Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα;

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7480

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ έχω μια TEFAL που είναι ΟΚ μέχρι τώρα. Ζυγίζομαι πάντα πρωι, μόνο με εσώρουχα και μετά από την επίσκεψη μου στην Καλλιόπη.... Σκαμπανεβάσματα υπάρχουν μερικές φορές περίεργα, αλλά έχουν να κάνουν με το αλάτι, την περίοδο κτλ. Πάντως αυτό που έχω προσέξει είναι ότι όταν τρώω πολύ, δεν παίρνω αμέσως αλλά έρχονται μαζεμένα κάποια στιγμή και παθαίνω σοκ, και όταν τρώω λιγότερο πάλι δεν φαίνεται αμέσως η μείωση....
Mary έχεις απόλυτο δίκιο για τα ρούχα, αλλά δυστυχώς, τουλάχιστον εγώ έχω βίτσιο, κόλλημα, δεν ξέρω πως να το πω με τα κ@@ο-κιλά.... Αν ανέβω και δω μείωση, νιώθω κούκλα, και αν δω αύξηση νιώθω τόφαλος! Το τζην είναι βεβαίως ακρίβως το ίδιο, αλλά....... άβυσσος το ακατοίκητο μου... (που έλεγε και η Μαλβίνα..)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7481

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κι εγώ μια izzy έχω. Βάζω κάθε ένα ποδαράκι σε ένα πλακάκι, γιατί αν πέσει σε αρμο... Δεν έχω δει να μου κάνει περίεργα. Περίεργα κάνει το σώμα μου, όταν πριν αδιαθετήσω παίρνω 1.5 κιλό εν μία νυκτί!!!! πάντως, στο χαλί είμαι πούπουλο! Κάτι είναι κι αυτό!!! :lol:

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7484

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Εγώ πάλι,θα την πετάξω!Σηκώνομαι το πρωί και είμαι 82,4 πάω τα παιδιά στο σχολείο και είμαι 83,2!!Καλά ούτε λόγος να γίνεται οτι έχει γίνει πολλές φορές η αιτία να κρεπαλιάσω!Λέω μέσα μου,άει σιχτίρ!Είτε τρώω είτε δεν τρώω...τζίφος!Τουλάχιστον να είμαι χορτάτη!Εόμαι πάλι...στα παλιά καλά;κυβικά μου και νοιώθω....άθλια!!

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7493

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
παιδια μην αγχωνεστε δεν εχει σχεση η ζυγαραια αν ειναι κανονικη η ηλεκτρονικη! εγω παλι ειχα μια απλη κ τωρα πηρα μια ηλεκτρονικη κ ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενη γτ ειναι πιο ακριβειας βρε παιδι μου! το οτι μπορει να παιζουν τα αποτελεσματα απο μερα σε μερα, μπορει να ειναι κ απο ωρα σε ωρα!! εχει σχεση με το σωμα μας γιαυτο κ εχουμε πολλες φορες ακουσει οτι δεν ειναι αναγκη να ζυγιζομαστε καθε μερα γτ μαλλον θα μπερδευτουμ!!!!! εχει σχεση με το τι εχουμε φαει αν το εχει καψει, αν εχουμε παει τουαλετα, ακομα κ με το ποσα υγρα εχουμε πιει, αν περιμενουμε περιοδο, αν ειμαστε κρυωμενοι, ενα σωρο πραγματυα που μεταβαλουν το συστημα! οποτε μην νευριαζετε μια χαρα ειναι οι ζυγαριες σας κοριτσια!

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7497

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
....Ζυγαριας, η συνεχεια. Την πεταξα!!!!! Ε, μα!!! Ανεβαινω το πρωι, βλεπω 65!! Λεω ενταξει, τα κοριτσια εχουν δικιο. Κατακρατηση ηταν. Μετα απο λιγο, (κανενα δεκαλεπτο), μπηκε ο διαολος μεσα μου. Και αν; Ξανανεβαινω, 66,3. Λεω θα μπερδευτηκε. Περιμενω τρια τεταρτα, 67!!! Αι σιχτιρ. Εκτος αν τα δυο τσιγαρα που καπνισα, (ναι, ναι, δεν το εκοψα ακομα), ζυγιζουν ενα κιλο εκαστο!!!!!
Ακουω προτασεις για καινουργια ζυγαρια. Οικονομικη, ε; Εχουμε και κριση!!!
love your self

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7498

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μην πάρεις άλλη!!! πάρε μια μεζούρα και μέτρα: μέση, περιφέρεια, μπούτια... ό,τι θες!!! και άσε τα έξοδα για την ώρα!!! (μόνο έχε το νου σου, γιατί οι μεζούρες μπαίνουν λίγο με το κρύο και διαστέλλονται με τη ζέστη!!! εντάξει, μικρές διαφορές, αλλά...) :lol:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication