Παιδιά καλησπέρα !!!
Είμαι μέλος από τον Αύγουστο και μπαίνω μόνο για να βλέπω post και ερωτήσεις-απορίες!
Αποφάσισα να γίνω πιο ενεργό μέλος !

P Και να σας βοηθήσω και να με βοηθήσετε ,να ανταλλάξουμε απόψεις και συμβουλές!
Το Πάσχα έκανα και εγώ εξετάσεις αίματος!Οι τελευταίες που είχα κάνει δεν ήταν και οι καλύτερες...Αλλά ήταν πριν ξεκινήσω τη διατροφή!
Στόχος μου δεν ήταν να χάσω κιλά (ίσως κανά 2 απλά γτ εγώ έχω κόλλημα στο κεφάλι.)Ήθελα να βρω έναν άλλο τρόπο διατροφής ..Να δοκιμάσω και κάτι άλλο!Και πραγματικά μου αρέσει!1Ήμουν καθαρά ΠΑΙΔΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ!!ό,τι έβγαινε σε κρακεράκι -κουλουράκι ολικής και κανονικό το έπαιρνα!
Μπορεί να έτρωγα και όλη μέρα 2-3 κουλούρια Θεσσαλονίκης και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη..(Αλλά αυτά είναι για άλλο post στο site!

)
Το σάκχαρό μου ήταν 79!Η ουρία 35 ,ολική χοληστερόλη 197 με κακή 95 και καλή 92 !!!!Τριγλυκερίδια 44 ασβέστιο και λοιπά όλα τέλεια!!!!
Μόνο ο αιματοκρίτης ήταν 36,7 αλλά έχουμε και τον έμμηνο κύκλο εμείς τα κορίτσια..Και αυτό μου το είπε ένας συνεργάτης μου γιατρός!!
Συνεχίστε με θάρρος και τσαμπουκά!Η διατροφή έχει μέλλον..Οι υδατάνθρακες ,πάλι,ΌΧΙ...