Εβιτα καταρχην πριν αρχισουμε την Ατκινς πρεπει να κανουμε εξετασεις να ξερουμε που βρισκομαστε και να ξανακανουμε κατα διαστηματα μετα για να μπορουμε να συγκρινουμε.Εγω πχ πως θα ηξερα οτι η χοληστερινη μου και τα τρυγλυκεριδια μου κατεβηκαν αν δεν ηξερα οτι ηταν ανεβασμενα πριν?.Εγω προσωπικα καθε εναμιση μηνα κανω αναλυσεις ετσι για να ξερω γιατι πανω απο ολα ειναι η υγεια μου.Οποτε συγκρινω πριν και μετα.Δυστυχως στην ενεργοποιηση δεν εχουμε πολλες επιλογες πρεπει να τρωμε με μετρο ομως .Εγω τρωω ψαρακι κ σαλατουλλα,κοτοπουλλο,μπιφτεκια με ολα τα ειδη κρεατος.Δεν χορταινω αν δεν φαω πρωτεινη και παντα συνοδευω με χορτα βραστα κ σαλατες. Επισης φεττα με σαλατα και ελιες ,τα σαντουιτς μου με το ψωμακι της Μαιρης η αληθεια δεν το παρακανω ουτε στα γλυκαντικα ουτε στα συντηριτικα.Τρωω πολλες φορες αυγα που δεν εχουν και ουρικο οξυ γιατι και μενα ηταν στα ορια του, ομως ειναι φυσικο με μια κετογενη διατροφη το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης,και μετα απο χασιμο κιλων και μαλιστα αρκετων.Οποτε πιννε νερακι αφθονο μην τρως πολλη ντοματα που ετσι και αλιως τωρα πρεπει να την αποφευγεις σαρδελλες και παρομοια τρωγε με μετρο και κανε τις αναλυσεις σου.Αν εισαι ενταξει γιατι να τα στερησε?Μετα θα εχουμε περισσοτερες επιλογες και με οσπρια και σογια .Εγω προσωπικα ποτε δεν θα χορτασω με πολλους υδατανθρακες αν αρχισω και φαω ψωμι πχ μετα θελω γλυκο μετα κριτσινια .Και θελω, θελω και τρωω ,τρωω και παλι πειναω, και ξανα.Τα βαρεθηκααααααααα αυτα.Εγω τα δικα μου λεω ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.Φιλια ειρηνη.