efaki έγραψε:
rodom, να προσθέσω:για κάθε 100 τυριού υπολόγιζε γύρω στα 3 γρ υδ/κων ακόμα και για αυτά που λένε 0γρ ανά μερίδα 30γρ (εκτός και αν γράφουν παραπάνω- εξαρτάται από το τυρί).
Ως παθούσα, έχω να σου πω να προσέχεις με light και zero. Ξεκίνησα με 1 κουτάκι και κατέληξα με ένα μπουκάλι την ημέρα! τραγικό- αλλά αλήθεια! νομίζω είχα εθιστεί πραγματικά. Κράτα το μέτρο!!!
Καλησπέρα και πάλι παιδιά! είμαι πολύ προβληματισμένη! έκανα την πρώτη φάση της δίαιτας θέλοντας να χάσω 4-5 κιλά! έχασα 2,5, αλλά μετά τις 14 ημέρες έπεσα με τα μούτρα στις σοκολάτες! Για δύο ημέρες έτρωγα από δύο ημερησίως. Μετά αισθανόμουν τύψεις και φουσκωμένη και το ξαναέριξα στη δίαιτα!
Έχω κάνει κι άλλες 14 μέρες δίαιτα πρώτης φάσης, αλλά έχασα μόνο μισό κιλό, παρ'ότι την ακολούθησα πιστά!
Ο φόβος μου είναι ο εξής: αν για κανά δυο μέρες, μετά την πρώτη φάση φάω κανά δυο σοκολάτες, καθ΄ότι και σοκολατομανής, θα πάρω αμέσως τα κιλά που χάνω κάθε φορά;
Πρέπει δηλαδή οπωσδήποτε η μετάβασή μας στους υδατάνθρακες να είναι τόσο σταδιακή, αλλιώς οποιαδήποτε παρασπονδία έστω και για μια δυο μέρες, μας φέρνει πάλι τόσο πίσω;;;
Περιμένω τις απαντήσεις και τις πολύτιμες συμβουλές σας!! φιλιά σε όλους και καλή προσπάθεια!!