Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: βασιλικος πολτος?

βασιλικος πολτος? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6514

• xristinaki
  • Το Άβαταρ του/της xristinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδια τωρα που κανω την ατκινς μπορω να παιρνω συγχρονως βασιλικο πολτο και ιπποφαες? :? ?
αν ξερετε κατι περι αυτου απαντηστε μου σας παρακαλω :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: βασιλικος πολτος? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6533

• xristinaki
  • Το Άβαταρ του/της xristinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
PEITE μου ρε παιδια αν ξερετε επειδη θελω να αρχισω αυτα τα 2 αλλα αν δεν ειναι συμβατα με ατκινς?

Re: βασιλικος πολτος? 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6540

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Χριστινακι, για το ιπποφαες, οσο κι αν εψαξα, δεν βρηκα περιεκτικοτητα σε υδατανθρακες. Οποτε αν κατι δεν το ξερουμε, απλα δεν το διακυνδινευουμε. Οσο για τον βασιλικο πολτο, διαβασε αυτο:
[url:2yk4x803]www.arkadiko-meli.gr/default.asp?contentID=528[/url]
Εμενα λιγο με ανησυχησε εκει που λεει οτι ο βασιλικος πολτος σε ολες τις περιπτωσεις αυξησε το σωματικο βαρος. Τα συμπερασματα δικα σου....
love your self

Re: βασιλικος πολτος? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6886

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ο βασιλικός πολτός έχει υδ/κες αλλά η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι τόσο μικρή που και ζάχαρη σκέτη να ηταν που λέει ο λόγος δεν θα υπήρχε πρόβλημα ακόμα και για την φάση 1!!!
Το κουταλάκι που τρως τον βασιλικό πολτό είναι σχεδόν στο μέγεθος της κεφαλής της καρφίτσας!Οσο για το ιπποφαές επειδή θα το παρεις προφανως σε μορφή δισκίου δεν υπάρχει πρόβλημα για τον ίδιο ακριβώς λόγο!Βέβαια η ποσότητα είναι λίγο μεγαλύτερη αλλά σιγουρα το ιπποφαές είναι φτωχότερο ενεργειακά απο τον βασιλικό πολτο αρα ο.κ!
Οσο αναφορά την αυξηση του σωματικού βάρους :Εννοεί οταν υπάρχει κάποια παθολογική κατάσταση μειωμένης όρεξης.Οχι οτι όλοι που θα παρουν βασιλικό πολτό θα παχύνουν.

Re: βασιλικος πολτος? 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7034

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
θα συμφωνησω με τον/την (δεν ειμαι κ σιγουρη βρε πουλακι μου) stardust για τα προαναφερθεντα! οταν λεει για αυξηση βαρους εννοει οτι διδεται με μεγαλα αποτελεσματα σε ατομα μεχαμηλοανοσοποιητικο, ανορεξια, αδυναμια κτλ! γενικα σε ευπαθη καταστασεις! κ τα καταφερνει πολυ καλα! σας ενημερωνω οτι ειναι χιλιες φορες καλυτερο να τρωτε βασιλικο πολτο αντι τα διαφορα πολυβιταμινουχα σκευασματα που ως επι το πλειστον ειναι φαρμακα~~~~ κ δεν πηρα κ ποτε! μην ανησυχειτε λοιπον μπορειτε να περνετε αφοβα την συνισταμενη δοσολογια τουλαχιστον
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication