Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μεταβολισμος στο μηδεν

μεταβολισμος στο μηδεν 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7791

• απογνωση
  • Το Άβαταρ του/της απογνωση
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια χαρα ...
Πριν 2 χρονια παρακολουθουσα την σελιδα σας και μπορω να πω οτι καταφερα μεσα απο σας να βρω την λυση στα περιττα κιλα που κουβαλουσα χρονια.
Για πολυ σοβαρους λογους (θανατο στην οικογενεια) σταματησα την διατροφη και πηρα ολα τα κιλα πισω και παραπανω μιας κι ετρωγα ακαταπαυστα.
Το θεμα πλεον ειναι οτι μετα απο πολλες προσπαθειες για διαιτες ακομα και ατκινς ο οργανισμος μου εχει κουραστει και δεν χανει απολυτως τιποτα.
Τελευταια προσπαθεια πριν τα Χριστουγεννα μεσα σε 2 μηνες εχασα 2 μιση κιλα με 10 υδατ/κες την μερα.
Πλεον δεν χανω τιποτα απολυτως. Ξερω οτι ο οργανισμος μου πραγματικα εχει φαει φρικη. Και το εννοω.
Μπορει καπποιος να μου πει τι να κανω?
πως να ξεκολησω απο ολο αυτο?
ευχαριστω και περιμενω απαντησεις.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μεταβολισμος στο μηδεν 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7822

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καταρχήν ηρέμησε!
Πιστεύω πως αν κάνεις την άτκινς σωστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην χάσεις. Ο ρυθμός διαφέρει από άτομο σε άτομο οκ αλλά αν είναι και λίγα τα περιττά σου κιλά δε μπορείς να το βιάσεις και πολύ το θέμα!
Μείνε στους 5-15 κυρίως από πράσινα λαχανικά, κόψε καφέ τυρί και τα λαιτ αναψυκτικά και μην πειραματιστείς ιδιαίτερα με τις συνταγές του φορουμ προς το παρόν μια και τις βλέπουμε πιο αθώα και το παρακάνουμε.. Επικεντρώσου καθαρά σε κρέατα ψάρια αυγά πουλερικά και μαγιονέζα. Βάζε ελαιόλαδο σε κάθε μαγείρεμα-μην το παρακάνεις όμως. Φρόντισε οι θερμίδες σου να είναι λίιγο πιο κάτω από τις θερμίδες συντήρησής σου. Και περπάτα έστω για 20-30 λεπτά καθημερινά. Μην ξεχνάς το νερό!
Αποκλείτεται να μην χάσεις! Υπομονή μόνο!
Positive Positive Positive!

Re: μεταβολισμος στο μηδεν 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7828

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Απογνωση;;;; Γιατι καλη μου; Ολα γινονται, αρκει να εχεις επιμονη και υπομονη. Συμφωνω απολυτα με την anoiksi, και θα σου πω, τι συμβαινει με μενα. Οταν ξανα μπαινω στη φαση της ενεργοποιησης, μου ειναι πολυ δυσκολοτερο απο την πρωτη φορα. Κατα πασα πιθανοτητα, ο οργανισμος μας εχει μνημη. (Χαθηκε ο κοσμος, να εχω ενα οργανισμο με αλτσχαιμερ;) Οσο και να προσπαθω, δεν χανω, ή χανω ελαχιστα. Και τοτε, ανακαλυψα που κανω λαθος. Πρωτον, μπορει οι υδ/ες μου, να εινα εκνευριστικα χαμηλα. αλλα οι θερμιδες μου οχι!!! Συμφωνα με τα κιλα που εισαι, αναλογες πρεπει να ειναι και οι θερμιδες που παιρνεις. Και δευτερον, εκοψα το βραδυνο. Αυτο μου δινει φοβερη ωθηση. Κοιλια πλακα το πρωι, και κλεισιμο ματιου της ζυγαριας. Και οταν λεω, "εκοψα", εννοω, οτι θα φαω καμμια φετουλα ζαμπον, και ενα αναψυκτικο. Με φουσκωνει, και δεν πειναω. Δοκιμασε κι αυτα, και που ξερεις; ;)
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication