Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: 15 πρωτες μερες.....ερωτηση!!!!!!!!!!

Re: 15 πρωτες μερες.....ερωτηση!!!!!!!!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6943

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ολα τα τυριά έχουν απο λίγους μέχρι πολλούς υδ/κες.Για αυτό ο Ατκινς λέει οτι η καθημερινή κατανάλωση τυριών δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 110 γρ.
Οσο αναφορά τα λουκάνικα,υπάρχουν ποικιλίες με διάφορα άλευρα μέσα για να γίνουν πιο light και πιο φτηνα βέβαια, αλλα υπάρχουν και τα original λουκάνικα με full λιπαρά που δεν έχουν άλευρα-άμυλο.Συνήθως το πιο λιπαρό είναι και το πιο απαλαγμενο απο υδ/κες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 15 πρωτες μερες.....ερωτηση!!!!!!!!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6946

• διστακτική
  • Το Άβαταρ του/της διστακτική
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ! ήταν πολύ επεξηγηματική η απάντησή σου ''Stardust''! με διευκολύνετε αφάνταστα!!

Re: 15 πρωτες μερες.....ερωτηση!!!!!!!!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6951

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
rodom, να προσθέσω:για κάθε 100 τυριού υπολόγιζε γύρω στα 3 γρ υδ/κων ακόμα και για αυτά που λένε 0γρ ανά μερίδα 30γρ (εκτός και αν γράφουν παραπάνω- εξαρτάται από το τυρί).
Ως παθούσα, έχω να σου πω να προσέχεις με light και zero. Ξεκίνησα με 1 κουτάκι και κατέληξα με ένα μπουκάλι την ημέρα! τραγικό- αλλά αλήθεια! νομίζω είχα εθιστεί πραγματικά. Κράτα το μέτρο!!!

Re: 15 πρωτες μερες.....ερωτηση!!!!!!!!!! 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7594

• διστακτική
  • Το Άβαταρ του/της διστακτική
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
efaki έγραψε:
rodom, να προσθέσω:για κάθε 100 τυριού υπολόγιζε γύρω στα 3 γρ υδ/κων ακόμα και για αυτά που λένε 0γρ ανά μερίδα 30γρ (εκτός και αν γράφουν παραπάνω- εξαρτάται από το τυρί).
Ως παθούσα, έχω να σου πω να προσέχεις με light και zero. Ξεκίνησα με 1 κουτάκι και κατέληξα με ένα μπουκάλι την ημέρα! τραγικό- αλλά αλήθεια! νομίζω είχα εθιστεί πραγματικά. Κράτα το μέτρο!!!

Καλησπέρα και πάλι παιδιά! είμαι πολύ προβληματισμένη! έκανα την πρώτη φάση της δίαιτας θέλοντας να χάσω 4-5 κιλά! έχασα 2,5, αλλά μετά τις 14 ημέρες έπεσα με τα μούτρα στις σοκολάτες! Για δύο ημέρες έτρωγα από δύο ημερησίως. Μετά αισθανόμουν τύψεις και φουσκωμένη και το ξαναέριξα στη δίαιτα!
Έχω κάνει κι άλλες 14 μέρες δίαιτα πρώτης φάσης, αλλά έχασα μόνο μισό κιλό, παρ'ότι την ακολούθησα πιστά!
Ο φόβος μου είναι ο εξής: αν για κανά δυο μέρες, μετά την πρώτη φάση φάω κανά δυο σοκολάτες, καθ΄ότι και σοκολατομανής, θα πάρω αμέσως τα κιλά που χάνω κάθε φορά;
Πρέπει δηλαδή οπωσδήποτε η μετάβασή μας στους υδατάνθρακες να είναι τόσο σταδιακή, αλλιώς οποιαδήποτε παρασπονδία έστω και για μια δυο μέρες, μας φέρνει πάλι τόσο πίσω;;;
Περιμένω τις απαντήσεις και τις πολύτιμες συμβουλές σας!! φιλιά σε όλους και καλή προσπάθεια!!

Re: 15 πρωτες μερες.....ερωτηση!!!!!!!!!! 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7595

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμβουλή: κάνε ΟΛΗ τη διατροφή. Αν το δεις σαν μια δίαιτα express,απλά θα τα πάρεις όλα πίσω(όπως με όλες τις δίαιτες). Επιπλέον, κάθε φορά που θα ξαναρχίζεις δεν είναι σίγουρο ότι θα χάνεις με τον ίδιο ρυθμό. Μόλις φτάσεις 1 κιλό πριν το στόχο σου, ξεκίνα να αυξάνεις τους υδατάνθρακες σταδιακά.Αλλιώς θα πέσεις με τα μούτρα! Όσο για τις σοκολάτες: κυκλοφορούν κάποιες με 75-80% κακάο χωρίς ζάχαρη (βρήκα στο carrefour). Ξεκίνα να τρως με μέτρο.
Το να κάνεις μια παρασπονδία δεν έχει και μεγάλες επιπτώσεις, αν έχεις ακολουθήσει σωστά τη διατροφή και έχεις φτάσει στο σημείο να ξέρεις ποιο είναι το ημερήσιο όριο υδατανθράκων που πρέπει να καταναλώνεις. Αν τώρα από τους 20 υδ/κες πήγες στους 100 για δυο μέρες, και μάλιστα από καθαρή ζάχαρη (σοκολάτα), δεν είναι απλά παρασπονδία. Απλά διαγράφεις την προηγούμενη προσπάθειά σου.
Και αφού λατρεύεις τη σοκολάτα (δικαιολογημένη :lol: ), ξεκίνα με μικρά κομμάτια την ημέρα, και από κάποια που έχει χαμηλούς υδ/κες. Ή δοκίμασε κάποιο από τα γλυκάκια με κακάο που θα βρεις εδώ. Είναι προτιμότερο έτσι, παρά να νιώθεις ότι τη στερείσαι και μόλις περάσουν 14 μέρες να φας 2-3.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Syndication