Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: καλημερα κι απο δω!!!!!

καλημερα κι απο δω!!!!! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3044

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
θα προσπαθησω να βρω διαφορα μεροι κ μαγαζια για τις καλοκαιρινες σας εξορμησεις στο νησακι μας κ κυριως στο νομο μας ωστε οταν ερθετε να ειστε κατα καποιο τροπο κατατοπισμενοι!! οσοι γνωριζετε κ για αλλους νομους κ μαγαζια επιβαλεται να μας το γραψετε!!! :D evil: απαραδεκτοι!!! οσο για καφετεριες παντως ειδικα στο κουμ καπι τεκμηριομενα σας λεω οτι οι 7 στις 10 εχουν!!! οποτε μην αγχωνεστε για το καφεδακι!!!! ενα προβληματακι αντιμετωπιζουμε με τη zero..... συχνα την ζηταω κ δεν την εχουν ολα τα μαγαζια!! ομως ολοι εχουν light σαν εναλακτικη για μας!! επισης καλα ναναι η Xristina που μου ανοιξε τα ματια, τα ψυγεια nestle εχουν παγωτακι πολυ πολυ light επιλογη σε υδατανθρακες!!! μονο 4 περιπου αν θυμαμαι καλα!! τελειο για την παραλια ειδικα!! εδω στα χανια εγω το βρισκω στο ‘ακτη‘ beach ach bar για το μπανακι σας κ το ποτακι σας!!! κ zero ok εκει!! οπως καταλαβαινεται το εχω κανει στεκι μου!!! swim2 im2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καλημερα κι απο δω!!!!! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3062

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Στον νομό σου Κατερίνα περάσαμε φανταστικά, δυστυχώς είδα καθυστερημένα την πρόσκλησή σου να τα πούμε από κοντά. Όταν έρθεις για διακοπές στη Θεσσαλονίκη όμως θα το κανονίσουμε εγκαίρως.

Για να συνεισφέρω με πληροφορίες, στον Πλατανιά δεν είχαμε πρόβλημα, στην παραλία φέρνουν καφέ με ζαχαρίνη. Και στην παλιά πόλη το ίδιο. Αυτό που λίγο στερήθηκα ήταν η sprite zero, που δεν την βρήκα όπου κι αν έψαξα, ούτε κ red bull light.

Ευχαριστήθηκα μυζήθρα στην Κρήτη! Μου φαίνεται θα μπει στην ημερήσια διάταξη!

Re: καλημερα κι απο δω!!!!! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3064

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χαιρομαι που περασατε καλα!! μακαρι να βρεισκα εναν τροπο να σου στειλω εγω αρκετη που εχουμε δικια μας μυζηθρα!! την επομενη φορα που θα κατεβεις θα ειμαστε πιο οργανωμενοι!!! :D

Re: καλημερα κι απο δω!!!!! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #5135

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπον εγω μπορει να αργησα λιγο αλλα το εψαξα το θεμα!!!! :twisted: την επομενη φορα που θα κατεβειτε κρητη κ θα επισκευτειτε τα μικρογευματα γρηγορη!!(μεα απο μενα φυσικα!!!!!!!!!))) θα βρειτε ζαχαρινη αυτη τη φορα!!!! :lol: οχι που δεν θα εβρισκα εγω την ακρη!!!!! beach ach
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication