Μαμαφλωρα, Χρονια Πολλα..
Δεν ειναι κ η καλυτερη περιοδος για ν αρχισεις διαιτα, ή ν αλλαξεις διατροφικες συνηθειες, αλλα μια κ η αρχη ειναι το ημισυ του παντος, καλα εκανες αφου σουκανε το "κλικ".
Προσωπικα, οπως σου ειπα, δεν ημουν ποτε πανω απ το ροζακι, αλλα εχασα χωρις κοπο, 12,5 κιλα σε 3+ μηνες, με το καλυτερο να εχει χαθει αυτη η κοιλουμπα του μπεκρη, που μουχε μπαστακωθει πολυ καιρο -δεν εβλεπα τα ποδαρακια μου!!- κ για 1η φορα στη ζωη μου ειδα κ τους κοιλιακους μου!,αγυμναστοι βεβαια αλλα ειναι κει, αληθεια!!
Μερικους τους κολλανε διαφορα, π.χ το ταχινι, ή τ αναψυκτικα, ή τ αλκοολ -ειναι απο μονο του καυσιμο κ το προτιμα ο οργανισμος απ το λιπος-.
Οσο για τα λιπαρα που φοβασαι, περισσοτερο απο μενα δε νομιζω, καθως απο τα 27 μου ειμαι με χαπια για χοληστερινη κ τριγλυκεριδια.. Εκανα ομως εξετασεις κ παροτι ειμαι στη διατροφη απο τις αρχες του Ιουνη, οι τιμες που πηρα ηταν καλυτερες απ τον καιρο πουκανα διατροφη με χαμηλα λιπαρα κ λιγες ζωικες πρωτεινες!! Θα κανω αναρτηση του πριν κ του μετα, στις "ιστοριες επιτυχιας", μολις βρω τις περσινες μου εξετασεις..γιατι με τις περασμενες, οι διαφορες ειναι ακομα μεγαλυτερες.. μου τολεγαν κ τα παιδια, εδω, αλλα ημουν -τ ομολογω- επιφυλακτικη..τωρα δικαιωθηκαν κ κεινοι κ γω το παιζω "μοντελα", οπως με λενε κ ο αντρας μου κ τα παιδια μου..μετα τις εξετασεις, καταφερα να πεισω κ την αδελφη μου κ το κοριτσακι μου να μπουν στη διατροφη..απολαμβανω τ αποτελέσματα των κοπων μου, οποτε καθρεφτιζομαι πια, δεν "εξεχω" κ το χαιρομαι πολυ..κ τωρα γιορτες που ολο κ κατι βρισκεται μπροστα μου, το γευομαι, αλλα με μετρο κ δεν εχω παρει καθολου..
Καλη επιτυχια κ καλη συνεχεια..κ βεβαια θα σε δεις οπως θελεις στη νεα χρονια, δεν ειναι ευχη, ειναι σιγουρια..