Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Συντήρηση

Συντήρηση 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7339

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά τα φώτα σας. Υποτίθετε ότι είμαι οκ στα κιλά μου-επιτέλους-. Χρόνια είχα να φτάσω αυτό τον αριθμό οπότε δε με καίει να κάνω υπερβολές-προστοπαρόν :lol: :lol: -
Κατα τη διάρκεια του ενός μήνα και κάτι που έκανα τη διατροφή, συνολικά 4-5 φορές ξέφυγα αλλά την επόμενη συνέχιζα πιο αυστηρά. Τις περισσότερες μέρες ήμουν στους 5 υ/α, μπορεί και λιγότερους. Τις τελευταίες 4 μέρες μετά από μια 'αταξία' είμαι στους 5 -μόνο χθες πήγα 15- και θέλω να αρχίσω να τους αυξάνω. δλδ επειδή ήμουν στους 5 από αύριο να είμαι στους 10? Δεν έχω άλλα κιλά να χάσω άντε 1-1.5, κανονικά δε θα μπορούσα να βρίσκομαι στους 25-30? Από τη μια υποτίθεται δικαιούμε, από την άλλη δεν θα μου είναι πολλοί? :D )
Positive Positive Positive!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Συντήρηση 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7342

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
10 είναι λίγοι. Και δε νομίζω ότι σε ωφελεί τόσο μεγάλη μείωση!!! Η αύξηση ανά 5 είναι από τους είκοσι και πάνω. Όταν πρωτοέκανα τη διατροφή, ξεπέρασα κατά πολύ το στόχο μέσα σε 10 μέρες. Και πανικοβλήθηκα ότι αν ακολουθούσα με 5γρ τη βδομάδα θα έχανα κι άλλο. Γι αυτό έβαζα 5γρ ανά δυο μέρες. Και δεν πήρα γραμμάριο (μέχρι τους 80-90 έφτασα!!!-δεν ήξερα τίνα φάω για να τους φτάσω!!!)
Μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου, να τρως λαχανικά και ξεκίνα σιγά σιγά και κανένα φρούτο. Πιστεύω ότι δε θα σου είναι πολλοί. Εξάλλου πρέπει να δεις πιο είναι το όριό σου. Μην ξεκινήσεις την αύξηση με ψωμί!!! σιγά σιγά, αλλά μην μένεις τόσο χαμηλά.

Re: Συντήρηση 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7362

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Συμφωνω με το efaki. Ανεβαζε πρωτα με καλους υδ/ες. φρουτα κλπ. Στην πορεια αρχισε να βαζεις προιοντα ολικης. Μην κανεις το λαθος, και αρχισεις να τρως ψωμι, μακαρονια και τετοια, γιατι η ανοδος στη ζυγαρια, θα ειναι ραγδαια. Ακομη και στη φαση της αιωνιας συντηρησης, αυτα τα αποφευγουμε. Σπανια, και αν τυχει να φαμε, κοιταμε τις επομενες δυο τρεις μερες, να πεσουμε πολυ σε υδ/ες.
love your self

Re: Συντήρηση 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7379

• anoiksi
  • Το Άβαταρ του/της anoiksi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
thanks girls..! ελπίζω από 5 σε 25 να μην είναι απότομο.
Positive Positive Positive!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα

Syndication