Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Επειδή η ακμή μου πάει από το κακό στο χειρότερο, η δερματολόγος μου πρότεινε να πάρω αντισυλληπτικά. Ξέρω πως βοηθάνε με την ακμή, γιατί πριν κάποια χρόνια που είχα πάρει για περίπου 6 μήνες, το πρόσωπό μου ήταν καταπληκτικό. Εκείνη την περίοδο έβγαινα από μια φάση διατροφικών διαταραχών και έβαλα κάποια κιλά, δηλ από 40 που ήμουν πήρα 2-3 κιλά και σιγά-σιγά λίγα ακόμα. Δεν ξέρω αν ήταν τα χάπια που με έκαναν να βάλω κιλά ή αν ήταν το γεγονός πως ξεπερνούσα το όλο θέμα της διατροφικής διαταραχής.
Τότε πήρα τα Yasminelle, είναι τα πιο ελαφριά χάπια που κυκλοφορούν στην αγορά. Τώρα σκέφτομαι να τα ξαναξεκινήσω ακολουθώντας τη συμβουλή της γιατρού, γιατί όπως είπα, το πρόσωπό μου πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν ξέρω όμως αν θα δυσκολέψουν τη διατροφή μου. Όχι τόσο από πλευράς λιγούρας

ngry , αλλά αν θα μου κάνουν κατακράτηση, αν θα με βγάλουν από την κέτωση κτλ.
Έχει κάποιος εμπειρία πάνω στο θέμα; Σκέφτομαι να τα ξεκινήσω την άλλη Δευτέρα, αλλά πραγματικά είμαι πολύ προβληματισμένη.

? ? Δεν ξέρω αν έχουν υδ/ες και αν έχουν, πόσους έχουν; Αυτό δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά στο Internet.
Πάντως γενικά, αν κάποιος έχει εμπειρία στο θέμα Atkins & αντισυλληπτικά ας μου δώσει τα φώτα του!
Ευχαριστώ πολύ