Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Διψα και καουρες ειναι φυσιολογικα??

Διψα και καουρες ειναι φυσιολογικα?? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14021

• Haris
  • Το Άβαταρ του/της Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας!!!Σημερα ξεκινησα Atkins και εχω πολυ διψα(εχω πιει πανω απο 4 λιτρα νερο) και λιγες καουρες!!Εσεις που ξερετε παραπανω πραγματα ειναι φυσιολογικα???
Αυτη τη φορα θα τα καταφερω επειδη μπορω!!!!!!8/9/2013 η ημερα αλλαγης!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Διψα και καουρες ειναι φυσιολογικα?? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14028

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τα 4 λιτρα νερο ειναι πολλα πολλά...
μπορει να οδηγησουν σε μειωμενο νατριο στο αιμα
και αλλα συναφη προβληματα
σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα

πιθανον να τρως παρα πολυ λιπος και για αυτο να διψας τοσο πολυ (εγω αυτο παθαινα παντως)
φροντισε τους ηλεκτρολυτες σου το συντομοτερο...
Τελευταία διόρθωση: 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν από White.

Απ: Διψα και καουρες ειναι φυσιολογικα?? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14030

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλη μας μερα..
Τωρα το καλοκαιρι καλο ειναι να παιρνεις υγρα εμπλουτισμενα -μεταλλικο νερο, τσαγακι πρασινο ή αλλα βοτανα, καν αναψυκτικουλι, ή με λιγο αλατακι στο πιατο σου.. οι καουρες δειχνουν πως μενεις μαλλον πολυ νηστικος; στις καουρες καλο κανει λιγο γιαουρτακι -μειωνει την οξυτητα στα στομαχικα υγρα..
Θαπρεπε νομιζω να διαβασεις λιγο περισσοτερο τη σελιδα μας.. θα διαπιστωσεις οτι κ αλλοι αντιμετωπισαν καποια προβληματα -προσκαιρα, αντιμετωπισημα κ ακινδυνα μαλλον-.. εκτος απ την απώλεια των κιλων -επιθυμητο- καποιοι ειχαμε κ αλλες μη επιθυμητες παρενεργειες..οπως προβλημα με την τουαλετα (οι περισσοτεροι), πονοι στο στομαχι, κουραση (λιγοτεροι), κραμπες, ζαλαδες (ακομα λιγοτεροι) κ τριχοπτωση (ελαχιστοι νομιζω)..
Οντως τα πολυ λιπαρα φερνουν καουρες, οπως κ η μεγαλη αποσταση αναμεσα στα γευματα.. ο καθενας μας εχει διαφορετικο οργανισμο κ αντιδρα διαφορετικα, εσυ θα το διακρινεις αυτο..τα γαλακτοκομικα (λιγο γιαουρτακι) βοηθανε να μειωθει η οξυτητα των υγρων του στομαχου..αλλα κ η τακτικοτητα στα γευματα (5 τη μερα) για να μη μενει το στομαχι αδειο..
Καλο ειναι οι πολλοι υδατ να παιρνονται πριν την υψηλη δραστηριοτητα της μερας κ αμεσως μετα (15΄-45΄) πρωτεινικο γευμα..
Οι τοσο εντονες-ριζικες αλλαγες στη διατροφη, δεν ειναι κατι που περνα "απαρατηρητο" απ τον οργανισμο μας..για αυτο εχει κ τοσες φασεις αυτη η διατροφη, για να συνηθισουμε κ μεις κ ο οργανισμος μας..κοιτα στα ςος κ στα προβληματα κ ενημερωσου.. ισως να χρειαζεσαι κ συ την καθημερινη πολυβιταμινη (εχει κ χωρις σιδηρο -γιατι εσεις τ αγορακια εχετε καλυτερο μεταβολισμο αλλα οχι κ την "ανανεωση" του μηνα) κ η διατροφη αυτη βοηθα οσους εχουν προβλημα με χαμηλο αματοκριτη (αναιμια κ.λ.π.)..κοιτα κ γι αυτο στις σχετικες αναρτησεις..
Καλη μας συνεχεια..
Καλη μας συνεχεια

Απ: Διψα και καουρες ειναι φυσιολογικα?? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14035

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Αν σου πω harisοτι περνω περισσοτερο νερο απο σενα και πριν την ατκινς και μετα (φυσικα εδω στην κυπρο εχουμε και πολλη ζεστη)θα με πιστεψεις?Οσο για τις καουρες διαβασα οτι ερχεσαι απο αλλη διαιτα και μαλιστα με 15 χαμενα κιλα η δεν καταλαβα καλα?ισως ειναι αντιδραση του οργανισμου σου.Προχωρα και να μας γραφεις τα νεα σου.

Απ: Διψα και καουρες ειναι φυσιολογικα?? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14037

• Haris
  • Το Άβαταρ του/της Haris
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ok τοτε να μην ανησυχω για το νερο!!!Ναι καλα καταλαβες!!Δε ξερω τι να πω ισως να αντιδραει ο οργανισμος μου!!!!!
Αυτη τη φορα θα τα καταφερω επειδη μπορω!!!!!!8/9/2013 η ημερα αλλαγης!!!!!!

Απ: Διψα και καουρες ειναι φυσιολογικα?? 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14040

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
οσο για τα κετοστικ επειδη σε βλεπω να ανησυχας εχει στο διαδυκτιο και μπορεις να αγορασεις αλλα και φαρμακεια μπορουν να σου παραγγειλουν οταν επιμενεις.Εγω προσωπικα το κανω καθε μερα σχεδον ετσι για να μην αγχωνομαι και νομιζω με βοηθαει πολυ γιατι αν φαω κατι απο αγνοια μου η αν ξεφυγω το δειχνει....σεμενα ειναι σχεδον παντα μωβ απαλο μονο λιγες μερες που εβαλα γλυκαντικα στη δφιατροφη μου δεν αλλαζε χρωμα και τα εκοψα ...αυτα σου ευχομαι καλη συνεχεια γιατι εχεις και εσυ πολλα κιλακια να διωξεις....
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication