Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: εκανα εξετασεις αιματος

εκανα εξετασεις αιματος 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #601

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εδω πλεον δεν μιλαμε μονο για στηριξη αλλα για πεντακαθαρη παροτρυνση. σε αποσταση 2,5 περιπου μηνων ειδα αυτες τις διαφορες: αιματοκριτης απο 32 σε 36, χοληστερολη ολικη απο 228 σε 200 και HDL απο 54 σε 92!!!!! και να σκεφτει κανεις οτι την ατκινς την κανω απο 18 δεκεμβριου. ξεκινησε κι ο συζυγος προσφατως και μαλιστα πολυ ζεστα. κουφανε και το σερβιτορο σε χασαποταβερνα. του λεει: θα μας φερεις 2 κιλα αρνισια παϊδακια, γλυκαδια τηγανιτα αλλα σε παρακαλω βγαλε το καροτο απο τη σαλατα γιατι ειμαστε σε διαιτα. χαχαχα! ποσο καιρο αραγε θα το λεει για ανεκδοτο ο κακομοιρης;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: εκανα εξετασεις αιματος 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #602

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
αληθεια? μπραβο ειλικρινα γιατι αποδυκνυεις κ με νουμερα οτι κανενα κακο δεν υπαρχει σε ολους αυτος που εκφερουν κ υποστηριζουν την αποψη οτι τα πολλα κρεατικα , λιπη κτλ καθε αλλο παρα καλο κανουν! λεμα ξανα οτο τρωμε λιπος αλλα καιμε λιπος!!

Re: εκανα εξετασεις αιματος 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #605

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αχ αυτές τις ατάκες πρέπει να τις καταγράφω. Την προηγούμενη Δευτέρα στο γήπεδο ζήτησα από το κυλικείο ζαχαρίνη. Βασικά νόμιζα πως δεν είχε και για αυτό δεν έμπαινα στον κόπο τόσο καιρό. "Έναν καφέ σκέτο με 5 ζαχαρίνες" της λέω. Γυρίζει, κοιτάζει περίεργα -τόσο καιρό τον έπαιρνα σκέτο-, και τις λέω: "Τη ζάχαρη έχω κόψει, όχι την απόλαυση!" :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: εκανα εξετασεις αιματος 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1198

• thomasskoy
  • Το Άβαταρ του/της thomasskoy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χαχαχα πρεπει να τις καταγραψουμε.

Re: εκανα εξετασεις αιματος 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1587

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Παιδιά καλησπέρα !!!
Είμαι μέλος από τον Αύγουστο και μπαίνω μόνο για να βλέπω post και ερωτήσεις-απορίες!
Αποφάσισα να γίνω πιο ενεργό μέλος ! :P P Και να σας βοηθήσω και να με βοηθήσετε ,να ανταλλάξουμε απόψεις και συμβουλές!
Το Πάσχα έκανα και εγώ εξετάσεις αίματος!Οι τελευταίες που είχα κάνει δεν ήταν και οι καλύτερες...Αλλά ήταν πριν ξεκινήσω τη διατροφή!
Στόχος μου δεν ήταν να χάσω κιλά (ίσως κανά 2 απλά γτ εγώ έχω κόλλημα στο κεφάλι.)Ήθελα να βρω έναν άλλο τρόπο διατροφής ..Να δοκιμάσω και κάτι άλλο!Και πραγματικά μου αρέσει!1Ήμουν καθαρά ΠΑΙΔΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ!!ό,τι έβγαινε σε κρακεράκι -κουλουράκι ολικής και κανονικό το έπαιρνα!
Μπορεί να έτρωγα και όλη μέρα 2-3 κουλούρια Θεσσαλονίκης και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη..(Αλλά αυτά είναι για άλλο post στο site! :lol: :lol: )
Το σάκχαρό μου ήταν 79!Η ουρία 35 ,ολική χοληστερόλη 197 με κακή 95 και καλή 92 !!!!Τριγλυκερίδια 44 ασβέστιο και λοιπά όλα τέλεια!!!!
Μόνο ο αιματοκρίτης ήταν 36,7 αλλά έχουμε και τον έμμηνο κύκλο εμείς τα κορίτσια..Και αυτό μου το είπε ένας συνεργάτης μου γιατρός!!
Συνεχίστε με θάρρος και τσαμπουκά!Η διατροφή έχει μέλλον..Οι υδατάνθρακες ,πάλι,ΌΧΙ...
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: εκανα εξετασεις αιματος 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1590

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς μας ήρθες lamare! Αναμένουμε σχόλια και εντυπώσεις από την διατροφή καθώς και τις πολύτιμες πληροφορίες που παίρνεις λόγω της ιδιότητάς σου! :)
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.057 δευτερόλεπτα

Syndication