Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ποσο ασφαλης είναι η ασπαρτάρμη

ποσο ασφαλης είναι η ασπαρτάρμη 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5574

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γενικά δεν είμαι λάτρης των γλυκών αλλά τον καφέ μου είναι αδύνατον να τον πιώ σκέτο. Πήρα λοιπον caderell. Έχω διαβάσει κάπου οτι είναι καρκινογόνα η ασπαρτάρμη, τουλάχιστον στα κουνέλια που έγιναν πειράματα. Τώρα βέβαια θα μου πείτε εγώ δεν είμαι κουνέλι αλλά είναι κάτι που με προβληματίζει. Τρεις κουταλίτσες του καφέ λέτε να είναι επικίνδυνες;;;;
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ποσο ασφαλης είναι η ασπαρτάρμη 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5575

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Από όσα έχω διαβάσει, οι νέες μελέτες δεν ενοχοποιούν την ασπαρτάμη τουλάχιστον εφόσον λαμβάνεται σε λογικές ποσότητες. Πάντως και στο forum θα δεις ότι υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές όπως natreen και ταμπλέτες cologran (από lidl) που δεν περιέχουν ασπαρτάμη αλλά άλλα γλυκαντικά

Re: ποσο ασφαλης είναι η ασπαρτάρμη 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5576

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
eva7 έγραψε:
Από όσα έχω διαβάσει, οι νέες μελέτες δεν ενοχοποιούν την ασπαρτάμη τουλάχιστον εφόσον λαμβάνεται σε λογικές ποσότητες. Πάντως και στο forum θα δεις ότι υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές όπως natreen και ταμπλέτες cologran (από lidl) που δεν περιέχουν ασπαρτάμη αλλά άλλα γλυκαντικά
Σ΄ ευχαριστώ πολύ μάλλον θα προτιμήσω μια από τις δύο που λες. Είμαι καινούργια στο φόρουμ και δεν έχω διαβάσει όλες τις καταχωρήσεις.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: ποσο ασφαλης είναι η ασπαρτάρμη 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5595

• Run_Lola
  • Το Άβαταρ του/της Run_Lola
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η ασπαρτάμη είναι μία από τις πιο διφορούμενες γλυκαντικές ουσίες της εποχής μας. Όσες έρευνες χρηματοδοτούνται από εταιρείες που παράγουν ή χρησιμοποιούν ασπαρτάμη, θεωρούν ότι είναι ακίνδυνη ενώ άλλες ανεξάρτητες έρευνες θεωρούν ότι είναι βλαβερή για τον ανθρώπινο οργανισμό. Καλό θα ήταν να την αποφεύγεις και να χρησιμοποιείς άλλα γλυκαντικά μέσα. Μπορείς να απευθυνθείς και σε καταστήματα βιολογικών τροφών που διαθέτουν μεγάλη ποικιλία γλυκαντικών (ξέχνα όμως την φρουκτόζη καθώς και το αγνό μελάκι).
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication