Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: atkins και αντισυλληπτικά

atkins και αντισυλληπτικά 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11759

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!

Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Επειδή η ακμή μου πάει από το κακό στο χειρότερο, η δερματολόγος μου πρότεινε να πάρω αντισυλληπτικά. Ξέρω πως βοηθάνε με την ακμή, γιατί πριν κάποια χρόνια που είχα πάρει για περίπου 6 μήνες, το πρόσωπό μου ήταν καταπληκτικό. Εκείνη την περίοδο έβγαινα από μια φάση διατροφικών διαταραχών και έβαλα κάποια κιλά, δηλ από 40 που ήμουν πήρα 2-3 κιλά και σιγά-σιγά λίγα ακόμα. Δεν ξέρω αν ήταν τα χάπια που με έκαναν να βάλω κιλά ή αν ήταν το γεγονός πως ξεπερνούσα το όλο θέμα της διατροφικής διαταραχής.

Τότε πήρα τα Yasminelle, είναι τα πιο ελαφριά χάπια που κυκλοφορούν στην αγορά. Τώρα σκέφτομαι να τα ξαναξεκινήσω ακολουθώντας τη συμβουλή της γιατρού, γιατί όπως είπα, το πρόσωπό μου πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν ξέρω όμως αν θα δυσκολέψουν τη διατροφή μου. Όχι τόσο από πλευράς λιγούρας hungry ngry , αλλά αν θα μου κάνουν κατακράτηση, αν θα με βγάλουν από την κέτωση κτλ.

Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα; Σκέφτομαι να τα ξεκινήσω την άλλη Δευτέρα, αλλά πραγματικά είμαι πολύ προβληματισμένη. :? ? ? Δεν ξέρω αν έχουν υδ/ες και αν έχουν, πόσους έχουν; Αυτό δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά στο Internet.

Πάντως γενικά, αν κάποιος έχει εμπειρία στο θέμα Atkins & αντισυλληπτικά ας μου δώσει τα φώτα του!

Ευχαριστώ πολύ

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins και αντισυλληπτικά 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11762

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Εμπειρια, πανω στην ατκινς, δεν έχω. Εχω όμως παλαιοτερη εμπειρια με τα αντισυλληπτικα, που τα επαιρνα για πολυκυστικες που ειχα. Ενα ειναι το σιγουρο. Κανουν κατακρατηση υγρων. Οποτε, το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι απλα, να πινεις πολυ-πολυ νερακι!
Δεν νομιζω να υπάρχει καποιο προβλημα με την διατροφη.
love your self

Re: atkins και αντισυλληπτικά 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11763

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση , ενδεχομένως τα αντισυλληπτκά να απορροφούνται και καλύτερα σε μία άτκινς διατροφή λόγω του ότι φαντάζομαι είναι λιπόφιλες ενώσεις.

Re: atkins και αντισυλληπτικά 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11764

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
wordthanx rdthanx παιδιά για τις απαντήσεις .

Έχω αγχωθεί αρκετά, για να πω την αλήθεια μου. Αλλά, δεν πάει άλλο η κατάσταση με την ακμή, ένα φεύγει, τρία έρχονται tantrum ntrum ! Οπότε το πήρα οριστικά απόφαση, από Δευτέρα ξεκινάμε και ο Θεός βοηθός!

Θα σας πω πως θα πάει, ίσως να ενδιαφέρει και άλλες κοπέλες.

Re: atkins και αντισυλληπτικά 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11765

• el1
  • Το Άβαταρ του/της el1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ έπαιρνα αντισυλληπτικά για ένα πρόβλημα υγείας για 6 μήνες και παράλληλα ακολουθώ άτκινς κανονικά.. Όντως κάνουν κατακράτηση και κολλάει πιο εύκολα η ζυγαριά αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Να σου πώ μόνο πως όποτε χάλαγα τη διατροφή με υδατάνθρακες ένιωθα τρελό φούσκωμα και πόνο στο στήθος. Από την κέτωση δεν βγαίνεις, τουλάχιστον αυτά έδειχναν τα ketostix.

Re: atkins και αντισυλληπτικά 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11769

• ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
@ el1:
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, ξεκίνησες τα αντισυλληπτικά αφού ήσουν ήδη στην Atkins ή προηγήθηκαν τα χάπια και μετά άρχισες αυτή τη διατροφή; Το ρωτάω γιατί θα ήθελα να ξέρω αν θα πρέπει να περιμένω εμφανή κατακράτηση υγρών (του τύπου: πάχυνες;;;) παρόλο που θα κρατώ τους υδατάνθρακες σε πολύ χαμηλά επίπεδα ή αν θα μπορέσω να το καταπολεμήσω με πολύ νερό κτλ, αλάτια και τέτοια δεν τρώω ούτως ή άλλως.
Σίγουρα κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και ανταποκρίνεται διαφορετικά στα φάρμακα, αλλά ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι!

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication