Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μετα την απωλεια κιλων τι??

Μετα την απωλεια κιλων τι?? 17 Χρόνια 10 Μήνες πριν #390

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Καλησπερα ξανα σε ολους! θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. καθως κανουμε τη διαιτα σιγα σιγα αυξανουμε τους υδατανθρακες.Οταν φτασουμε στο επιθυμητο βαρος και δεν θελουμε να χασουμε αλλο, εχουμε βαλει ηδη στη διατροφη μας σχεδων ολες τις τροφες πουστην αρχη απαγορευονται, θα ηθελα να μου πειτε ενα εστω στο περιπου διαιτολογιο για να καταλαβω πωσ περιπου θα βολευω τους υδατανθρακες αργοτερα. ποσους περιπου θα τρωμε δηλαδη για νασυντηρηθουμε και αν υπαρχουν καποιοι κανονες. π.χ. αν το μεσημερι φαμε μακαρονια η οσπρια μηπωσ δεν θα φαμε τοστ στο πρωινο? θα ηθελα ενα παραδειγμα για να καταλαβω γιατι μιλαμε συνεχως για τοπως θα χασουμε τα κιλα αλλα δεν μιλαμε στο πωσ θα ειναι η φαση σ συντηρησης. Επισης διανυω ηδη την 3η εβδομαδα κ αεχω χασει 4,5 κιλα αλλα δεν παει παρακατω με τιποτα! και φαντασου οτι δεν εχω αυξησει τους υδατανθρακες περα απο 20! σκευτομαι μηπως θα μπορουσε να επιρεαζει το γεγονος οτι περιμενω σε 2-3 μερες περιοδο, αλλα εχω αγχωθει που δεν κατεβαινει!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μετα την απωλεια κιλων τι?? 17 Χρόνια 10 Μήνες πριν #393

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλησπέρα!

Ουσιαστικά αυξάνεις όσο θες, μέχρι να δεις ότι αρχίζεις να παίρνεις κιλά. Σε κάθε φάση μετράμε υδατάνθρακες. Απλα στην τελευταία φάση έχουμε βρει το όριο μας και ξέρουμε πως οτιδήποτε πάνω από εκεί μας βλάπτει.

Η Άτκινς δεν έχει όρια. Δηλαδή απλά μετράμε υδατάνθρακες, μέχρι να βρούμε ποια ποσότητα μας βλάπτει. Από εκεί και πέρα απλά φροντίζουμε να τρώμε κάθε φορά λιγότερους από το όριό μας. Ο υδατάνθρακας βλάπτει γενικώς. Οπότε όσο λιγότερους τρως, τόσο καλύτερα για σένα.

Σχετικά με την καθυστέρηση, αν δεν υπάρχει πιθανή εγκυμοσύνη στη μέση, απλά είναι λόγω άγχους. Επίσης όπως όλοι οι οργανισμοί και ο δικός σου προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Είναι πιθανό κάποια στιγμή να παρουσιαστεί κάποια καθυστέρηση. Στην δική μου περίπτωση πχ έγινε μετά από 4 μήνες αν θυμάμαι καλά! Αφού είχα κάνει δύο τεστ εγκυμοσύνης... :roll:
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication