Θελω να καταθεσω την χτεσινη μου εμπειρια, με την γυναικολογο μου. Πηγα λοιπον για μια εξεταση, Ειχε να με δει απο περυσι τον Φεβρουαριο -τοτε που αρχισα την Ατκινς. Αφου ειπε ολα τα γνωστα, "πως αδυνατισες, μπραβο σου, πως τα καταφερες;", της ειπα δειλα, οτι εκοψα τους υδατανθρακες. "Μπραβο!" μου λεει. "Κι εγω τοτε που τους εκοψα, εχανα απιστευτα,μεχρι που αρχισα παλι τα ψωμια και τα γλυκα. Τωρα που σε βλεπω, νομιζω οτι πρεπει να ξαναρχισω"
Αφου λοιπον χαρηκα που βρηκα μια γιατρο, οπαδο της διατροφης, περασαμε στην εξεταση. Τι να σας πω; Ενθουσιαστηκε με την εικονα του ενδομητριου. Απ'οτι μου ειπε, το ενδομητριο μου, αλλες φορες ηταν παχυ και προβληματικο.Τωρα ειχε μια απιστευτα καλη εικονα. Εν ολιγης και για να μη μακρυγορω, μου εξηγησε, οτι το λιπος σε εμας τις γυναικες, που συσωρευεται γυρω απο την κοιλια, επηρεαζει τοσο πολυ το ενδομητριο, που αυτο γινεται παχυ με αποτελεσμα να υπαρχουν απο προβληματα δυσμοινορριας, μεχρι υπογονιμοτητας, μεχρι και καρκινου!!!! Με λιγα λογια, αδυνατιστε, για να ειστε υγιης και σ'αυτον τον τομεα.