Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα διατροφής

Πρόγραμμα διατροφής 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5607

• ntomata
  • Το Άβαταρ του/της ntomata
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γειά σας!ειμαι καινούργια στο site αν κ το διαβάζω καιρό.ειμαι 1.70 ύψος και 73κιλά.όπως καταλαβαίνετε θέλω να χάσω γύρω στα 10-15 κιλά.παλαιότερα ήμουν 90κιλά κ κατάφερα να χάσω 17 κιλά.είναι ευκολο κάποιος να μου δώσει κάποιο πρόγραμμα διατροφης βασισμένο στην άτκινς?βρήκα ένα ενεδεικτικό πρόγραμμα του admin αλλά δυσκολεύομαι να το ακολουθήσω.υπάρχει κάποιο άλλο με περισσότερο φαγητό?δεν μπορώ να υπολογίσω μόνη μου τους υδατάνθρακες και αφετέρου είμαι άνθρωπος που αν δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής,ξεφεύγει!επίσης,πόσα κουτάκια coca-cola light μπορώ να πίνω την ημέρα?κύβους κνορ και γενικά σκευάσματα τυπου κνορ μπορώ να χρησιμοποιω στο μαγείρεμα?ζαχαρίνη?λεμόνι?ξύδι?αλάτι?σε τι ποσότητες?συγνώμη που έχω τόσες απορίες αλλά πραγματικά θέλω να τα χάσω πολύ αυτά τα κιλά!με ταλαιπωρούν 2 χρονια.νομίζω οτι η ατκινσ θα δωσει στον οργανισμό μου την ώθηση που του χρειάζεται.σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πρόγραμμα διατροφής 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5612

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
λοιπον πολυ μαρεσει το ονοματακι σου!!!! :lol: :lol: ηθελε φαντασια το ομολογω λοιπον ντοματουλα, υπαρχει μεσα στο site ενα κομματι το οποιο λεγεται "τι εφαγες σημερα?" εκει θα βρεις ενα σωρο παραδειγματα του τι τρωμε πανω κατω στην καθημερινοτητα μας κ θα καταλαβεις τι παιζει!! goodluck odluck

Re: Πρόγραμμα διατροφής 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5617

• ntomata
  • Το Άβαταρ του/της ntomata
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ενα διαιτολόγιο που μπορώ να βρω? hungry ngry

Re: Πρόγραμμα διατροφής 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5618

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Hi ntomata και καλωσηλθες. Ολοι εμεις που ακολουθουμε αυτη τη διατροφη, την ακολουθουμε και για τον λογο οτι δεν εχει συγκεκριμενο διαιτολογιο, που αποδεδειγμενα, κουραζει. Τρωγε ο,τι θες, αρκει να ειναι εκτος των απαγορευμενων.
coca cola, θα σου ελεγα να μην πινεις πανω απο δυο την ημερα. καποιους τους κολλαει.
Τα κνορ να τα αποφευγεις, γιατι εκτος του οτι εχουν υδ/ες, εχουν πολυ-πολυ αλατι, και δεν θελουμε κατακρατηση, ετσι δεν ειναι;
Ζαχαρινη, μπορεις, ξυδι, μπορεις, λεμονι οχι πολυ, γιατι εχει κι αυτο υδ/ες.
welcome2 lcome2
love your self

Re: Πρόγραμμα διατροφής 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5624

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
βρε στο κομματι που σου ειπα να κοιταξεις εχει διαιτολογια ουσιαστηκα απο διαφορα ατομα τι τρωμε καθε μερα! μην περιμενεις οτι θα εχουμε ενα διαιτολογιο εβδομαδιαιο στανταρ για ολους! αυτα τα κανουν μονο οι διαιτολογοι κ μετα ..... πεινας!!!!!!!!!! εμεις εδω αυτοσχεδιαζουμε συμφωνα με τα επιτρεπομενα κ δεν πειναμε!!!

Re: Πρόγραμμα διατροφής 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5633

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επειδή και εγώ μόνο εάν έχω κάποιο πρόγραμμα σαν οδηγό μπορώ να αποδώσω, έφτιαξα για μένα μια φόρμα και βάση αυτής πορεύομαι. Είμαι στην πρώτη εβδομάδα και έχασα 2 κιλά, πολύ καλά εάν σκεφτείς ότι χάνω παααααρα πολύ δύσκολα συνήθως. Ας την ελέγξουν οι παλιότεροι για να μην σε πάρω στο λαιμό μου μια που είμαι σχετικά καινούργια στην Ατκινς.
Πρωϊνό:
γιαουρτάκι πλήρες στραγγιστό με zαχαρίνη και κανέλα
Δεκατιανό:
1 πράσινο τσάι + 50 γρ τυράκι κίτρινο
Γεύμα:
πρωτεϊνη (ότι κρέας ή ψαρικό μαγειρέψω δηλαδή) + 100 γρ σαλάτα μαρούλι ή ραδίκια ή σπανάκι ή μπρόκολο ή λάχανο
Σημείωση: κανονική μερίδα κρεατικό ή ψαρικό, κανονική σαλάτα + 1κσ λάδι ή μαγιονέζα
Απόγευμα:
1 πράσινο τσάι + ανθότυρο με ζαχαρίνη
Βράδυ:
ομελέτα με τυράκι + 2-3 φύλλα μαρούλι ή σουβλάκια + 2-3 φύλλα μαρούλι ή τονοσαλάτα ή ceazar ή σαλάτα με λουκάνικο γαλοπούλας
Σημείωση λίγη σαλάτα για το βραδυνό περισσότερη πρωτεϊνη.
Λογικά μ΄αυτή τη φόρμα δεν ξεπερνάς τους 20 υδατάνθρακες.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication