Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Απορια!! Φαγητα λαδερα? ποια τρωμε?

Re: Απορια!! Φαγητα λαδερα? ποια τρωμε? 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #14319

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τυρί, ξηροί καρποί, γιουρτάκι, ταχίνι και οι συνταγούλες που δίνουμε στο σάιτ, θα σου δώσουν αρκετές ιδέες για το τι να τρως. Στην αρχή όλοι κάνουν την Άτκινς όπως τους βολεύει περισσότερο χωρίς να κοιτούν τις συνέπειες -που συνήθως είναι βραχυπρόθεσμες. Σιγά σιγά θα μπεις σε μια Άτκινς πιο λογική και υγιεινή. Προσπάθησε να κάνεις μικρές αλλαγές στην διατροφή σου ώστε να μπορείς να δεις και τι σε πειράζει κλπ...
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Απορια!! Φαγητα λαδερα? ποια τρωμε? 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #14320

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Εβιτα καταρχην πριν αρχισουμε την Ατκινς πρεπει να κανουμε εξετασεις να ξερουμε που βρισκομαστε και να ξανακανουμε κατα διαστηματα μετα για να μπορουμε να συγκρινουμε.Εγω πχ πως θα ηξερα οτι η χοληστερινη μου και τα τρυγλυκεριδια μου κατεβηκαν αν δεν ηξερα οτι ηταν ανεβασμενα πριν?.Εγω προσωπικα καθε εναμιση μηνα κανω αναλυσεις ετσι για να ξερω γιατι πανω απο ολα ειναι η υγεια μου.Οποτε συγκρινω πριν και μετα.Δυστυχως στην ενεργοποιηση δεν εχουμε πολλες επιλογες πρεπει να τρωμε με μετρο ομως .Εγω τρωω ψαρακι κ σαλατουλλα,κοτοπουλλο,μπιφτεκια με ολα τα ειδη κρεατος.Δεν χορταινω αν δεν φαω πρωτεινη και παντα συνοδευω με χορτα βραστα κ σαλατες. Επισης φεττα με σαλατα και ελιες ,τα σαντουιτς μου με το ψωμακι της Μαιρης η αληθεια δεν το παρακανω ουτε στα γλυκαντικα ουτε στα συντηριτικα.Τρωω πολλες φορες αυγα που δεν εχουν και ουρικο οξυ γιατι και μενα ηταν στα ορια του, ομως ειναι φυσικο με μια κετογενη διατροφη το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης,και μετα απο χασιμο κιλων και μαλιστα αρκετων.Οποτε πιννε νερακι αφθονο μην τρως πολλη ντοματα που ετσι και αλιως τωρα πρεπει να την αποφευγεις σαρδελλες και παρομοια τρωγε με μετρο και κανε τις αναλυσεις σου.Αν εισαι ενταξει γιατι να τα στερησε?Μετα θα εχουμε περισσοτερες επιλογες και με οσπρια και σογια .Εγω προσωπικα ποτε δεν θα χορτασω με πολλους υδατανθρακες αν αρχισω και φαω ψωμι πχ μετα θελω γλυκο μετα κριτσινια .Και θελω, θελω και τρωω ,τρωω και παλι πειναω, και ξανα.Τα βαρεθηκααααααααα αυτα.Εγω τα δικα μου λεω ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.Φιλια ειρηνη.

Απ: Re: Απορια!! Φαγητα λαδερα? ποια τρωμε? 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #14321

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Ευχαριστω παρα πολυ παντα ολους για τις απαντησεις...το ενδιαφερον..την ενημερωση...την υποστηριξη ..την παρεα!!!
Ομως....ξηρους καρπους και ταχινι δεν θελω στην φαση ενεργοποιησης να χρησιμοποιησω...το εκανα την προηγουμενη φορα μετα τις δυο εβδ, οντως υπηρχαν πολλες επιλογες φαγητων και συνταγων ..ομως οι ρυθμοι απωλειας μειωνονται σε εμενα οταν φευγω απο την 1η φαση, τωρα θελω την φαση ενεργοποιησης ακομη..αληθεια το γιαουρτι δεν το ηξερα!! πως ?? και ποσο???
Φαγητα με λαχανικα τυπου λαδερο???
(ακαθεκτη εγω...κολλησα με τα λαδερα...)
Φιλια Εβιτα!!

Απ: Re: Απορια!! Φαγητα λαδερα? ποια τρωμε? 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #14322

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εβιτα μου πες μου τι εννοας λαδερο γιατι δεν καταλαβα,διαφορετικα τα λεμε εδω χαχα.

Απ: Re: Απορια!! Φαγητα λαδερα? ποια τρωμε? 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #14323

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Τα φασολακια κοκκινα στην κατσαρολα...μπαμιες ...μελιτζανες ιμαμ...στονφουρνο διαφορα λαχανικα που τα λεμε αλλες φορες τουρλου αλλες φορες γιαχνι κιαυτα με ντοματουλα..επισης η μητερα μου κανει κ τα βλητα με κολοκυθακια κοκκινιστα στην κατσαρολα ..και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι ...και αγιναρες με λαδακι -λεμονι-ανιθο στην κατσαρολα
Αυτα δεν ξερω αν πρεπει στην 1η φαση ενεργοποιησης που τωρα ξανακανω .Ευχαριστω!!

Απ: Re: Απορια!! Φαγητα λαδερα? ποια τρωμε? 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #14324

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλα καταλαβα εμεις τα λεμε γιαχνι.Εγω χθες εφαγα μπαμιες με κοτοπουλλο.Ομως εβαλα μονο 4 ντοματες μεσα για 4 ατομα και λιγο κρεμμυδακι.Απο μπαμια αν σου πω εφαγα 3 πηρουνιες .Σημερα ειμουν παλι σε κετωση.Στα λαδερα βαζω και κρεατικο και ετσι χορταινω αν ετρωγα 2 φλυτζανια μπαμια και μπολικη ντοματα θα ξεφευγα απο πλευρας υδατανθρακων.Ετσι ειναι απαραιτητη για μενα η πρωτεινη.Οποτε ειπα να φαω περισσοτερα λαχανικα γιαχνι ξεφευγω απο την κετωση και ετσι τα προσεχω.Τα βλητα βαλε την μαμμα σου να σου μετρησει την ντοματα και να υπολογισεις εσυ την μεριδα σου.Νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Syndication