Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: περίοδος...

περίοδος... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11780

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλημέρα αγόρια και κορίτσια!
Ήθελα να ρωτήσω κάτι, να δω αν συμβαίνει αυτό μόνο σε μένα ή και σε κάποιους από εσάς. Εγώ δεν είχα ποτέ μου σταθερό κύκλο από τότε που πρωτοξεκίνησα να έχω περίοδο. Μετρίασα λίγο το πρόβλημα με αντισυλληπτικά τα οποία τα έπαιρνα για 6 χρόνια αλλά μετά που τα σταματούσα ήταν πάλι άστατη. Τώρα που ακολουθώ άτκινς περίπου 3 μήνες με πάρα πολλές παρασπονδίες ομολογουμένως έχω παρατηρήσει ότι έχει στρώσει λίγο το θέμα. Επίσης όταν περιμένω περίοδο φουσκώνω παρα πάρα πολύ ρε παιδια... Επειδή εγώ δε ζυγίζομαι αλλά μετράω τους πόντους μου εχω παρατηρήσει ότι ενώ χάνω κανονικά με τη διατροφή, ξαφνικά κολλάω και ξανανεβαίνουν οι πόντοι με αποτέλεσμα πάλι να ζορίζομαι να βάλω τα ρούχα μου. Νιώθω οτι πρέπει να ξαναξεκιν'ώ παλι φτου κ απ την αρχή.... Συμβαίνει αυτό και σε άλλες εδώ μέσα? Να ηρεμήσω? να αλλάξω κάτι?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: περίοδος... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11781

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
olgatsi21 πιστεύω πως οι περισσότερες από εμάς όταν είμαστε στις μέρες μας κάνουμε μια κάποια κατακράτηση ανεξάρητα με τη διατροφή. Ίσως να παίζουν ρόλο και οι παρασπονδίες που αναφέρεις, και να κάνουν πιο έντονη την κατακράτηση. Προσωπικά εγώ στο θέμα Atkins-περίοδος δεν έχω δει σημαντικές διαφορές, ίσως μόνο ότι πονάω λίγο λιγότερο τις 2 πρώτες μέρες.

I did it once, I can do it again ...

Re: περίοδος... 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11782

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Με την περίοδό μου, να έχει κοπεί στο παρελθόν λόγω διατροφής για 9 μήνες :!: :!: :!: :!: ,και με πάρα πολλές άλλες διατροφικές βλακείες πολύ πριν αυτό το συγκεκριμένο παρελθόν, από τότε που εφάρμοσα κανονικά τη διατροφή, έστρωσε ...
Όταν λέω έστρωσε μιλάω για Εγγλέζο ! :mrgreen:

Και με ένα σπυράκι-οδηγό , καμιά βδομάδα πριν σκάσει μύτη ! :lol:

Έτσι δεν κουβαλάω βρακί και σερβιέτα με το άγχος μπας και μου έρθει περίοδος !! dance nce

Τυχαίο ;; Μπορεί !
Από τη στιγμή που όμως, κακό δε μου έκανε δε με χάλασε καθόλου ! :D
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα

Syndication