Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Αδυνατισμα και γυναικολογια

Αδυνατισμα και γυναικολογια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6310

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θελω να καταθεσω την χτεσινη μου εμπειρια, με την γυναικολογο μου. Πηγα λοιπον για μια εξεταση, Ειχε να με δει απο περυσι τον Φεβρουαριο -τοτε που αρχισα την Ατκινς. Αφου ειπε ολα τα γνωστα, "πως αδυνατισες, μπραβο σου, πως τα καταφερες;", της ειπα δειλα, οτι εκοψα τους υδατανθρακες. "Μπραβο!" μου λεει. "Κι εγω τοτε που τους εκοψα, εχανα απιστευτα,μεχρι που αρχισα παλι τα ψωμια και τα γλυκα. Τωρα που σε βλεπω, νομιζω οτι πρεπει να ξαναρχισω"
Αφου λοιπον χαρηκα που βρηκα μια γιατρο, οπαδο της διατροφης, περασαμε στην εξεταση. Τι να σας πω; Ενθουσιαστηκε με την εικονα του ενδομητριου. Απ'οτι μου ειπε, το ενδομητριο μου, αλλες φορες ηταν παχυ και προβληματικο.Τωρα ειχε μια απιστευτα καλη εικονα. Εν ολιγης και για να μη μακρυγορω, μου εξηγησε, οτι το λιπος σε εμας τις γυναικες, που συσωρευεται γυρω απο την κοιλια, επηρεαζει τοσο πολυ το ενδομητριο, που αυτο γινεται παχυ με αποτελεσμα να υπαρχουν απο προβληματα δυσμοινορριας, μεχρι υπογονιμοτητας, μεχρι και καρκινου!!!! Με λιγα λογια, αδυνατιστε, για να ειστε υγιης και σ'αυτον τον τομεα. :D
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αδυνατισμα και γυναικολογια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6326

• mina
  • Το Άβαταρ του/της mina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου roulaki

χαιρομαι που ηταν τοσο καλα τα λογια του γυναικολογου,προσπαθω να μεινω και εγς εγκυοσ εδς και μερικα χρονια και πιστευω οτι φταει τα παραπανω κιλα που εχω..και δεν ειναι λιγα!!!ειμαι 122.ξεκινησα και εγω την διαιτα και εχω χασει 4 κιλα μεχρι τωρα.στοχος μου ειναι να χασω40 κιλα για να μεινω εγκυος και το πιστευω αυτο που λες οτι τα παραπανω κιλα επηρεαζει την γονιμοτητα.

hug g

Re: Αδυνατισμα και γυναικολογια 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #6329

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αντιθετως καλη μου Μινα, σ'εμενα ειπε να προσεξω, γιατι με το χαριτωμενο πια :lol: :lol: :lol: ενδομητριο, μπορει να μεινω πολυ ευκολα εγκυος.... Και τοτε στα χρονικα, διπλα στη Σαρα θα γραφτει και το δικο μου ονομα..... :lol: :lol:
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication