επίσης τον περασμένο μήνα είχα ξεκινήσει διατροφή με βάση θερμίδες και είχα χάσει 5 κιλά από τα οποία η διαιτολόγος μου με ενημέρωσε πως τα 3 ήταν υγρά και τα 2 λίπος. Αυτά που έχω αρχίσει να χάνω είναι λίπος ή υγρά και πάλι; Τέλος θα θελα να ρωτήσω για το πως νοιώθετε..
πχ τις 2 τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ νωρίς το βράδυ ενώ το τελευταίο γεύμα μου είναι γύρω στις 9 το πολύ και επίσης το πρωί έχω απίστευτη ενέργεια και δε νυστάζω καθόλου, περίεργο πράγμα για μένα μιας και είμαι πολύ υπναρού και το πρωί μονίμως δεν έχω σηκωμό!! Βέβαια απότι διάβασα θα έπρεπε να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο γιαυτό και θα θελα τη γνώμη σας! Ευχαριστώ πολύ!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: φυσιολογική απώλεια κιλών 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8179

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!Και bravo avo για τα δύο κιλά!
Θα σε απογοητεύσω λίγο! Είναι πολύ πιθανό τα περισσότερα από τα κιλά που έχασες να είναι υγρά, αλλά αυτό γίνεται με κάθε δίαιτα. Για να είσαι σίγουρη πάρε μια μεζουρίτσα και μετρήσου!!! Αν βλέπεις τους πόντους να πέφτουν, τότε χάνεις και λίπος. Σίγουρα θα φύγει και το λίπος πάντως, μην απογοητευτείς!
Το ότι δεν κοιμάσαι καλά δεν είναι πολύ καλό, αν αννοείς ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς 8 ώρες. Ίσως και να μην φταίει η διατροφή γι αυτό. Μπορεί να ναι άγχος, καφείνη, χίλια δυο.
Το αντίθετο που λες δεν είναι κανόνας. Δηλαδή κάποιοι όντως τις πρώτες μέρες νιώθουν πεσμένοι, αλλά μετά η ενέργεια ανεβαίνει. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ πεσμένη. Και το πρωί ξυπνάω πάντα πριν το ξυπνητήρι, αλλά έχω κοιμηθεί σαν πουλάκι. Θα στρώσουν όλα, μην ανησυχείς. Είσαι σε καλό δρόμο!!!

Re: φυσιολογική απώλεια κιλών 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8182

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα 2 κιλά στις 3 πρώτες μέρες είναι υγρά, καθότι έκοψες τους υ/α που κάνουν παρακράτηση υγρών. Είναι πολύ νωρίς για να είναι λίπος.
Για τα υπόλοιπα, που λες, κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στο "σοκ" της αλλαγής διατροφής. Η αύξηση της ενέργειας είναι αναμενόμενη, διότι με αυτή τη διατροφή κρατάς σταθερό το ζάχαρο του αίματος και δεν έχεις τα σκαμπανεβάσματα της ινσουλίνης που φέρνουν το αίσθημα της κόπωσης και της πείνας.
Δεν κατάλαβα αν το "δεν μπορώ να κοιμηθώ νωρίς" είναι πρόβλημα ή αν απλά ξεκουράζεσαι πλέον με λιγότερο ύπνο.
Νομίζω ότι πας πολύ καλά, άντε και σε "κατώτερα" (κιλά) :)

Re: φυσιολογική απώλεια κιλών 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8186

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν, θεωρώ και εγώ ότι τα 2 κιλά είναι υγρά αλλά δεν πρέπει να σε πτοεί, είναι πολύ καλό που έγυγαν!!!!!!!!Τώρα θα αρχίσεις να χάνεις λίπος.Όσο για το ότι είσαι σε ενέργεια εγώ από τότε που άρχισα άτκινς βρίσκομαι μονίμως σε ενέργεια, βγήκα από λήθαργο μιλάμε, ακόμη και τις μέρες που πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό αλλά από τα επιτρεπόμενα εξακολουθώ να νιώθω μεγάλη ευεξία. Τις μέρες δε, που κάνω καμιά ατασθαλία δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που λατρεύω αυτή τη διατροφή!!!!!!Το αναφέρει και ο άτκινς στο βιβλίο του ότι θα βρισκόμαστε σε εγρήγορση και μεγάλη ευεξία εκτός ίσως από 3-4 μέρες στην αρχή.

Re: φυσιολογική απώλεια κιλών 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8190

• tink123
  • Το Άβαταρ του/της tink123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
thnx για τις πληροφορίες! Ε που θα πάει θα χαθεί κ το ριμαδολίπος! Απλά με φαίνεται πολύ 2 κιλά έστω κ υγρά σε 3 μέρες.. Δηλαδή σε 15 τι θα γίνει? Να με πεις εκεί θα ναι λίπος οπότε θα χάνεται και πιο δύσκολα.. ε υπομονη!
Γενικά κοιμόνουν 11-12 βαρια βαριά και στις 9 δεν είχα σηκωμό βρε παιδιά! Αυτές τις μέρες 2-3 κοιμάμαι και από τις 7μισι στο πόδι και χορταίνω ύπνο! Μάλλον θα αφήσω τη βραδινή yoga γιατι κ εκεινη με κανει τουρμπο..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication