Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: γεια σας και παλι

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6297

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
dimitrisd έγραψε:
mamamaria έγραψε:
το σώμα μας αποτελείται από πρωτεϊνες, λίπος και νερό.

. ολα τα θηλαστικα την ιδια συσταση ιστων εχουν. πρωτεϊνες, λιπος και νερο, αλλα μερικα ειναι αυστηρα χορτοφαγα.

Ναι αλλα πως εχουν τοσο λιπος?Το σκεφτηκες ποτε αυτο?
χορτοφαγα θηλαστικα ειναι και τα ελαφακια.... οχι μονο οι αγελαδες. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι υπαρχουν απειρα επιχειρηματα υπερ της συκγεκριμενης διατροφης και πως το συγκεκριμενο το βρισκω ατυχες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6298

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γιατί πέφτουν τα μαλλιά; από το περιοδικό vita
Oι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν περίπου 50-100 τρίχες καθημερινά, οι οποίες ωστόσο αναπληρώνονται καθώς στη θέση τους φυτρώνουν νέες. Πολλές φορές, όμως, αυτή η καθημερινή ρουτίνα μετατρέπεται σε πρόβλημα όταν χάνουμε περίπου τη διπλάσια ποσότητα μαλλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα (περισσότερο από 2 μήνες). Στην περίπτωση που τα μαλλιά σας πέφτουν με ανησυχητικούς ρυθμούς για αρκετό καιρό, είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε ένα δερματολόγο. Oι πιο συνηθισμένοι λόγοι της τριχόπτωσης στις γυναίκες εντοπίζονται στην ανεπάρκεια σιδήρου και φερριτίνης στο αίμα, στην έλλειψη φυλλικού οξέος, σε διάφορα ενδοκρινικά προβλήματα, όπως π.χ. μια δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ή στη λήψη φαρμάκων. O γιατρός θα σας ρωτήσει αν έχετε διαταραχές στην περίοδό σας και πολυκυστικές ωοθήκες, αν έχετε περάσει πρόσφατα μια σοβαρή λοίμωξη ή έχετε υποστεί σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Πολλές φορές, ο λόγος της έντονης τριχόπτωσης είναι πολύ πιο απλός, καθώς μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και μετά από μια εξαντλητική δίαιτα, η οποία στέρησε τον οργανισμό σας από πολύτιμα στοιχεία και πρωτεΐνες. Μαζί με την αγωγή που θα σας δώσει, θα υπογραμμίσει τη σημασία της σωστής διατροφής, που συμβάλλει καθοριστικά στην υγεία των μαλλιών. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μην αγχώνεστε: Σύμφωνα με έρευνες, το στρες συγκαταλέγεται στους πιο σημαντικούς παράγοντες -της παροδικής, ευτυχώς- τριχόπτωσης.
Έχεις ελέγξει όλα τα υπογραμμισμένα. Όσο για το θέμα της διατροφής σίγουρα πρωτείνες έπαιρνες από την άτκινς. Σαλατούλες έτρωγες; βιταμινούλες συμπλήρωμα έπαιρνες; για να καλύψεις το θέμα πολύτιμα στοιχεία; Ξέρεις οι γιατροί συνηθως όταν δεν ξέρουν τι φταίει συνήθως το βαφτίζουν ίωση στη δική σου περίπτωση μια χαρά τους έκανε για δικαιολογία και η δίαιτα που ακολουθείς. Γι αυτούς είναι το προφανές, η δικαιολογία για την αχρηστία τους να βρουν τι φταίει.
Από την άλλη πλευρά το περιοδικό men s health γράφει:
Η τριχόπτωση είναι παρενέργεια που παρατηρείται συχνά σε άτομα που ακολουθούν δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε ο Ατκινς παρατηρήθηκε ότι το 10% των ατόμων που ακολουθούσαν τη δίαιτά του παρουσίασαν τριχόπτωση. Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο και σε άτομα που έχασαν ραγδαία βάρος, όπως επίσης και σε άτομα που ακολουθούν δίαιτες με πολύ λίγες θερμίδες.
Καλές πηγές: ολικής αλέσεως ψωμί, δημητριακά, καστανό ρύζι, φρούτα.
Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν είναι όλα τα σχήματα διατροφής για όλους. Ίσως να μην ταιριάζει η δίαιτα ατκινς στον οργανισμό σου (άσχετα εαν είναι αποτελεσματική) καλλίτερα να δοκιμάσεις έναν άλλο τρόπο διατροφής.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6299

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Υπάρχει ρε παιδιά τέτοια έρευνα του άτκινς και δεν αναφέρεται πουθενά;Πού μπορώ να τη βρώ;Το ποσοστό που αναφέρεται (10%)είναι εξαιρετικά υψηλό,και θα ήθελα να μελετήσω την έρευνα για να δώ αν υπάρχει αποκατάσταση.

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6300

• thalia_gr
  • Το Άβαταρ του/της thalia_gr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα, κι εγώ κάνω αυτή την διατροφή από τις 19/10 και για 1 μήνα δεν έπερνα συμπλήρωμα διατροφής και το μαλλί μου το φάβω συνέχεια γιατί το έχω άσπρο αλλά αυτά περι τριχόπτωσης δεν με αγγιξαν καθόλου.
Αν και στην αρχή φοβόμουνα να μην το πάθω μιας και το αναφέρατε μέσα αλλά τίποτα τα μαλλιά μου είναι μια χαρά. Εγώ 2 λόγους μπορώ να δώσω: 1: δεν τρώγατε σωστά (λαχανικά αρκετά) 2: οργανικό (ακόμα και το στρες ή κάποιο χαλασμένο δόντι μπορεί να προκαλέσει φοβερή τριχοπτωση).

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6302

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
αν στον γιατρο, καλη μου Χρυσα, δεν ελεγες για την ατκινς, θα σου ελεγε την γνωστη καραμελα με το αγχος. Τον βολεψες ως προς την διαγνωση, λεγοντας του για την ατκινς. Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες, οτι ειναι βασικοτατο, να παρεις πολυβιταμινες σε οποιαδηποτε διαιτα-διατροφη κανεις. Απο την αρχη, δεν υπηρξε ουτε μια μερα, που να μη φαω λαχανικα. Επειδη σου μιλαει ενα ατομο, το οποιο εχει ψωνιο με τα μαλλια της, μια ζωη ξανθια με ανταυγιες, τα τελευταια δυο χρονια, ξαναγυρισα στο φυσικο μου, γιατι οταν εκανα ανταυγιες, οι μισες εφευγαν μαζι με το αλουμινοχαρτο. Εκανα πλακα με την κομμωτρια μου, και της ελεγα οτι θα πληρωσω μονο τις μισες ανταυγιες. Πριν μια εβδομαδα, ξαναεκανα. Η κομμωτρια μου, επαθε την πλακα της. Ουτε τριχες εφυγαν, αλλα και το μαλλι απαλο, σαν φυσικο!!! Τι να σου πω; Κανενας ανθρωπος δεν ειναι ιδιος με τον αλλο.
Παντως δεν μας απαντησες. Βιταμινες επαιρνες;
love your self

Re: γεια σας και παλι 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6304

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Υπάρχει ρε παιδιά τέτοια έρευνα του άτκινς και δεν αναφέρεται πουθενά;Πού μπορώ να τη βρώ;Το ποσοστό που αναφέρεται (10%)είναι εξαιρετικά υψηλό,και θα ήθελα να μελετήσω την έρευνα για να δώ αν υπάρχει αποκατάσταση.
[url:2aoifgu8]www.menshealth.gr/grooming.general.6.5927.html[/url]
εκεί το διάβασα τώρα το κατά πόσο αληθεύει ρώτα το περιοδικό

[url:2aoifgu8]www.diagnose-me.com/cond/C656860.htm[/url]
κοίτα και αυτό
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication