Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα;

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7501

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
roulaki που την πεταξες να στειλω και την δικη μου να της κανει παρεα;ακριβως τα ιδια και μενα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7502

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
efaki έγραψε:
Μην πάρεις άλλη!!! πάρε μια μεζούρα και μέτρα: μέση, περιφέρεια, μπούτια... ό,τι θες!!! και άσε τα έξοδα για την ώρα!!! (μόνο έχε το νου σου, γιατί οι μεζούρες μπαίνουν λίγο με το κρύο και διαστέλλονται με τη ζέστη!!! εντάξει, μικρές διαφορές, αλλά...) :lol:

Συγνώμη , δεν το κατάλαβα αυτό θα έχουμε τώρα πρόβλημα και με τις μεζούρες;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!! Πάντως εγώ για την ώρα έχω βάλει στόχο να μου μπεί η βέρα, που κανα χρόνο μετά το γάμο μου δεν έμπαινε με τίποτα, αλλά αρνιόμουνα κατηγορηματικά να τη μεγαλώσω. Φαντάζομαι ότι με αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα, ή μήπως και ο χρυσός μπαίνει και διαστέλεται κατά βούλησην; Αν το ακούσω και αυτό θα τρελαθώ.!!!!!!!!!!

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7508

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Οι ηλεκτρονικές ζυγαριές εμένα με σώσανε. Όχι οι απλές όμως. Πήρα μία που μετρά ποσοστό λίπους και νερού. Έτσι καταλαβαίνω από που προέρχεται το έξτρα βάρος και δεν απογοητεύομαι ακόμη και αν το σύνολο είναι παραπάνω. Θέλει απλά να είναι πάντα στο ίδιο σημείο. Ακόμη και να μην το καταφέρετε αυτό, απλά κάντε κάποια τεστ και δείτε πόσο σας παίρνει να την μετακινήσετε για να δείχνει πάντα το ίδιο.

Ο λόγος που η ζυγαριά μπορεί να δείξει παραπάνω ύστερα από έντονη κίνηση είναι απλός. Οι μύες κάνουν κατακράτηση νερού μετά την άσκηση. Μέχρι να φύγει το νεράκι από μέσα σου, θα ζυγίζεις περισσότερο. Όταν φύγει όμως... ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7510

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν κατάλαβα καλά ρε μαρινάκι δηλαδή αν ανέβω μετά από κανένα μισάωρο ξανά στη ζυγαριά σου και με δείξει πχ μισό κιλό παραπάνω θα δω ότι είναι όντως νερό;. Θέλω να πω ότι στα σκαμπανεβάσματα της μιας ώρας φαίνεται ότι είναι όντως υγρά; Αν ίσχύει πάω να αγοράσω αμέσως μια, ποιο φτηνή είναι από τον ψυχίατρο γιατί οι δικιές μας εκεί θα μας στείλουν στο τέλος.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7512

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συγνώμη , δεν το κατάλαβα αυτό θα έχουμε τώρα πρόβλημα και με τις μεζούρες;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!! Πάντως εγώ για την ώρα έχω βάλει στόχο να μου μπεί η βέρα, που κανα χρόνο μετά το γάμο μου δεν έμπαινε με τίποτα, αλλά αρνιόμουνα κατηγορηματικά να τη μεγαλώσω. Φαντάζομαι ότι με αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα, ή μήπως και ο χρυσός μπαίνει και διαστέλεται κατά βούλησην; Αν το ακούσω και αυτό θα τρελαθώ.!!!!!!!!!!
[/quote]

:lol: :lol: :lol: Αστειεύομαι βασικά, αλλά όντως ισχύει σε κάποιο βαθμό!!! Τώρα για τη βέρα σου... δοκίμασε να τη βάλεις στην καυτή πίσσα το καλοκαίρι!!!!!

Marina πόσο έχει περίπου η ζυγαριά που έχεις? Από το λίγο που σε γνώρισα εδώ, φαντάζοναι την έχεις πάρει από το net,ε? για άνοιξέ μας τα μάτια... Είναι αξιόπιστη?

Re: Ηλεκτρονικές ζυγαριές. Καλές, ή παγίδα; 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7520

• aleka_79
  • Το Άβαταρ του/της aleka_79
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνώ οπόλυτα με την Marina..και γω μια λιπομετρικη έχω και κοιτάω πάντα μόνο το λίπος..για καλυτερα αποτελέσματα ζυγίζεσαι πάντα πρωί χωρις να έχεις φάει ή πιεί νερό και αφού έχεις πάει τουαλέτα...στο kotsovolos.gr ξεκινάνε από 40€
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication