Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Μετά από 1 εβδομάδα! Απογοήτευση!

Μετά από 1 εβδομάδα! Απογοήτευση! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6201

• zoulou
  • Το Άβαταρ του/της zoulou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας!
Ξεκίνησα πριν μία εβδομάδα ακριβώς,
σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 2 κιλά πάνω. :o cry: :cry:
Εντάξει, το παραδέχομαι, έτρωγα περισσότερα αλλαντικά και τυριά :oops:
αλλά δεν περνούσα το όριο των 20 υ. την ημέρα.
Λέτε να φταίει αυτό?
Τι να κάνω???
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μετά από 1 εβδομάδα! Απογοήτευση! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6203

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
fryingpan yingpan Βρε zoulou πως πρόλαβες να απαγοητευτείς μέσα σε μια εβδομάδα. Βέβαια πρώτη φορά ακούω άνθρωπου που έκανε ατκινς και την πρώτη εβδομάδα όχι μόνο δεν έχασε αλλά πήρε και κιλά. Κάτι δεν μου πάει καλά σ΄ αυτό. Επομένως:
1. Ξαναζυγίσου αύριο μήπως μιλάμε για καμιά απλή κατακράτηση
2. Εκτός από αλλαντικά (που έχουν αλάτι, νιτρικά και κάποια και υδατάνθρακες) και τυριά, σαλάτες έτρωγες ή σκετο κρεας-τυρί-σαλάμι. Ανέβασε αν θέλεις ένα ημερήσιο μενού σου μήπως οι παλιότεροι εντοπίσουν κάτι που δεν έχεις εσύ αντιληφθεί.
3. Δεν αναφέρεις πουθενά τα στοιχεία σου:φύλο, ύψος, βάρος, ηλικία, μεταβολική αντίσταση (αν έχεις κάνει δίαιτες στο παρελθόν που έχουν καταστρέψει το μεταβολισμό σου),αν παίρνεις φάρμακα.
4. Δοκίμασε μια μέρα μόνο κρέας (χοιρινό ή αρνί) και σαλάτα. Ζυγίσου την επόμενη να δεις αν κουνήθηκε η ζυγαρια
Καμιά φορά κάτι μικρό κάνει μεγάλη ζημιά και μπλοκάρει μια ολόκληρη προσπάθεια αλλά να θυμάσε όλοι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε hug g
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Μετά από 1 εβδομάδα! Απογοήτευση! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6207

• zoulou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να τι έφαγα χθες!
Πρωί: ένα αυγό ολόκληρο + 2 ασπράδια, 2 φέτες τυρί, 2 φέτες ζαμπόν + καφέ (χωρίς ζάχαρη) με λίγο γάλα.
Μεσημέρι: Μπιφτέκια (χωρίς ψωμί) με 100 gr ντομάτα και αγγούρι, (η ντομάτα ήταν μέσα στα μπιφτέκια) και λίγη φέτα.
Απόγευμα: 2 φέτες κίτρινο τυρί
Βράδυ: 1 ½ μπούτι κοτόπουλου + κατίκι Δομοκού.

Είμαι πλέων 80 κιλά, και 1.70 ύψος.
Α, την επόμενη εβδομάδα θα αδιαθετήσω, αλλά μακριά δεν είναι για κατακράτηση?
Επίσης παίρνω χάπι για θυρεοειδή, και αντισυλληπτικά.
Έχω κάνει στο παρελθόν κάποιες δίαιτες, για να χάσω 10 κιλά (τουλάχιστον), αλλά πάντα στο τέλος τα ξανά έπαιρνα.

Αυτά για εμένα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου mary.
Καλημέρα σε όλους….

Re: Μετά από 1 εβδομάδα! Απογοήτευση! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6209

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
zoulou hi!!
Απο οτι ειδα στο μενου σου, το λαθος ειναι το πολυ τυρι. Φετα, κιτρινο τυρι και κατικι δομοκου, μιλαμε για πολυ αλατι!! Και επειδη ακριβως περιμενεις να αδιαθετησεις, ο οργανισμος σου με τοσο αλατι, ρουφαει σαν σφουγγαρι.
α) περιορισε λιγο τα τυρια
β) πιες νερο. Πολυ νερο!!
γ) ξαναζυγισου οταν θα σου τελειωσει η περιοδος. Θα εκπλαγεις απο την διαφορα.
love your self

Re: Μετά από 1 εβδομάδα! Απογοήτευση! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6210

• Run_Lola
  • Το Άβαταρ του/της Run_Lola
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνώ με το Ρουλάκι. Ούτως ή άλλως τα χάπια που λαμβάνεις για το θυροειδή και τα αντισυλληπτικά προκαλούν κατακράτηση και σε συνδυασμό με την επερχόμενη περιόδο...λογικό είναι να σου δημιουργούν κατακράτηση. Άλλο θέμα που δεν διευκρίνισες είναι εάν έχεις πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, και εγώ την πρώτη εβδομάδα δεν είχα καμία θετική ένδειξη. Στο τέλος όμως της δεύτερης εβδομάδας "ξεφούσκωσα", έχασα αρκετούς πόντους και είδα και διαφορά στη ζυγαριά. Τώρα είμαι στο δεύτερο μήνα και έχω χάσει ήδη 4 κιλά και αρκετούς πόντους (που θα αντιστοιχούσαν σε 6 κιλά με τις άλλες συμβατικές δίαιτες).
Ουσιαστικά, εάν διαβάσεις αρκετά posts παιδιών από το site,θα διαπιστώσεις ότι το πιο φοβερό είναι η διαφορά στους πόντους. Κάνε υπομονή, είναι ακόμα αρχή για να έχεις απαιτήσεις για "θεαματικά" αποτελέσματα εν μία νυκτί. Εξάλλου τις πρώτες μέρες υπάρχει πάντοτε και απώλεια υγρών και ο οργανισμός προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα όπου θα καίει λίπος και όχι γλυκόζη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απογοητεύεσαι. Σύμφωνα με μια παλιά κινέζικη παροιμία "ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων, ξεκινά με μερικά απλά βήματα". Τέλος, θα σου σύστηνα να διαβάσεις το βιβλίο του Ατκινς. Θα σε βοηθήσει πολύ μιας και εξηγεί με απλά λόγια πώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής, ποια τα οφέλη και τι πρέπει να προσέχουμε. Κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

Καλή συνέχεια :-)

Re: Μετά από 1 εβδομάδα! Απογοήτευση! 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6213

• zoulou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας!
Εντάξει λοιπόν, μειώνω το τυρί και παίρνω δυνάμεις και κουράγιο για τη συνέχεια.
Α! Την τουαλέτα επισκέπτομαι παρά μέρα, ενώ παλιά ήταν καθημερινή συνήθεια.
Και ξέχασα να γράψω ότι είμαι 33 ετών (ζωή να έχω), παίζει ρόλο?

Θα ψάξω και για το βιβλίο..
Αχ, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication