Μαριαννακι, ενα θερμο καλωσορισμα και απο μενα.

Ειναι φυσιολογικο, να εχεις ολες αυτες τις αποριες. Ξερω οτι εγω ειχα περισσοτερες απο σενα οταν ξεκινησα. Μετα απο ενα χρονο περιπου στην ατκινς, θα σου πω την προσωπικη μου εμπειρια. Τα κιλα που ηθελα τα εχασα. Εδω και 4-5 μηνες ειμαι στη φαση της συντηρησης, ή οπως ειναι το σωστο, στην σωστη διατροφη που πρεπει να εχουμε. Εχω φαει και μακαρονια, και τουρτα και πιτσες. Οχι βεβαια την ιδια μερα. Τις τελευταιες μερες, επειδη με ταλαιπωρει ενας φοβερος πονοδοντος, παιρνω αντιβιωση δυνατη. Ο οδοντιατρος μου, μου ειπε να τρωω πολυ καλα, γιατι ειναι βομβα για το στομαχι. Ελα ομως που δεν μπορω να μασησω! Ετσι λοιπον, αναγκαστικα τις τελευταιες μερες, τρωω απαγορευμενα. Δλδ, να κατι πουρεδες, να κατι τραχαναδες, να κατι νια-νια μακαρονια. Καθε πρωι ανεβαινω στη ζυγαρια, τρεμοντας για το τι θα δουν τα ματακια μου!!! Τιποτα!!! Η ζυγαρια ειναι καλη μαζι μου!!! 64 πριν, 64 και τωρα. Διδαγμα: Οταν μπεις στη δια βιου συντηρηση και τρως νορμαλ, δεν θα τα ξαναπαρεις τα κιλα σου.Δεν αποκλειεις τιποτα απο την διατροφη σου. Απλα τρεφεσαι σωστοτερα. Γιατι μη μου πεις οτι τα γαριδακια και τα πατατακια, υπηρξαν ποτε υγιεινη επιλογη.....