Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Νομίζω ότι κάτι δεν κάνω καλά....αλλά τι???

Νομίζω ότι κάτι δεν κάνω καλά....αλλά τι??? 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1504

• Eroika
  • Το Άβαταρ του/της Eroika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας

Έχω ξεκινήσει την διατροφή από αρχές Φεβρουαρίου και μπορώ να πω ότι το site σας με βοήθησε αρκετά για να ξεκινήσω. Είμαι 31 χρονών 1.72 ύψος και όταν ξεκίνησα ήμουν 94 κιλά.
Γενικός είμαι άνθρωπος που του αρέσει το κρέας οπότε δεν βρήκα την διατροφή αυτή ιδιαίτερα βαρετή. Από την άλλη ψωμί δεν έτρωγα ποτέ μαζί με το φαγητό και η έλλειψη από όσπρια και ζυμαρικά δεν μου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα.
Παρόλο που δεν περικλείνω πολύ από τους υδατάνθρακες που επιτρέπονται έχω χάσει συνολικά 6 κιλά, τα οποία κατά την γνώμη μου θεωρώ ότι είναι πολύ λίγα για το διάστημα αυτό (βέβαια οι γνωστοί που με βλέπουν θεωρούν ότι έχω χάσει 10….αλλά μου την δίνει που δεν βλέπω αποτελέσματα στην ζυγαριά)

Το πρόγραμμα διατροφής μου είναι:
Πρωί: Ομελέτα με 2 αυγά με κομμένο ζαμπόν και 1 κουταλιά τυρί Φιλαδέλφεια
Ή 2 αυγά βραστά με 2 τυράκια babybell
Καφές με 3 κουταλιές ζαχαρίνη χωρίς γάλα (2-3 την ημέρα)
Απόγευμα γύρω στις 6 : Μπριζόλα/κοτόπουλο/Σολωμός/ με 4 φύλλα μαρούλι ή 1 ντομάτα και φέτα

Θεωρώ ότι δεν ξεπερνάω τους επιτρεπόμενους υδατάνθρακες

Ίσως το λάθος να οφείλετε στο ότι συνήθως δεν τρώω τίποτα για μεσημέρι και μένει πολλές ώρες το στομάχι άδειο (πάνω από 10 ώρες)

Έχω και μια ερώτηση, γιαούρτι μπορώ να φάω το μεσημέρι?, διάβασα σε κάποια post ότι δεν βοηθάει ιδιαίτερα αλλά είναι το μόνο εύκολο που μπορώ να πάρω μαζί μου στην δουλειά
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νομίζω ότι κάτι δεν κάνω καλά....αλλά τι??? 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1506

• foteinoula
  • Το Άβαταρ του/της foteinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου!
και εγω εχω πολύ μικρή απώλεια κιλών, δηλαδη 5 σε 3,5 μήνες. Αυτο έχει να κάνει με τον οργανισμό. Αφού είπες ότι αυτή η διατροφή δεν σε κουράζει κάνε υπομονή και θα φανεί το αποτέλεσμα!!
δεν ξέρω αν το ότι δεν χάνεις πιό γρήγορα οφείλεται στο ότι δεν τρώς το μεσημέρι. σίγουρα όμως ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΙ!!! Το μεσημέρι μπορείς να πάρεις μαζί σου γιαούρτι απλά κοιτάς τους υδατάνθρακες. το τοτάλ με κανονικά λιπαρα έχει 3,2 ανα 100 γραμ.Αρα αν το μεσημέρι φας ένα τέτοιο παίρνεις 6,4 συνολικά γιατί είναι 200 γραμ το ένα.
επίσης μπορείς να πάρεις και τυράκια μαζί σου!!!
κατά τα άλλα δεν νομιζω από αυτά που γράφεις ότι υπάρχει κάποιο λάθος!!
καλό κουράγιο!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication