Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Σος προβλημα υγείας!

Σος προβλημα υγείας! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #14224

• toxotis32
  • Το Άβαταρ του/της toxotis32
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
΄Καλησπέρα σας έχω προσπαθησει δυο φόρες να ακολουθήσω τη δίαιτα ¨Ακτινς και παρόλο πως είναι αναμφισβίτητα αποτελεσματική, μου δημειούργει παντα τα ίδια δυσάρεστα συμπτώματα, τη τρίτη με τεταρτη ημέρα απο την έναρξη της, περα απο τα γνωστά αλλά όχι ανυσηχιτικά όπως δυσκοιλιότητα, κόπωση και άσχημη αναπνοή. Αυτα που με έχουν κάνει να την σταματήσω είναι τα εξής : έντονη εφίδρωση στα άκρα, μούδιασμα των δαχτυλων των άκρων μου και έντονη ταχυπαλμία, κράμπες καθ όλη τη διαρκεια της ημέρας, καθώς και έντονος πόνος στις αθρώσεις και στις φλέβες των ποδιών και χεριών μου ( άκρα σώματος)
Μπορεί καποιος να μου εξηγήσει αν αυτά τα συμπτώματα ειναι φυσιολογικά κατα τη διάρκεια της διατροφής και μη επικύνδηνα για την υγεία; μου επισής τα είχε καποιος άλλος φίλος ή φιλη απο εμάς; Να σημειώσω πως μόλις σταματάω τη διατροφη τα συμπτώματα όλα φέυγουν σταδιακά μετα απο μια εβδομαδα κανονικής ποσοτητας, πρόσληψης υδατανθράκων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Σος προβλημα υγείας! 15 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #14225

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
toxoti προφανώς ο οργανισμός σου προσπαθεί να προσαρμοστεί. Μπορείς να μου δώσεις ένα τυπικό πρόγραμμα μιας μέρας σου για να είμαστε σίγουροι;
Να σε προσέχεις, Marina

Απ: Σος προβλημα υγείας! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #14226

• toxotis32
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συνηθως φιάχνω μια ομελετα το πρωί με τεσσερα αυγα απο τα οπια χρησιμοποω μονο απο το ενα τον κρόκο, με λιγο κιτρινο τυρι και 5 ελιες το μεσημεριανο θα ειναι μια μαρουλοσαλατα με τονο η με κρέας ψιτό απο ολα τα είδη αλα όχι αρνί το αντιπαθώ. και το βράδυ ένας σκέτος τόνος στο λάδι ή ένα αυγο βραστό με λίγο τυρι. Να πω πως είμαι 32 ετων γυναίκα απολυτως υγειής, πριν απο μια εβδομάδα εκανα εξετάσεις και βγήκανε όλες καθαρές και αίματος και ούρων επειδη φοβίθηκα, λογω των συμπτωματων που παρουσίασα, μονο λιγο τσιμπημένη χολιστερινη είχα αλλα τα τρυγλικερίδια ητανε σε φυσιολογικα επιπεδά, και έτσι πήρα το θάρος να την ξαναξεκηνήσω αλλα παλι τα ίδια! είμαι στην τρίτη μέρα και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! και απειδη η απωλεια των κιλών που θέλω να πετυχω δεν είναι μεγαλη θα προτιμήσω να την σταματήσω εντέλει !!!! Δυστηχώς!

Re: Απ: Σος προβλημα υγείας! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #14227

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Η πρωτεϊνη σου είναι μια χαρά. Συνήθως αυτά τα συμπτώματα σημαίνουν έλλειψη πρωτεϊνης και minerals -ποτάσιο, μαγνήσιο κλπ. Οπότε πάμε στα απλά. Παίρνεις μια πολυβιταμίνη μαζί με minerals -πώς είναι αυτό στο ελλήνικος;- για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης κάνεις υπομονή μέχρι ο οργανισμός σου να αφομοιώσει την αλλαγή. Τα συμπτώματα που αναφέρεις τα έχω και εγώ κάποιες φορές ιδίως στις δύσκολες μέρες, οπότε και αλλάζω λίγο την διατροφή μου με περισσότερη πρωτεϊνη.

Σε κάθε περίπτωση αν φοβάσαι ξεκίνα με περισσότερους υδατάνθρακες και μείωνε σιγά σιγά και όχι απότομα. Κατά πάσα πιθανότητα απλά προσαρμόζεσαι...
Να σε προσέχεις, Marina
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": mammajoanna, Caly, toxotis32

Απ: Σος προβλημα υγείας! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #14228

• toxotis32
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Απο πρωτεϊνη το ξέρω και εγω πως είμαι καλα δεν ξέρω απο υδατάνθρακες; αν φτάνει μόνο η σαλάτα με το μαρουλι και το τυρι που τρόω πολυβιταμίνη δεν περνω αλλα οι εξετάσεις αίματος δεν δείξανε ελλειψη σε καμία βιταμίνη καλιο νατριο μαγνήσιο τα πάντα αυτο το πατάσιο που αναφερες όμως δεν αναγράφεται στις εξετάσεις αιματος σαν μέτρηση μπορω να το πάρω απο καμια ειδική βιταμίνη στο φαρμακείο;minerals δεν ξέρω τι συμαίνει;

Απ: Σος προβλημα υγείας! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #14229

• toxotis32
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
toxotis32 έγραψε:
Απο πρωτεϊνη το ξέρω και εγω πως είμαι καλα δεν ξέρω απο υδατάνθρακες; αν φτάνει μόνο η σαλάτα με το μαρουλι και το τυρι που τρόω πολυβιταμίνη δεν περνω αλλα οι εξετάσεις αίματος δεν δείξανε ελλειψη σε καμία βιταμίνη καλιο νατριο μαγνήσιο τα πάντα αυτο το πατάσιο που αναφερες όμως δεν αναγράφεται στις εξετάσεις αιματος σαν μέτρηση μπορω να το πάρω απο καμια ειδική βιταμίνη στο φαρμακείο;minerals δεν ξέρω τι συμαίνει;
το βρήκα στο διαδυχτιο εννοεις τα ιχνοστοιχεία θα προσθεσω υδατάνθρακες τότε να δώ πως θα πάει και θα πάρω και μια πολυβιταμίνη σε ευχριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες σου !
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication